Η Νιόβη Χριστοπούλου υποψήφια Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η Νιόβη Χριστοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Ο πατέρας της είναι από τη Νάσια Αχαϊας και η μητέρα της από την Παναγίτσα Αρκαδίας (το γένος Τελώνη).

Σπούδασε νομικά στη Νομική Αθηνών, Ευρωπαϊκό δίκαιο στο Παν/ο του Leuven και στο Πανεπιστήμιο Columbia στη Νέα Υόρκη (J.D. με διάκριση, LL.M.). Είναι δικηγόρος Αθηνών, Νέας Υόρκης και Ουάσιγκτον.

Η κ. Χριστοπούλου είναι venture partner σε ένα επενδυτικό οίκο με έδρα τη Νέα Υόρκη και σύμβουλος σε θέματα τεχνολογίας και καινοτομίας.

Για πολλά χρόνια εργάστηκε σε διεθνείς δικηγορικές εταιρίες στη Νέα Υόρκη και την Ουάσιγκτον ως δικηγόρος εξειδικευμένη σε θέματα εταιρικού δικαίου, συγχωνεύσεις και εξαγορές εταιριών, επενδύσεις κτλ. Συνέχισε την σταδιοδρομία της ως νομική σύμβουλος νεοφυών επιχειρήσεων και στην εταιρία Amazon στον τομέα των καινοτόμων συστημάτων πληρωμών.

Εχει συμμετάσχει ως ομιλήτρια σε συνέδρια για την τεχνητή νοημοσύνη, την καινοτομία και επιχειρηματικότητα και τις επενδύσεις σε νεοφυείς επιχειρήσεις. Είναι μέλος της επιτροπής για την Παγκόσμια Ψηφιακή Οικονομία του Διεθνούς Εμπορικού Επιμελητηρίου και έχει δραστηριοποιηθεί σε πολλές επαγγελματικές και ομογενειακές οργανώσεις στις ΗΠΑ και στην Ελλάδα.

Ζει στη Νέα Υόρκη με την οικογένεια της και είναι μητέρα δύο αγοριών.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Θα είναι χαρά μου να σας επιλέξω στις ευρώ εκλογές κυρία Χριστοπουλου και πραγματική τιμή μου να εκπροσωπείται την πατρίδα μας!! 💙🇬🇷🔝

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αναβάλλεται για την επόμενη εβδομάδα η διαβούλευση για την ΟΧΕ Ταϋγέτου

Αναβάλλεται για την επόμενη εβδομάδα η προγραμματισμένη για αύριο Πέμπτη 23 Μαΐου 2024 δημόσια διαβούλευση για την ΟΧΕ Ταϋγέτου στην Αλαγονία. Θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση.

Υποχρεωτική εφαρμογή του Κανονισμού Πυροπροστασίας Ακινήτων εντός ή πλησίον δασικών εκτάσεων

Το Υπουργείο Περιβάλλοντος με την ΥΠΕΝ/ΔΑΟΚΑ/55904/2019/19-05-2023 Υπουργική Απόφαση των Υπουργών Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Εσωτερικών και Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, η οποία δημοσιεύτηκε στο Φύλλο Εφημερίδας Κυβερνήσεως 3475, τεύχος Β’,στις 24-05-2023 και αφορούσε τον ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΕΝΤΟΣ Η ΠΛΗΣΙΟΝ ΔΑΣΙΚΩΝ ΕΚΤΑΣΕΩΝ θέσπισε την υποχρεωτική εφαρμογή του Κανονισμού Πυροπροστασίας Ακινήτων εντός ή πλησίον δασικών εκτάσεων, που

Ξεκίνησαν οι εργασίες ανάπλασης της οδού Ψαρών

Εκκίνησαν σήμερα, Τετάρτη 22 Μαΐου 2024, οι εργασίες ανάπλασης της οδού Ψαρών, με τον αποκλεισμό του πρώτου τμήματος της οδού από Ξενοφώντος μέχρι Δημοσθένους. Το έργο θα εκτελεστεί τμηματικά, ώστε να υπάρξει το δυνατόν λιγότερη όχληση. Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα οι εργασίες ανάπλασης στο σύνολο της Ψαρών θα διαρκέσουν περί τους 4 μήνες, και θα

Πάνω από 800 φυτά κάνναβης κατασχέθηκαν στην Καλαμάτα

Οι εμπεριστατωμένες έρευνες, οδήγησαν τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο