Πολιτισμός

Τη Δευτέρα 12/08/2019 πραγματοποιήθηκε παράσταση μελοποιημένης Αρκαδικής ποίησης στο θεατράκι στο άλσος του Αγίου Γεωργίου στην Τρίπολη

Party νεολαίας στο Κακούρι

Δευτέρα, 12 Αυγούστου 2019
Ο Μορφωτικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Αρτεμισίου διοργανώνει την Παρασκευή 16 Αυγούστου, στο φως της Αυγουστιάτικης πανσελήνου, Πάρτυ Νεολαίας, στον μαγευτικό κήπο του ξενώνα του Αρτεμισίου.
Ο Τεγεατικός Σύνδεσμος στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Δεκαπενταύγουστου διοργανώνει στην Επισκοπή Τεγέας Συναυλία rock και pop μουσικής με τις Νεανικές μπάντες του Αττικού Ωδείου Τρίπολης. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο  Χώρο της 'Έκθεσης Τεγέας την Κυριακή 18 Αυγούστου 2019…
Σήμερα, Παρασκευή 9 Αυγούστου και ώρα 20:30 θα βρίσκεται στο χώρο του cafe bar FΑΛΕΙΟΝ στην Ζαχάρω, ο συγγραφέας των Εκδόσεων Πατάκη, Άρης Φιορέτος.
Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), αποχαιρετά το καλοκαίρι οργανώνονταςτηνΚυριακή25Αυγούστου (ώρα 21:00),μια ξεχωριστή μουσική βραδιάστο Μουσείο Ελιάς και Ελληνικού Λαδιού, στη Σπάρτη.
Η Ελευθερία Αρβανιτάκη και ο Γιάννης Κότσιρας δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις καθώς είναι από τους πολύ αγαπημένους καλλιτέχνες του ελληνικού κοινού.
Η Ελεωνόρα έρχεται αυτό το καλοκαίρι να µας συνεπάρει για ακόμη µια φορά, γυρνώντας όλη την Ελλάδα, φωνάζοντας το σύνθημα, «κάπου σε έχω ξαναδεί».
Το Φεστιβάλ Άργους Μυκηνών 2019 που διοργανώνει κάθε καλοκαίρι η ΚΕΔΑΜ, συνεχίζει τις συναυλίες του.
Την Κυριακή 4/08/2019 στα πλαίσια του καλοκαιρινού φεστιβάλ του Δήμου Τρίπολης πραγματοποιήθηκε η παράσταση «Οι Γαμπροί της Ευτυχίας» με το Γιάννη Μπέζο στο θέατρο του άλσους Αγίου Γεωργίου.
Tην Παρασκευή 2/8/2019 στο ΑΛΣΟΣ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ παρουσιάστηκε το θρυλικό παραμύθι του Σαρλ Περώ που μεταφέρεται στη θεατρική σκηνή σε διασκευή και σκηνοθεσία της δημοφιλούς δημιουργού παιδικών θεαμάτων Γιούλης Ηλιοπούλου και ντύνεται με τις μαγευτικές μελωδίες των σπουδαίων κλασσικών δημιουργών…
Σελίδα 1 από 155

logofootermedia