Μεσσηνία | Ειδήσεις από τη Μεσσηνία messinialive - Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων
Οι καθυστερήσεις στην υλοποίηση των αναγκαίων έργων προστασίας και ανάδειξης του Κάστρου Καλαμάτας, με αποτέλεσμα να μην αντιμετωπίζονται ουσιαστικά τα φαινόμενα κατολισθήσεων και ρηγματόσεων των τειχών, απετέλεσαν την αφορμή για την κατάθεση κοινοβουλευτικής ερώτησης του Βουλευτή Μεσσηνίας και Τομεάρχη Ανάπτυξης…
Ο Δήμος Καλαμάτας συμπαρίσταται στους δοκιμαζόμενους από το χτύπημα του Εγκέλαδου λαούς της Τουρκίας και της Συρίας, μετά τον καταστροφικό σεισμό μεγέθους 7,8 Ρίχτερ που έχει αφήσει πίσω του χιλιάδες νεκρούς και τραυματίες.
Κατόπιν επικοινωνίας της Δημάρχου Οιχαλίας κας. Παναγιώτας Γεωργακοπούλου με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο των Κτιριακών Υποδομών ΑΕ κ. Αθανάσιο Γιάνναρη, όπου τον ενημέρωσε σχετικά με τις ανάγκες βελτίωσης των κτιρίων σε σχολικές εγκαταστάσεις του Δήμου Οιχαλίας, ακολούθησε επίσκεψη τεχνικού κλιμακίου των ΚτΥπ…
Κοπή της Βασιλόπιτας σήμερα, Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023, στην Κεντρική Αγορά Καλαμάτας, παρουσία του Δημάρχου Θανάση Βασιλόπουλου, του Προέδρου της Κεντρικής Αγοράς Αναστάσιου Αγγελή, αιρετών του Δήμου, μελών του Δ.Σ., εργαζομένων και επαγγελματιών της Αγοράς.
Συνάντηση εργασίας με τη συμμετοχή του Δημάρχου Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλου, πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Μεσσηνίας, με αφορμή την επίσκεψη στην Καλαμάτα του Εμπορικού Ακολούθου της Πρεσβείας της Ινδίας στην Ελλάδα κ. Rajendran Samykannu.
Το 11ο Φεστιβάλ Κιθάρας Καλαμάτας συνεχίζεται, με το κοινό του να το ακολουθεί πιστά και να παρακολουθεί τις δράσεις του με αμείωτο ενδιαφέρον.
Συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία, ο 8ος κύκλος των Ακαδημιών Γονέων "Από το Α έως το Ω", σε συνεργασία με το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων και Προαγωγής Υγείας (ΕΔΔΥΠΠΥ) του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (Π.
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 4ο Φεστιβάλ Αφήγησης Παραμυθιού Καλαμάτας «σΤης Ελιάς το Δάκρυ». Το Φεστιβάλ που διοργανώνει η Κ.Ε. Φάρις του Δήμου Καλαμάτας και το Δημοτικό Ωδείο της Μεσσηνιακής πρωτεύουσας, έχει εξελιχθεί σε θεσμό για την περιοχή μας.
Τα ΚΔΑΠ του Δήμου Καλαμάτας και της Κ.Ε. Φάρις πραγματοποίησαν δράση για την ανάπτυξη διατροφικών συνηθειών μέσω της ανάδειξης των ωφελειών της υγιεινής διατροφής με θέμα "Τα Beebots τρώνε υγιεινά".
Ο Δήμος Καλαμάτας, οι Οργανώσεις της Εθνικής Αντίστασης και οι συγγενείς των θυμάτων διοργανώνουν τελετή μνήμης, την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023, στο Κοιμητήριο Καλαμάτας, για τους συμπατριώτες μας, που εκτελέσθηκαν από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής στις 8 Φεβρουαρίου 1944, στο…
Σελίδα 1 από 683

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia