Επίσκεψη στο Τμήμα Τροχαίας Τρίπολης πραγματοποίησαν την 12.12.2018, περίπου 30 μαθητές του 3ου Νηπιαγωγείου Τρίπολης!

Οι Στρίγκλες εν δράσει διοργάνωσαν έκθεση χειροτεχνών το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο Μαίναλο και μαγνήτισαν τα βλέμματα!

Το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου το Κατηχητικό σχολείο του Μητροπολιτικού Ι.Ν. Αγίου Βασιλείου Τρίπολης, πραγματοποιεί τη χριστουγεννιάτικη εορτή, στο Πνευματικό Κέντρο του Μητροπολιτικού Ναού.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συμμετοχή μεικτής ομάδας 14 μαθητών, του ΓΕΛ Τεγέας και του 3ο ΓΕΛ Τρίπολης, στο 2ο Μαθητικό Συνέδριο Έρευνας και Επιστήμης που διεξήχθη στο Συνεδριακό Κέντρο του Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. "Δημόκριτος", από 31 Νοεμβρίου μέχρι και 2 Δεκεμβρίου…
Η Περιφέρεια Πελοποννήσου σε συνεργασία με το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων & Συνταξιούχων ΟΤΕ Νομού Αρκαδίας, διοργανώνει Έκθεση του Μουσείου Τηλεπικοινωνιών του ΟΤΕ, με στόχο τη γνωριμία του κοινού με τα σημαντικά εκθέματα του Μουσείου, υπογραμμίζοντας εμμέσως και σε συνδυασμό με…

Πραγματοποιήθηκε η τελετή ορκωμοσίας των νεοσυλλέκτων οπλιτών της ΣΤ' ΕΣΣΟ 2018 σήμερα, Παρασκευή 14/12 στην 124 Πτέρυγα Βασικής Εκπαίδευσης της Πολεμικής Αεροπορίας, στην Τρίπολη.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2018 16:52
Ο Δήμος Τρίπολης και η εκδοτική εταιρεία Welcome, συνδιοργανώνουν και σας προσκαλούν στην τιμητική εκδήλωση που θα πραγμαοποιηθεί για τον θρύλο του ποδοσφαίρου κ. Μίμη Δομάζο, με την παρουσίαση του λευκώματος "Μυστικά και άλλες Αποκαλύψεις...", στο Αποστολοπούλειο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο…
Για άλλη μία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης, ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Τρίπολη - Αλλάζουμε τα Δεδομένα» Νίκος Τσιαμούλος, έθεσε πολύ κρίσιμα θέματα, αλλά δεν έλαβε απαντήσεις από τη Δημοτική Αρχή, όπως αναφέρει στο σχετικό δελτίο τύπου.
Έργο που θα δώσει πνοή στο χωριό Περδικόβρυση ενεκρίθη κατά τη διάρκεια του Περιφερειακού Συμβουλίου την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου στην Τρίπολη παρουσία του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη.
Το «πράσινο φως» πήρε κατά τη διάρκεια του Περιφερειακού Συμβουλίου στην Τρίπολη την περασμένη Τετάρτη η ανάπλαση της πλατείας Αγίας Αικατερίνης στον Δήμο Τρίπολης.
Σελίδα 1 από 701

logofootermedia