Ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κωνσταντίνος Τζιούμης, το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Τρίπολης και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Βλαχέρνας σας προσκαλούν να τιμήσετε με την παρουσία σας τις εκδηλώσεις μνήμης για την 81η Επέτειο του Ολοκαυτώματος της Βλαχέρνας από τα Γερμανικά στρατεύματα κατοχής, που θα γίνουν στις 20 Ιουλίου 2025.Ο Δήμαρχος Τρίπολης
Κωνσταντίνος ΤζιούμηςΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΣΑΒΒΑΤΟ 19 ΙΟΥΛΙΟΥ 2025 Γενικός Σημαιοστολισμός στην Τοπική Κοινότητα Βλαχέρναςτου Δήμου Τρίπολης από της 8ης πρωινής ώρας της 19ης Ιουλίουμέχρι και τη δύση του ηλίου της 21ης Ιουλίου 2025.Φωταγώγηση του Μνημείου.
ΚΥΡΙΑΚΉ 20 ΙΟΥΛΙΟΥ 202507:00 π.μ. Θα σημάνουν χαρμόσυνα οι καμπάνες των Εκκλησιώνκαι θα τελεστεί Θεία Λειτουργία.10.00 π.μ. Τέλεση Δοξολογίας στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων.10.30 π.μ. Συγκέντρωση των επισήμων στο χώρο του Μνημείου των πεσόντωνόπου θα ψαλεί επιμνημόσυνη δέηση.Ομιλία από τον κ. Κουτσούγερα Λεωνίδα,Καθηγητή οικονομικών των Πανεπιστημίων Λούβρεν Βέλγιουκαι Μάντσεστερ Αγγλίας.Κατάθεση στεφάνων, τήρηση ενός λεπτού σιγής στη μνήμητων ενδόξων νεκρών και ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου.
Για την κατάθεση στεφάνων οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το τελετάρχη έως 18/7/2025 στο τηλέφωνο 2796360008.