Παρασκευή, 27 Ιουνίου, 2025
ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ

Κώστας Τζιούμης: “Φτιάξαμε 3.980 τ.μ. καινούργια πεζοδρόμια σε 35 περιοχές”

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κάνουμε καλύτερο τον τόπο μας.Ο Δήμος Τρίπολης συνεχίζει με συνέπεια τις παρεμβάσεις βελτίωσης της καθημερινότητας των πολιτών. Μέσα σε διάστημα 18 μηνών, ολοκληρώθηκαν εργασίες αποκατάστασης και κατασκευής νέων πεζοδρομίων σε 35 διαφορετικές περιοχές του δήμου – 3980m² .
Οι παρεμβάσεις αυτές εντάσσονται σε ένα ευρύτερο πρόγραμμα που έχει ξεκινήσει τον τελευταίο χρόνο και αφορά τη συστηματική ανακατασκευή πεζοδρομίων, είτε μέσω εργολαβιών, είτε από τα ίδια τα συνεργεία του Δήμου.
Στόχος του Δήμου είναι η δημιουργία ασφαλών και λειτουργικών πεζοδρομίων, που διευκολύνουν την καθημερινή μετακίνηση των πεζών. Οι παρεμβάσεις αυτές έχουν ήδη θετικό αντίκτυπο στους κατοίκους, οι οποίοι εκφράζουν την ικανοποίησή τους για τις αλλαγές που βελτιώνουν την εικόνα της πόλης και των συνοικιών της.
Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Κώστας Τζιούμης υπογράμμισε: «Βελτιώνουμε την εικόνα της πόλης μας και την καθημερινότητα των συμπολιτών μας με ουσιαστικά και στοχευμένα έργα. Τα πεζοδρόμια είναι βασικό στοιχείο της αστικής υποδομής και η ασφάλεια των πεζών αποτελεί προτεραιότητα για εμάς. Με μεθοδικότητα και σχεδιασμό, συνεχίζουμε τις παρεμβάσεις που κάνουν τον τόπο μας πιο ανθρώπινο, πιο λειτουργικό και πιο όμορφο. Ευχαριστώ τις υπηρεσίες και τα συνεργεία του Δήμου για τη συστηματική δουλειά τους».
Ο Δήμος Τρίπολης θα συνεχίσει με την ίδια συνέπεια την προσπάθεια για να καλυτερεύει τη ζωή των πολιτών, με έργα που έχουν θετικό αντίκτυπο στην καθημερινότητά τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Καιρός: Η πιο ζεστή μέρα του τριήμερου καύσωνα

Έως 41 βαθμούς θα κυμανθεί σήμερα Παρασκευή (27/06) η...

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η εκδήλωση για τον Εθελοντισμό στο Άργος

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για τον Εθελοντισμό που διοργάνωσε ο Δήμος Άργους – Μυκηνών, σε συνεργασία με το EUROPE DIRECT Πελοποννήσου και το Δίκτυο Πόλεων «Βιώσιμη Πόλη». Η εκδήλωση φιλοξενήθηκε στην Αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού «Μέγας Αλέξανδρος» και είχε ως κεντρικό άξονα την παρουσίαση της «Χάρτας Εθελοντισμού», μιας σημαντικής πρωτοβουλίας που προωθεί την έννοια

Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς για την Παρασκευή 27/6/2025

Για αύριο Παρασκευή 27-06-2025 σύμφωνα με τον Ημερήσιο Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς της Γ.Γ.Π.Π. ο κίνδυνος πυρκαγιάς είναι ΥΨΗΛΟΣ (Κατηγορία 3). Καθ’ όλη τη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου από την 1η Μαΐου έως την 31 Οκτωβρίου τρέχοντος έτους, όταν ο δείκτης επικινδυνότητας για δασικές πυρκαγιές όπως ορίζεται από την Γ.Γ.Π.Π. είναι: υψηλός ( όπου είναι

3ο Φεστιβάλ “Το Επτάσημο” στη Χώρα

Ένα τριήμερο γεμάτο παράδοση θα φιλοξενήσει από την Παρασκευή...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ