Μεσσηνία | Ειδήσεις από τη Μεσσηνία
Η παράταξη Καλαμάτα Τόπος Ζωής έχει από την γέννησή της στοχεύσει στην εξαφάνιση της αναγκαιότητας ειδικής μεταχείρισης. Η ευαισθησία αποτελεί προαπαιτούμενο ένταξης στην ομάδα, μια και δεν περιοριζόμαστε στην απλή ενημέρωση ώστε να λάβουμε θέση, αναφέρει σε σχετικό δελτίο τύπου η παράταξη.
Ο Δήμαρχος υπέγραψε σήμερα, Τρίτη 19 Μαρτίου 2019, αποφάσεις για την ανάθεση των εξής εργολαβιών, με σκοπό την αποκατάσταση στην περιοχή Αλαγονίας των ζημιών από τις έντονες βροχοπτώσεις του φετινού χειμώνα:
Συγκίνηση, Χαρά και Υπερηφάνεια είναι οι λέξεις με τις οποίες χαρακτηρίζει, ο Δήμος Πύλου - Νέστορος, τη χθεσινή εκδήλωση προς τιμήν της Μεσσήνιας συγγραφέως Θεδώρας Λούφα-Τζοάννου.

Άρθρο του Απόστολου Γκούνη, Περιφερειακού Συμβούλου, Οικονομολόγου και επικεφαλής του ΚΕΚ Μεσσηνίας.

Εκεί η υποψήφια Δήμαρχος Καλαμάτας, Τόνια Κουζή και η ομάδα του Καλαμάτα ΤΟΠΟΣ ΖΩΗΣ συζήτησαν με το Δήμαρχο Κοζάνης κ. Λευτέρη Ιωαννίδη για τους τρόπους διαχείρισης απορριμμάτων και ενημερώθηκαν την Σύμπραξη του Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ) με σκοπό τη…
Σε ένα ζεστό και φιλικό κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί ο φετινός Μαραθώνιος Ανάγνωσης για τη Γαλλοφωνία στο Δήμο Πύλου-Νέστορος, στα πλαίσια των εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται κάθε Μάρτιο σε όλη την Ελλάδα με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα Γαλλοφωνίας.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το χώρο του συνεδρίου της ΓΣΕΕ στην Καλαμάτα, πραγματοποιούν αυτή την ώρα εκατοντάδες μέλη του ΠΑΜΕ.

Ο Δήμαρχος Πύλου - Νέστορος Δημήτρης Καφαντάρης "απαντά" σε δημοσίευμα του Παναγιώτη Καρβέλα για τον Βιολογικό Καθαρισμό της Κορώνης.
Η Καλαμάτα Τόπος Ζωής και η υποψήφια Δήμαρχος Τόνια Κουζή ταξιδεύουν για να φέρουν φρέσκιες ιδέες και καταξιωμένες πρακτικές που εφαρμόζονται σε άλλες πόλεις της χώρας μας.
Σε μια σημαντική ανακοίνωση για τον Δήμο μας προχώρησε σήμερα το Υπουργείο Εσωτερικών αναρτώντας στο πρόγραμμα «Διαύγεια» την ένταξη του έργου αποχέτευσης και βιολογικού καθαρισμού Κορώνης στο πρόγραμμα «Φιλόδημος Ι», ανακοινώνει ο Δήμαρχος Πύλου - Νέστορος Δημήτρης Καφαντάρης.
Σελίδα 1 από 262

logofootermedia