Μεσσηνία | Ειδήσεις από τη Μεσσηνία - Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Νέος αρχηγός ΓΕΣ ορίστηκε ο Χαράλαμπος Λαλούσης από τα Φιλιατρά Μεσσηνίας.

 Συνάντηση εργασίας, με πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής και με τη συμμετοχή Διευθυντών σχολείων α/θμιας και β/θμιας εκπαίδευσης του Δήμου Καλαμάτας και υπηρεσιακών παραγόντων, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020 στην αίθουσα συνεδριάσεων του ιστορικού Δημαρχείου Καλαμάτας, υπό το Δήμαρχο Θανάση…
Το Δήμαρχο Θανάση Βασιλόπουλο επισκέφτηκε, την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020, στο γραφείο του στο Δημαρχείο Καλαμάτας, η Υφυπουργός Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη.
Γνωστοποιείται η συνοπτική οικονομική κατάσταση προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων Δήμου Καλαμάτας έτους 2020, την οποίαν μπορείτε να δείτε ΕΔΩ.

Χθες (14-1-2020) το πρωί στην Καλαμάτα, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για την παραλαβή εξοπλισμού, τον οποίο προσέφερε ανιδιοτελώς το ίδρυμα «Καπετάν Βασίλη & Κάρμεν Κωνσταντακοπούλου», για τις ανάγκες των δικυκλιστών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μεσσηνίας. 

Στην Καλαμάτα αναμένεται το ερχόμενο Σάββατο 18 Ιανουαρίου ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

 Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο, με τη συμμετοχή του Δημάρχου Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλου, Αντιδημάρχων, της Γενικής Γραμματέως και Διευθυντών Υπηρεσιών του Δήμου.

Το Επιμελητήριο Μεσσηνίας σας ενημερώνει ότι σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Γενικού Εμπορικού Μητρώου (Γ.Ε.ΜΗ.) για το Νομό Μεσσηνίας για το έτος 2019έγιναν573 συστάσεις νέων επιχειρήσεων και μόλις 147 διαγραφές,συμπεριλαμβανομένων μετατροπών νομικών μορφών, συγχωνεύσεων, μεταφορών έδρας και οριστικών λύσεων.

Ο παγωμένος αέρας δεν εμπόδισε χιλιάδες πολιτών, από την Καλαμάτα και την περιοχή της, να μεταβούν στους προβλήτες του λιμένα Καλαμάτας για τον Αγιασμό των υδάτων, τη Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2020.
Με σύμμαχο τον καιρό και με την παρουσία πλήθους κόσμου, για μια ακόμη χρονιά τελέστηκε η καθιερωμένη κατάδυση του Τιμίου Σταυρού, στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Καλαμάτας.
Σελίδα 1 από 302

logofootermedia