Η Νιόβη Χριστοπούλου υποψήφια Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η Νιόβη Χριστοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Ο πατέρας της είναι από τη Νάσια Αχαϊας και η μητέρα της από την Παναγίτσα Αρκαδίας (το γένος Τελώνη).

Σπούδασε νομικά στη Νομική Αθηνών, Ευρωπαϊκό δίκαιο στο Παν/ο του Leuven και στο Πανεπιστήμιο Columbia στη Νέα Υόρκη (J.D. με διάκριση, LL.M.). Είναι δικηγόρος Αθηνών, Νέας Υόρκης και Ουάσιγκτον.

Η κ. Χριστοπούλου είναι venture partner σε ένα επενδυτικό οίκο με έδρα τη Νέα Υόρκη και σύμβουλος σε θέματα τεχνολογίας και καινοτομίας.

Για πολλά χρόνια εργάστηκε σε διεθνείς δικηγορικές εταιρίες στη Νέα Υόρκη και την Ουάσιγκτον ως δικηγόρος εξειδικευμένη σε θέματα εταιρικού δικαίου, συγχωνεύσεις και εξαγορές εταιριών, επενδύσεις κτλ. Συνέχισε την σταδιοδρομία της ως νομική σύμβουλος νεοφυών επιχειρήσεων και στην εταιρία Amazon στον τομέα των καινοτόμων συστημάτων πληρωμών.

Εχει συμμετάσχει ως ομιλήτρια σε συνέδρια για την τεχνητή νοημοσύνη, την καινοτομία και επιχειρηματικότητα και τις επενδύσεις σε νεοφυείς επιχειρήσεις. Είναι μέλος της επιτροπής για την Παγκόσμια Ψηφιακή Οικονομία του Διεθνούς Εμπορικού Επιμελητηρίου και έχει δραστηριοποιηθεί σε πολλές επαγγελματικές και ομογενειακές οργανώσεις στις ΗΠΑ και στην Ελλάδα.

Ζει στη Νέα Υόρκη με την οικογένεια της και είναι μητέρα δύο αγοριών.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Θα είναι χαρά μου να σας επιλέξω στις ευρώ εκλογές κυρία Χριστοπουλου και πραγματική τιμή μου να εκπροσωπείται την πατρίδα μας!! 💙🇬🇷🔝

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Απαγόρευση κυκλοφορίας σε περιοχές NATURA, πάρκα και άλση στις Περιφερειακές Ενότητες Αργολίδας, Κορινθίας και Λακωνίας

Ισχύει διήμερη προληπτική απαγόρευση διέλευσης, παραμονής και κυκλοφορίας προσώπων και οχημάτων, σε περιοχές NATURA, καθώς και σε δασικά οικοσυστήματα, πάρκα και άλση στις περιφερειακές ενότητες Αργολίδας, Κορινθίας και Λακωνίας. Η εφαρμογή του μέτρου της απαγόρευσης της κυκλοφορίας οχημάτων και παραμονής εκδρομέων καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ωρου (από 00:00  έως και 24:00 ) είναι για

20η Τακτική συνεδρίαση Δημοτικής Επιτροπής

20Η-29-04-2024-ΟΡΘΗ-ΕΠΑΝΑΛΗΨΗΛήψη

O Δήμος μας φιλοξενεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βάδην 10χλμ το Σάββατο 11 Μαΐου 2024 στο Ξυλόκαστρο

Με υπερηφάνεια ανακοινώνουμε ότι ο Δήμος μας φιλοξενεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βάδην 10χλμ το Σάββατο 11 Μαΐου 2024. Είναι μεγάλη η τιμή για εμάς να είμαστε οι οικοδεσπότες του σπουδαίου αθλητικού γεγονότος και να φιλοξενούμε τους κορυφαίους αθλητές από όλη την Ελλάδα. Είναι μια ευκαιρία να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να αποδείξουμε την ικανότητά

Η Μεγάλη Δευτέρα

Η Μεγάλη Δευτέρα σηματοδοτεί την αρχή της Εβδομάδας των...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο