Απριλίου 05, 2019

Υπεγράφη η σύμβαση για τη δημιουργία δημοτικού πάρκου στην περιοχή Αγίου Κωνσταντίνου Χώρας

Υπεγράφη σήμερα 5 Απριλίου 2019, στο Δημαρχείο του Δήμου Πύλου - Νέστορος στην Πύλο, μεταξύ του Δημάρχου Δημήτρη Καφαντάρη και του εκπροσώπου της αναδόχου εταιρείας ΙΚΤΙΝΟΣ Α.Ε. Ιωάννη Μαυριτσάκη, η σύμβαση κατασκευής του έργου, που αφορά στη δημιουργία δημοτικού πάρκου στην περιοχή Αγίου Κωνσταντίνου στη Χώρα.

Βασικός στόχος της μελέτης είναι η δημιουργία ενός χώρου συγκέντρωσης , αναψυχής και κοινωνικής επαφής καθ΄όλη την διάρκεια του έτους . Η παρέμβαση θα γίνει περιμετρικά του Ιερού Ναού Αγίου Κωνσταντίνου και  συνίσταται σε απλές και  λειτουργικές κατασκευές.

Αυτό θα επιτευχθεί με την χρήση  φυσικών υλικών ώστε το νέο σύνολο να εναρμονίζεται στο  ήδη υπάρχον. Συγκεκριμένα προβλέπεται να γίνουν μικρές αρχιτεκτονικές κατασκευές, όπως κρήνη, δενδροφυτεύσεις, δαπεδοστρώσεις και φωτισμός.

sxedia dimotiko parko xoras pyloy

«Προσπαθούμε να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των δημοτών μας με την δημιουργία μεταξύ άλλων και  χώρων αναψυχής». Αυτό τόνισε σε δηλώσεις του, ο Δήμαρχος Δημήτρης Καφαντάρης και υπογράμμισε: «Διεκδικούμε καθημερινά  και επιτυγχάνουμε το καλύτερο για το Δήμο μας και τους  κατοίκους  του , καθώς στόχος μας είναι οι δημότες μας να βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής τους».                                

Προσθήκη σχολίου

Make sure you enter the (*) required information where indicated.Basic HTML code is allowed.

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia