Με κάθε λαμπρότητα και την πρέπουσα εκκλησιαστική τάξη εόρτασε σήμερα, Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2019, το Λεωνίδιο Αρκαδίας την Πολιούχο του Παναγία Έλωνα.

Στο πλαίσιο της εκστρατείας για την οικονομική ενίσχυση του χειρουργείου του 17χρονου Πέτρου από την Μεγαλόπολη, στη διάρκεια της έκθεσης «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO» υπήρχε ειδικός κουμπαράς για να συγκεντρωθούν χρήματα τα οποία και κατατέθηκαν στο λογαριασμό του.

Ο Δήμος Τρίπολης και ο Ξενώνας Φιλοξενίας Γυναικών Θυμάτων Βίας του Δήμου, με αφορμή τον εορτασμό της 25ης Νοεμβρίου ως Παγκόσμιας Ημέρας για την Εξάλειψη της Βίας Κατά των Γυναικών, οργανώνει Έκθεση Φωτογραφίας, με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των…
ΟΧΙ στο κλείσιμο των μονάδων της ΔΕΗ, την ερημοποίηση της Μεγαλόπολης, τη διάλυση & ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ.

Ο Σύλλογος ΑμεΑ Νομού Αρκαδίας ευχαριστεί θερμά του Διοικητή και το προσωπικό της τροχαίας Τρίπολης για τη συμμετοχή τους στη δράση του Συλλόγου μας:

Eκδηλώσεις για τον εορτασμό της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων, πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2019, στην Τρίπολη.

Ο Σύλλογος ΑμεΑ Νομού Αρκαδίας νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει το Δ.Σ. του ΕΒΕ Αρκαδίας και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο Γιάννη Τρουπή για τη δωρεάν παραχώρηση περιπτέρου στην Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία Πελοποννήσου και κατ’ επέκταση και στο Σύλλογο μας στην «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO 2019» που έλαβε χώρα στην Τρίπολη από 13 έως 17 Νοεμβρίου 2019.

Από το Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Τρίπολης ανακοινώνεται η διαδικασία που θα πρέπει να προηγείται της επίσκεψης των σχολείων στο χώρο του ΔΑΚ Τρίπολης και οι κανόνες που θα πρέπει να τηρούνται, ώστε να επιτυγχάνεται η εύρυθμη λειτουργία του.
Σας ενημερώνουμε ότι την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22/11/2019, λόγω προγραμματισμένων εργασιών του ΔΕΔΔΗΕ, θα πραγματοποιηθεί διακοπή ηλεκτροδότησης στα παρακάτω Τ.Δ. :

Η 1η ΤΟΜΥ Τρίπολης,στα πλαίσια δράσεων για την αγωγή υγείας πραγματοποίησε στις 19 και 20 Νοεμβρίου 2019,ενημέρωση με θέμα  "Συμβουλές διατροφής στην προσχολική ηλικία" στους πέντε δημοτικούς  σταθμούς του Δήμου Τρίπολης.

Σελίδα 1 από 934

logofootermedia