Συλλυπητήριο μήνυμα του Γραμματέα της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτή Επικρατείας, Πάνου Σκουρλέτη, για τον θάνατο του Δημήτρη Παυλή
Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας κ. Γιώργος Καμπύλης ορκίσε τη νέα Δημοτική Σύμβουλο, της παράταξης Ενωτική Συνεργασία, κ. Αλουπογιάννη – Φούφα Γεωργία του Ομήρου.
Ο Εμπορικός Σύλλογος Αρκαδίας εκφράζει τα ειλικρινή και θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Δημήτρη Παυλή.

Νικόλας Γιαννακόπουλος: Με τον Δημήτρη μπορεί να μην ήμασταν κοντά στις πολιτικές μας ιδεολογίες, όταν όμως βρισκόμασταν ανταλλάσσαμε απόψεις ουσιαστικές για τον τόπο μας. 

Ο πρόωρος θάνατος του τέως Δημάρχου Τριπόλεως Δημήτρη Παυλή μας πίκρανε κ μας λύπησε βαθιά. Έφυγε από τη ζωή ένας πολύ χρήσιμος ακόμη για την κοινωνία μας άνθρωπος.Στην οικογένειά του και τους συνεργάτες του εκφράζω τα ειλικρινή και θερμά μου…
Την θλίψη του για τον θάνατο του πρώην δημάρχου Τρίπολης Δημήτρη Παυλή εξέφρασε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, ο οποίος προέβη στην εξής δήλωση:
Με γραπτό συλλυπητήριο μήνυμά του, ο Δήμαρχος Τρίπολης, κ. Κώστας Τζιούμης αναφέρει:
Έφυγε από τη ζωή ο πρώην δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής την Τετάρτη 3 Ιουνίου.
Μία ποδηλατάδα από την πλατεία Άρεως προς τους αμπελώνες του Κορυθίου οργάνωσε ο Δήμος Τρίπολης, την Τετάρτη 3/6/2020, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου (World Bicycle Day).
Χωρίς ιδιαίτερη συμμετοχή από τους δημότες της Τρίπολης η ποδηλατάδα που διοργάνωσε ο Δήμος Τρίπολης σήμερα Τετάρτη 03/06/2020. 
Σελίδα 1 από 1034

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia