Η ΠΟΕΕ συνεργάζεται με το Επιμελητήριο Κορινθίας για τη διεξαγωγή σεμιναρίου με θέμα: ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ MARKETING

Η ΠΟΕΕ συνεργάζεται με το Επιμελητήριο Κορινθίας και όλους τους εμποροεπαγγελματικούς φορείς της Κορινθίας, για τη διεξαγωγή σεμιναρίου με θέμα: ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ MARKETING Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στο Επιμελητήριο Κορινθίας, την Τετάρτη 17 Απριλίου 2024, στις 6:00 μμ. Εισηγητές θα είναι ο κύριος Χρήστος Βασιλόπουλος, ειδικός στο Digital Marketing & Business Growth, Υπεύθυνος Στρατηγικής […]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η ΠΟΕΕ συνεργάζεται με το Επιμελητήριο Κορινθίας και όλους τους εμποροεπαγγελματικούς φορείς της Κορινθίας, για τη διεξαγωγή σεμιναρίου με θέμα:

ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ MARKETING

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στο Επιμελητήριο Κορινθίας, την Τετάρτη 17 Απριλίου 2024, στις 6:00 μμ. Εισηγητές θα είναι ο κύριος Χρήστος Βασιλόπουλος, ειδικός στο Digital Marketing & Business Growth, Υπεύθυνος Στρατηγικής Groowise & ChannelDoubler, συνεργάτης του Athens International College σε θέματα Digital Marketing και Τεχνητής Νοημοσύνης.  και η Dr. Μαρία Ωραιοζήλη Κουτσουπιά, Δικηγόρος, Πρόεδρος Rythmisis, Διδάκτωρ Δικαίου Πληροφόρησης.

Η ΠΟΕΕ καλεί όλους τους εμπόρους και τους επιχειρηματίες της Κορινθίας να παρακολουθήσουν το ενδιαφέρον αυτό σεμινάριο, για να ενημερωθούν για τα σύγχρονα μέσα που έχουν στη διάθεσή τους και να αντιληφθούν την πορεία της εξέλιξης στο εμπόριο. Μιας εξέλιξης που ή θα την ακολουθήσουν ή θα μείνουν πίσω, με κίνδυνο να χάσουν το συγκριτικό τους πλεονέκτημα και τελικά την ίδια τους την επιχείρηση.

Η ΠΟΕΕ σταθερά δημιουργεί ευκαιρίες μέσα από δικές της πρωτοβουλίες ή με συνεργασίες με υπεύθυνους φορείς, για να προσδίδει προστιθέμενη αξία στις υπηρεσίες που προσφέρει προς τα μέλη της και τελικά προς τους εμπόρους και επιχειρηματίες της Πελοποννήσου.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Συγχαρητήρια στο Επιμελητήριο Κορινθίας για τη διεξαγωγή σεμιναρίου, η τεχνητή νοημοσύνη και το marketing είναι ένα πολύ ενδιαφέρον θέμα που αφορά είτε στους πολίτες είτε στου επιχειρηματίες.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τακτική Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου – Δευτέρα 15 Ιουνίου

https://www.youtube.com/live/ZDSLu4R2GpY Σας προσκαλούμε όπως, την 15η του μήνα Ιουνίου του...

Διεύρυνση ωραρίου για το κοινό στο Ματάλειο Δημοτικό Κολυμβητήριο Σπάρτης

Διεύρυνση ωραρίου για το κοινό στο Ματάλειο Δημοτικό Κολυμβητήριο...

Video | Το Επιμελητήριο Αρκαδίας συνεχίζει τον κύκλο εξειδικευμένων σεμιναρίων

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας συνεχίζει τον κύκλο εξειδικευμένων σεμιναρίων που απευθύνονται στις επιχειρήσεις-μέλη του, με κεντρικό άξονα την ενίσχυση της επαγγελματικής τους ταυτότητας και της εξωστρέφειας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ