Οι εκδρομικές δράσεις που πραγματοποιεί το Γραφείο Γενικού Τουρισμού της ΚΤΕΛ Ν.Αρκαδίας Α.Ε., πέραν του Εξωραϊσμού έχουν και ως σκοπό τη διασκέδαση και την ψυχαγωγία. Έτσι λοιπόν αποφασίστηκε από το Γραφείο Γενικού Τουρισμού η μετάβαση στο κέντρο στο οποίο τραγουδά ο Νίκος Οικονομόπουλος.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2018 15:42

Ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος δεν κατάφερε να περάσει στον τελικό του The Voice of Greece.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Τρίπολης διοργανώνει και φέτος τα Χριστούγεννα, Χριστουγεννιάτικο Bazaar και προσκαλεί μικρούς και μεγάλους στο φουαγιέ του Πνευματικού Κέντρου Τρίπολης στο ισόγειο, την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018 και ώρες 11:00 π.μ. - 14:00 μ.μ.
Ο Πρόεδρος κ. Βασίλης Παναγιωτακόπουλος και τα μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής της Δανειστικής Βιβλιοθήκης Βαλτεσινίκου, σας προσκαλούν στα εγκαίνια της Δανειστικής Βιβλιοθήκης που θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 19.00, στην αίθουσα της βιβλιοθήκης (άνωθεν ΚΕΠ Βαλτεσινίκου).

Ανακοίνωση του συλλόγου Αρκάδων ορειβατών οικολόγων με την ευκαιρία της παγκόσμιας ημέρας βουνού, 11 Δεκεμβρίου.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2018 10:06
Ανοιχτή συζήτηση με θέμα τα επαναλαμβανόμενα περιστατικά κλοπών και διαρρήξεων στη περιοχή της Γορτυνίας οργανώνει η Παγγορτυνιακή Ένωση.

Πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές για τα υπηρεσιακά συμβούλια των εργαζομένων ΟΤΑ  Αρκαδίας.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2018 10:09
Την κατάρτιση σχεδίου κανονισμού πρασίνου του Δήμου Τρίπολης, συζήτησε και ψήφισε ομόφωνα το δημοτικό συμβούλιο Τρίπολης, την Τρίτη (11/12/2018), στο Πνευματικό Κέντρο.
Ο Μουσικοχορευτικός & Λαογραφικός Σύλλογος Βαλτεσινίκου “Χορεσίβιος” και ο Σύλλογος Ακαδημαϊκών Νέων Βαλτεσινίκου ‘ Η Αναγέννηση’, βρίσκονται στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την επίσημη έναρξη λειτουργίας της Δανειστικής Βιβλιοθήκης Βαλτεσινίκου, που στεγάζεται στον χώρο των γραφείων τους, πάνω από…
Ο Δήμος Γορτυνίας και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Γορτυνίας (ΔΗΚΕΓ) σε συνεργασία με τους συλλόγους γονέων και τους τοπικούς φορείς, εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων, θα διοργανώσουν το Σαββατοκύριακο 15 και 16 Δεκεμβρίου 2018, τέσσερις παραστάσεις στις Τ.Κ. Δημητσάνας,…
Σελίδα 1 από 698

logofootermedia