Θανάσης Πετράκος: Ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ δεν δεσμεύτηκε για κανένα θέμα της Ανατολικής Πυλίας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ανησυχία προκαλούν στους πολίτες της Ανατολικής Πυλίας οι δηλώσεις του Διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας κ. Γ. Καρβέλη προ ημερών στην Καλαμάτα. Ο κ. Γ. Καρβέλης όχι μόνο δεν δεσμεύτηκε για την επίλυση των μεγάλων υγειονομικών ελλείψεων στην Ανατολική Πυλία αλλά «ξέχασε» και παλαιότερες δεσμεύσεις του.

Ο κ. Διοικητής:

1) Για   την ανάγκη  δημιουργίας  Κ.Υ στο Άγιο Ανδρέα  Λογγάς     για το οποίο υπάρχει  απόφαση της πολιτείας με  το  ΦΕΚ 1755 του 2007 και γίνεται αυτή τη περίοδο  μεγάλος αγώνας  και επιπλέον υπάρχει και ομόφωνη στήριξη από το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου,  απέφυγε επιμελώς να πει τη γνώμη του και την εισήγηση του προς το  Υπουργείο .Μας είπε τα αυτονόητα , «ότι αυτό είναι θέμα του Υπουργείου»   .

2) Για το θέμα της κάλυψης της περιοχής με ασθενοφόρο και της δημιουργίας σταθμού ΕΚΑΒ στην Κορώνη δεν είπε  εντελώς  τίποτα . «Ξέχασε»  ότι είχε δεσμευτεί   το Δήμαρχο Πύλου- Νέστορος   κ. Π. Καρβέλα πριν 1,5 και πλέον  χρόνο ,στις 5 Ιουλίου του 2021 ότι ” άμεσα θα υπάρξει ασθενοφόρο σε μόνιμη βάση και θα προχωρήσει τις διαδικασίες για τη μόνιμη και επί 24ωρου βάσεως 7 ημέρες  την εβδομάδα υγειονομική κάλυψη της Ανατολικής Πυλίας» .

Οι  αρνητικές αυτές δηλώσεις  και μη-δηλώσεις  του κ. Γ. Καρβέλη  πρέπει να ανησυχήσουν όλους τους πολίτες της Ανατολικής Πυλίας από την Φοινικούντα   μέχρι το Πεταλίδι  αλλά και τους δύο Δήμους  Πύλου-  Νέστορος και Μεσσήνης  και  να εντείνουμε ενωμένοι τον αγώνα μας   για να υπάρξει πλήρης  υγειονομική κάλυψη της Ανατολικής Πυλίας . 

Απαιτούμε  :

1) Υλοποίηση της ειλημμένης απόφασης της πολιτείας με ΦΕΚ 1755 του 2007 για δημιουργία Κ.Υ στο Άγιο Ανδρέα .

2)  Λειτουργία σε 24ωρη βάση του κέντρου εφημερίας Λογγάς.

3)  Δημιουργία σταθμού ΕΚΑΒ στη Κορώνη ώστε να υπάρχει    ασθενοφόρο  στη περιοχή όλο το 24ωρο .

Όλοι ενωμένοι στον αγώνα .

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρόσκληση Συμβουλίου Κοινότητας Τρίπολης (22/4/2024)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Σας καλούμε την 22α Απριλίου 2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00, να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Τρίπολης (1ος όροφος), Λαγοπάτη & Αταλάντης), σε τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα πιο κάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε

Πρόσκληση συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου (22/4/2024)

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ H Σας καλούμε στις 22 Απριλίου 2024 ημέρα Δευτέρα και ώρα 20.30 να προσέλθετε στο κτίριο της ΟΕΒΕΑ επί της οδού Καλαμάτας 113 σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του αρ.67 του Ν. 3852/2010 όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 6 του Ν. 5056/23

Κόρινθος: Συναγερμός στις Αρχές – Άψυχο σώμα βρέθηκε να επιπλέει στη θάλασσα

Συναγερμός στις Αρχές νωρίς το πρωί της Πέμπτης 18/04,...
00:00:59

10 χρόνια Greek Maritime Golf Event στην Costa Navarino

Αθήνα, 18 Απριλίου 2024 – Το κορυφαίο τουρνουά γκολφ...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο