3ο Φεστιβάλ “Το Επτάσημο” στη Χώρα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ένα τριήμερο γεμάτο παράδοση θα φιλοξενήσει από την Παρασκευή 27 έως την Κυριακή 29 Ιουνίου 2025 η Χώρα της Δ.Ε. Νέστορος.

Το 3ο Φεστιβάλ παραδοσιακών χορών «Το Επτάσημο» διοργανώνεται από τον Λαογραφικό Πολιτιστικό Όμιλο Χώρας, σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Πύλου – Νέστορος και την Περιφέρεια Πελοποννήσου, στην Κεντρική Πλατεία της Χώρας.

Συμμετέχοντες Σύλλογοι:
• Μ.Ε.Σ. ΑΒΕΡΩΦ “Ο ΘΕΤΑΛΛΟΣ”
• ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΜΕΛΙΚΗΣ & ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ
• ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΚΑΛΑΣ ΩΡΩΠΟΥ
• ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ΣΠΑΤΩΝ “ΩΘΩ ΠΑΤΩ”
• ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ “ΕΙΡΗΝΗ”
• ΟΜΑΔΑ ΧΟΡΟΥ “ΞΕΣΥΡΤΟΣ”
• ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ “ΑΓΙΑΣ ΜΑΜΑΣ” ΞΥΛΙΑΤΟΥ ΚΥΠΡΟΣ
• ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΧΩΡΑΣ

 

spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνάντηση του Δημάρχου Σπάρτης με τον Γ.Γ. του ΕΟΤ και τον Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Πελοποννήσου

Η ανάδειξη σε πανελλαδικό και παγκόσμιο επίπεδο του τουριστικού προϊόντος της Σπάρτης βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης του Δημάρχου Σπάρτης

Νέες εγκρίσεις έργων συντήρησης και αποκατάστασης άνω των 2 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Σημαντικές αποφάσεις που αφορούν έργα οδικής ασφάλειας, συντήρησης υποδομών και παρεμβάσεις πολιτικής προστασίας έλαβε η Περιφερειακή Επιτροπή Πελοποννήσου, προχωρώντας στην έγκριση οριστικών και προσωρινών αναδόχων, αλλά και στη δημοπράτηση νέων έργων συνολικού προϋπολογισμού άνω των 2 εκατ. ευρώ. Μεταξύ των αποφάσεων ξεχωρίζει η έγκριση οριστικού αναδόχου για το έργο «Συντήρηση Εθνικού και Επαρχιακού Δικτύου Π.Ε.

Πλούσιο θέαμα και υψηλές επιδόσεις στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Στίβου στην Πάτρα 09/10-05-2026 (photos)

Το Παμπελοποννησιακό Στάδιο αποτέλεσε το επίκεντρο του κλασικού αθλητισμού...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ