Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2024: Ένα Πλούσιο Πρόγραμμα Εκδηλώσεων σε κάθε γωνιά του Δήμου μας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ένα πλούσιο Πρόγραμμα Πολιτιστικών εκδηλώσεων σε κάθε γωνιά του Δήμου μας, παρουσιάστηκε από την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού, Παιδείας & Δια βίου Μάθησης κ. Θεώνη Μαυροματίδου, στο πλαίσιο των δύο συναντήσεων που πραγματοποίησε σε Λουτράκι και Αγίους Θεοδώρους με εκπροσώπους των συλλόγων και των φορέων του Δήμου.

Το πρόγραμμα εκδηλώσεων για το «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2024» περιλαμβάνει συναυλίες, θεατρικές και χορευτικές παραστάσεις, εκθέσεις και πολλές άλλες δραστηριότητες, προσφέροντας σε κατοίκους και επισκέπτες ένα ακόμη αξέχαστο πολιτιστικό καλοκαίρι και εκτείνεται σε κάθε γωνιά του Δήμου μας, από το Λουτράκι και τους Αγίους Θεοδώρους, την Περαχώρα και τα Ίσθμια, τον Σχίνο και τα Πίσια.

Στο πολιτιστικό καλεντάρι περιλαμβάνονται σημαντικές εκδηλώσεις όπως: τα εγκαίνια του Beau Rivage και του Μουσείου εκθεμάτων «Άννα Συνοδινού», η συναυλία με τη Συμφωνική Ορχήστρα Αθηνών αφιερωμένη στον Μιχάλη Δρίτσα και με τη συμμετοχή του καταξιωμένου σολίστα πιάνου κ. Σταύρου Δρίτσα, οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της ιστορικής «Μάχης της Περαχώρας» και η εκδήλωση για την Αναβίωση των Ισθμιακών Αγώνων.

Ξεχωριστή θέση καταλαμβάνει το θεσμοθετημένο για 10η συνεχόμενη χρονιά Loutraki Festival και το διεθνές φεστιβάλ κλασικής μουσικής Opus, το πρόγραμμα των οποίων θα ανακοινωθεί το προσεχές διάστημα.

Οι εκδηλώσεις θα διαρκέσουν μέχρι τις 13 Οκτωβρίου 2024.

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στο Β’ Συνέδριο Παυλείων Σπουδών στην Κόρινθο ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 17 Ιουνίου, το Β’ Συνέδριο Παυλείων Σπουδών με τον τίτλο: «Ο Απόστολος Παύλος ως Ιδρυτής, Ποιμένας και Διδάσκαλος της Εκκλησίας της Κορίνθου», στο Συνεδριακό Κέντρο της Ι. Μητροπόλεως στην Αρχαία Κόρινθο. «Η συνεργασία της Αποστολικής Ιεράς Μητροπόλεώς με το Τμήμα Θεολογίας του Πανεπιστημίου Λευκωσίας

ΕΦΕΤ: Ανακαλεί από την αγορά φτερούγες κοτόπουλου, λόγω σαλμονέλας

Φτερούγες κοτόπουλου ανακαλεί από την αγορά ο Ενιαίος Φορέας...

Συναγερμός στο Πόρτο Χέλι Ερμιονίδας για 2 άτομα σε ιστιοφόρο σε δυσχερή θέση

Τις απογευματινές ώρες της Κυριακής 16 Ιουνίου, ενημερώθηκε η...

Κωνσταντινόπουλος: Τον κ. Μητσοτάκη τον τιμώρησε ο κόσμος (vid)

Βασικά σημεία της συνέντευξής του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου στον τηλεοπτικό...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο