Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής εκλογών στον Εμπορικό Σύλλογο Τρίπολης.
Ενόψει της χειμερινής περιόδου, συνεργεία του Δήμου Γορτυνίας υλοποιούν σε όλο το Δήμο, εργασίες καθαρισμού φρεατίων, σχαρών υδροσυλλογής και αγωγών όμβριων υδάτων. Οι εργασίες αυτές είναι απαραίτητες σε ετήσια βάση και λαμβάνουν χώρα πριν την έναρξη των βροχοπτώσεων.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Animation (28/10), το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), σε συνεργασία με το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος, προβάλλει, μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας «IFcinéma», ταινίες animationγαλλικής παραγωγής,για μικρούς και μεγάλους, από την Τετάρτη28 Οκτωβρίουέως και την Κυριακή 1…

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στις 10:05΄ την Παρασκευή 16/10 στο 11,5 χλμ. της παλαιάς Εθνικής οδού Τρίπολης-Σπάρτης, κοντά στο χωριό Μανθυρέα.

Υπό την αιγίδα του Δήμου Τρίπολης οργανώθηκε ο 2ος Μαινάλιος Δρόμος, την Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2020, στη Μεταμόρφωση Αραχαμιτών.
Ποδοσφαιρικός αγώνας ανάμεσα σε παλαίμαχους εργαζομένους του Δήμου Αθηναίων και παλαίμαχους του Παναρκαδικού έγινε το Σάββατο 17/10/2020, στις 6.00 το απόγευμα, στο ΔΑΚ Τρίπολης.
Σε συγκέντρωση που οργανώνουν τα σωματεία των Γιατρών και των συνταξιούχων της Αρκαδίας, στις 20 Οκτώβρη, στην πλατεία Πετρινού και ώρα 6.00 μ.μ. στην Τρίπολη, καλεί όλους να συμμετέχουν το ΠΑΜΕ Αρκαδίας, με σχετική ανακοίνωση του.
Η Περιφέρεια Πελοποννήσου στο πλαίσιο των δράσεων προβολής των προϊόντων μεσογειακής διατροφής που παράγονται στα εδάφη της αλλά και του πολιτιστικού της αποθέματος και των τουριστικών συγκριτικών πλεονεκτημάτων της, καινοτομεί και προτίθεται να συνεργαστεί μετά από πρόταση της Ελληνικής διεθνούς…

Ημερίδα με θέμα: «Προκλήσεις Διοίκησης “Σμηναγός Γεώργιος Βαγιανός”», συνδιοργανώνει ο Δήμος Τρίπολης και η Ένωση των εν ενεργεία στρατιωτικών της Αρκαδίας, στο πλαίσιο του εορτασμού των 10 ετών από την ανάληψη της διοίκησης του διεθνούς αεροδρομίου της Καμπούλ, από την Πολεμική Αεροπορία.

Αυτοψία σε έργα της Π.Ε. Αρκαδίας πραγματοποίησε χθες Πέμπτη 15 Οκτωβρίου ο αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Λαμπρόπουλος, συνοδευόμενος από υπηρεσιακά στελέχη.
Σελίδα 1 από 1093

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia