Ο αγώνας διοργανώνεται από τον Δήμο Μεγαλόπολης με τη συνεργασία των τοπικών αθλητικών σωματείων Αθλητικός Όμιλος Μεγαλόπολης, Γ.Σ. Λύκαια, Α.Σ. Όρσιππος και υπό την αιγίδα και υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πελοποννήσου του Επιμελητηρίου Αρκαδίας της Εφορείας Αρχαιοτήτων…

“Το πρόβλημα της υπέρτασης σήμερα: μύθοι και αλήθειες” στο ΚΟΙΝΩΦΕΛΕΣ ΙΔΡΥΜΑ ΜΙΧΑΗΛ Ν. ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ - ΒΙΟΧΑΛΚΟ 

Ο Χορός της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αρκαδίας πραγματοποιήθηκε στο κέντρο Έπαυλις στην Τρίπολη.

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα εορτάστηκε και εφέτος η μνήμη του Αγίου Αθανασίου, Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πολιούχου του χωριού της Βλαχέρνας.

Το 2020 αισίως συμπληρώνονται 25 χρόνια από την ίδρυση της Αναπτυξιακής Εταιρείας Πάρνωνα και φιλοδοξούμε να το αναδείξουμε ως έτος πανηγυρικών εκδηλώσεων, με σκοπό να προβληθεί το έργο που έχει επιτελεστεί και επιτελείται στην Ανατολική Πελοπόννησο.

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα τελέσθηκε σήμερα, Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020, η εορτή των Αγίων Αθανασίου και Κυρίλλου στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Ριζών Τεγέας.

Τουλάχιστον 150 επικίνδυνα σημεία του οδικού δικτύου -παλαιού εθνικού και επαρχιακού- της Περιφέρειας Πελοποννήσου έχουν καταγράψει οι Διευθύνσεις Αστυνομίας στις 5 Περιφερειακές Ενότητες.

Σύσκεψη για την πορεία του προγράμματος δημοσίων επενδύσεων στην Περιφερειακή Ενότητα Αρκαδίας συγκλήθηκε σήμερα Παρασκευή 17 Ιανουαρίου, στην Τρίπολη, υπό τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα.

Ένα έτος μας αποχαιρέτισε, γεμάτο προσκλήσεις και προκλήσεις, αγωνίες και κόπους και το έτος 2020 ξεκινάει με ακόμα μεγαλυτερα οράματα για δραστηριότητες και νέες συγκινήσεις!

Την Τετάρτη 15/01/2020 οι κ.κ. Κατσής Δημήτριος - Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Τσιούλος Σωτήριος - Πρόεδρος Κοινότητας Ξηροπηγάδου, παρέλαβαν 3 μηχανήματα αξίας 859,00€, συγκεκριμένα ένα θαμνοκοπτικό, ένα αλυσοπρίονο και ένα ψαλίδι κλαδέματος.
Σελίδα 1 από 970

logofootermedia