Κοινωνία

Εξιχνιάσθηκαν συνολικά τέσσερις περιπτώσεις σε οικίες, περίπτερο και αγρόκτημα. Επιπλέον ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ενός 24χρονου συνεργού του.
Συνεχίζονται σε όλη τη χώρα οι έλεγχοι των Υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας για τη διαπίστωση παραβίασης των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.
Προσέκρουσε βραδινές ώρες χθες, το Ε/Γ-Ο/Γ ''CRUISE EUROPA'' σημαίας Ιταλίας κατά τη διαδικασία κατάπλου και ενώ πραγματοποιούσε χειρισμούς πρόσδεσης, στον κυματοθραύστη του νότιου λιμένα Πάτρας, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.
Πρόστιμα σε ηλικιωμένους, οι οποίοι έσπασαν την καραντίνα και έσπευσαν σε εκκλησία της Πάτρας προκειμένου να κοινωνήσουν «μοίρασε» η αστυνομία.
Τέσσερις ακόμη θάνατοι σημειώθηκαν σήμερα, βράδυ Παρασκευής, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό στους 63.
Ὁ Ἀκάθιστος Ὕμνος εἶναι ἕνα ξεχωριστό καί πλούσιο ἀριστούργημα τῆς βυζαντινῆς ὑμνογραφίας, γραμμένο πάνω στούς κανόνες τῆς ὁμοτονίας, ἰσοσυλλαβίας καί τῆς ὁμοιοκαταληξίας.
Παρά την μειωμένη κίνηση λόγω των περιορισμών κυκλοφορίας, στην 25ης Μαρτίου στην Τρίπολη έγινε τρακάρισμα χωρίς, ευτυχώς, τραυματισμό σύμφωνα με πληροφορίες.
Συνεχίζονται σε όλη τη χώρα οι έλεγχοι των Υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας για τη διαπίστωση παραβίασης των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.
Πάμε σε μια ομάδα συνανθρώπων μας, για τους οποίους η ζωή και η καθημερινότητα είναι ούτως ή άλλως δύσκολη. Οι άνθρωποι αυτοί ανεβαίνουν έναν Γολγοθά διαρκώς. Αναφερόμαστε σε αυτούς που έχουν προβλήματα όρασης. 
Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες (29) μελών εγκληματικής οργάνωσης που δραστηριοποιείτο συστηματικά στη διάθεση και εμπορία ναρκωτικών ουσιών στην Πλατεία Εξαρχείων και στις περιμετρικές οδούς και εξαρθρώθηκε την 17-3-20202…
Σελίδα 1 από 440

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia