Νοεμβρίου 25, 2020
Πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στην περιοχή Άγιος Πέτρος στον δήμο Βόρειας Κυνουρίας Αρκαδίας βρίσκεται σε εξέλιξη και επιχειρούν 97 πυροσβέστες με 5 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 25 οχήματα και το Μ.Ε.Τ.Π.Ε.
Στις 6.00 το απόγευμα της Κυριακής (29/11/2020) θα μιλήσει live ο Δήμαρχος Τρίπολης, κ. Κώστας Τζιούμης, μέσα από το Facebook page του.
Οι προληπτικοί έλεγχοι με rapid tests στους δημότες του Δήμου Γορτυνίας θα συνεχιστούν και αυτήν την εβδομάδα με την νέα επίσκεψη κλιμακίων του Ε.Ο.Δ.Υ. σε Τοπικές Κοινότητες του Δήμου.
Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας Κατά των Γυναικών η 25η Νοεμβρίου και  ο Ξενώνας Φιλοξενίας Γυναικών Θυμάτων Βίας  του Δήμου Τρίπολης στέλνει το δικό του μήνυμα προς όλες τις γυναίκες, ώστε να μην νιώθουν μόνες.

Στην έδρα της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην Τρίπολη πραγματοποιούνται σήμερα Τρίτη 24/11, τεστ για πιθανά κρούσματα κορωνοιού από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ.

Κενό δημιουργείται στην παιδιατρική κλινική του Παναρκαδικού Νοσοκομείου με την μετακίνηση αυτή, αφού μένουν μόνο 3 ειδικευμένοι παιδίατροι για να καλύπτουν επείγοντα, τακτικά περιστατικά και τους νοσηλευόμενους παιδιατρικούς ασθενείς, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Αρκαδίας.

Αυτοψία στις εργασίες ασφαλτόστρωσης, στον οικισμό Παρόρι, πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, το Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2020. Πρόκειται για έναν οικισμό παραγωγικό, όπου δραστηριοποιούνται και κατοικούν πολλοί κτηνοτρόφοι και αγρότες.
3 νέα συστήματα απολύμανσης διαθέτει πλέον ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας τα οποία διέθεσε ως δωρεά η εταιρία Jod Park Games.
Ο Δήμος Γορτυνίας εντατικοποιώντας τις προσπάθειές του, για τον περιορισμό της μετάδοσης του κορωνοϊού, συνεχίζει το πρόγραμμα των απολυμάνσεων σε δημόσιους χώρους και σε κοινότητες του Δήμου από εξειδικευμένο συνεργείο.
Στη Δημητσάνα, στο κτήριο του Δημαρχείου Γορτυνίας,  τελέστηκε την 19.11.2020 ο πολιτικός γάμος του Σταύρου Ραδαίου, του Αντώνιου, από τη Δημητσάνα και της Αγγελικής Πετροπούλου, του Θεοδώρου, από το Βαλτεσινίκο.
Σελίδα 1 από 1109

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia