Το «Αρχείον της Τσακωνιάς» ως θεματοφύλακας της ιστορίας, της γλώσσας και της παράδοσης της Τσακωνιάς ανακοινώνει τη διεξαγωγή του Θ’ Τσακώνικου Συνεδρίου.
Το 12o Λαγκαδινό καρναβάλι έρχεται…
Ένα βίντεο από τα Τρόπαια Γορτυνίας, της δεκαετίας του '60, αναρτήθηκε στο κανάλι του Χρήστου Κιντή, στο youtube.

Το θέμα της γνωριμίας και της προώθησης του τοπικού μήλου «Ντελίσιους Πιλαφά (ΠΟΠ) σε μεγάλες, εγχώριες και εξωτερικές αγορές, ήταν το αντικείμενο της εκδήλωσης, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019, στην Τρίπολη, με πρωτοβουλία της μεγάλης ανώνυμης εταιρείας (Αρκαφρόζ), που ασχολείται αποκλειστικά με την παραγωγή, αποθήκευση, επεξεργασία και διακίνηση φρούτων.

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας επισκέφτηκαν ο Πρόεδρος του Διεθνούς Επιμελητηρίου Ελλάδος - ICC HELLAS κ. Πέτρος Δούκας συνοδευόμενος από τον Επίτιμο Πρόεδρο του ICC HELLAS κ. Νικόλαο Βερνίκο την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου, με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων το σχεδιασμό κοινών δράσεων των δύο Επιμελητηρίων καθώς το Επιμελητήριο Αρκαδίας είναι μέλος του ICC Hellas.

Σας ενημερώνουμε ότι τη Δευτέρα 18/02/2019 λόγω εργασιών αποκατάστασης βλάβης του δικτύου του ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιηθεί διακοπή ηλεκτροδότησης στα παρακάτω Τ.Δ. :
Κατά την διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τρίπολης που διεξήχθη στις 12 Φεβρουαρίου 2019, ο επικεφαλής της παράταξης "Τρίπολη Αύριο" κ. Τζιούμης, έθιξε τα θέματα που ακολουθούν.
Η Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τριπόλεως σας προσκαλεί σε εθελοντική αιμοδοσία, που θα πραγματοποιηθεί στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου Τριπόλως κατά την 21η, 22η καί 23η Φεβρουαρίου 2019…

Πραγματοποιήθηκε η τελετή ορκωμοσίας των νεοσυλλέκτων οπλιτών της Α' ΕΣΣΟ 2019 σήμερα, Παρασκευή 15/02 στην 124 Πτέρυγα Βασικής Εκπαίδευσης της Πολεμικής Αεροπορίας, στην Τρίπολη.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εστιατόρων Αρκαδίας συνήλθε την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2019 με διάφορα θέματα προς συζήτηση για τον κλάδο.

Σελίδα 1 από 744

logofootermedia