Μεσσηνία | Ειδήσεις από τη Μεσσηνία messinialive - Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων
Στη Β' Φάση του ολιστικού υπερπρογράμματος της Αποστολής των 100 Κλιματικά Ουδέτερων και Έξυπνων Πόλεων της Ε.Ε. έως το 2030, έχει μπει πλέον η Καλαμάτα.
«Η Καλαμάτα σχεδιάζει προσεκτικά τα βήματα εκείνα που θα την μετατρέψουν σε σύγχρονη ευρωπαϊκή πόλη», τόνισε ο Δήμαρχος Καλαμάτας, Θανάσης Βασιλόπουλος, κατά τον χαιρετισμό του στη Γενική Συνέλευση του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ», που ξεκίνησε την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου και ολοκληρώθηκε την…
Σήμερα, Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 14:00, κατέπλευσε στο λιμάνι της Καλαμάτας, το κρουαζιερόπλοιο «Variety Voyager», σημαίας Marsall Island. Το μικρό κρουαζιερόπλοιο που μετέφερε 50 επιβάτες, έφτασε στην Καλαμάτα από το Ναύπλιο και θα αναχωρήσει στις 3 τα ξημερώματα…
Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Δήμαρχο Καλαμάτας, Θανάση Βασιλόπουλο, πραγματοποίησε σήμερα, Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022, ο αναπληρωτής Πρέσβης της Βουλγαρίας στην Αθήνα, Panteley Spassou.
Από το Δήμο Καλαμάτας αναρτήθηκε στη «Διαύγεια» με ΑΔΑ: 684ΨΩΕΕ-Υ57 ο ταμειακός απολογιστικός πίνακας από Ιανουάριο έως Σεπτέμβριο 2022.
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε χθες, Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022, το 6ο τουρνουά βόλεϊ αντρών «Γιάννης Μπουσούνης» στο κλειστό του Δημοτικού Σταδίου Καλαμάτας. Το τουρνουά, που είχε τη στήριξη του Δήμου Καλαμάτας, έχει μετατραπεί σε ένα σημαντικό αθλητικό θεσμός για την πόλη,…
Ένα εκτενές κεφάλαιο για τη Ναυμαχία του Ναβαρίνου περιλαμβάνει το βιβλίο του Ιωάννη Λεμπέση “Ιστορίες των κλεφτοκαπετανέων”, που εκδόθηκε το 2020 στην Καλαμάτα.
Με το σύνθημα “5′ είναι αρκετά” θα γίνει η 14η αιμοδοσία, την Κυριακή 16 Οκτωβρίου, από τις 10 το πρωί ως τις 2 το μεσημέρι, στο Κλειστό Γυμναστήριο, σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Κυπαρισσίας.
Η Κινητή μονάδα του Κέντρου Κοινότητας, θα βρίσκεται στον Δήμο Τριφυλίας για τον μήνα Οκτώβριο, στο χώρο του Κ.Α.Π.Η. στα Φιλιατρά τις ακόλουθες ημερομηνίες:
Σελίδα 1 από 605

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia