Ο χειμώνας κάνει ένα γρήγορο πέρασμα αυτές τις μέρες από τα μέρη μας και είναι καιρός να μπαίνουμε σταδιακά στους γνωστούς χειμωνιάτικους ρυθμούς!

Στην Δημητσάνα η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου
Σύμφωνα με ανάρτηση του Φιλοζωικού Συλλόγου Τρίπολης, είχαμε ακόμα ένα περιστατικό με πυροβολισμό και θανάτωση αδέσποτου σκύλου στην Τρίπολη.

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας, ως αρωγός και έμπρακτος υποστηρικτής των εθελοντικών κοινωνικών δράσεων συμμετείχε και πάλι ενεργά στην εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Αρκαδίας «Άξιον Εστί» σε συνεργασία με την κινητή μονάδα αιμοληψίας του Ν. Παίδων «Αγία Σοφία» για παιδιά που πάσχουν από νεοπλασματικές παθήσεις.

Πραγματοποιήθηκε σήμερα 13/12/2019 στην Τρίπολη, υπό την αιγίδα του Δήμου Τρίπολης, της Αναπτυξιακής Εταιρείας «Πάρνωνα», της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες και της Γ.Γ. του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής, ενημέρωση των δημάρχων της Ανατολικής Πελοποννήσου σχετικά με την εξέλιξη στο προσφυγικό- μεταναστευτικό.

Την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2019 εορτάζεται η μνήμη του Αγίου Διονυσίου, Προστάτη και Πολιούχου της Ζακύνθου.

Σήμερα Παρασκευή 13/12/2019 διεξήχθη στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ψυχιατρικής Κλινικής του Παναρκαδικού Γενικού Νοσοκομείου Τρίπολης, η χριστουγεννιάτικη γιορτή της Κλινικής και των δομών της.

Την Παρασκευή 13/12 πραγματοποιήθηκε δωρεά, εξαρτημάτων για τα αλεξίσφαιρα γιλέκα στην αστυνομική διεύθυνση Αρκαδίας από τον Πρώην δήμαρχο Τρίπολης κ. Δημήτρη Παυλή.

Νέα προσφορά τροφίμων καί κατεψυγμένων προϊόντων χθές Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019 ἀπό ἐπιχηρηματία καί φιλανθρώπους Χριστιανούς τῆς Τριπόλεως στό φιλανθρωπικό ἔργο τῆς Ἱερᾶς Μητροπόλεως Μαντινείας καί Κυνουρίας.

Συγχαρητήρια επιστολή του Δημάρχου Τρίπολης κ. Κώστα Τζιούμη στον νέο υφυπουργό Εξωτερικών και βουλευτή Αρκαδίας της Νέας Δημοκρατίας Κώστα Βλάση
Σελίδα 1 από 949

logofootermedia