Ο Δήμος Κορινθίων σας προσκαλεί στην δημόσια ημερίδα που διοργανώνει με θέμα: Σύστημα διαλογής στην πηγή και διαχείριση αστικών Στερεών Απορριμμάτων του Δήμου Κορινθίων".
Ο Δήμος Λουτρακίου σας προσκαλεί στην παρουσίαση βιβλίων "Οι γενναίοι της Ελευσίνας & οι Παρείσακτοι" του συγγραφέα Νίκου Δενδρινού, που θα πραγματοποιηθεί στη Δημοτική Βιβλιοθήκη στο Λουτράκι, την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 19:00 μ.μ.
Σε παραμυθένια χριστουγεννιάτικη πολιτεία μετατρέπεται και φέτος ο Δήμος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγ. Θεοδώρων, με σειρά χριστουγεννιάτικων δράσεων που πρόκειται να πραγματοποιήσει,  βάζοντας σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς όχι μόνο τους κατοίκους αλλά και τους επισκέπτες του δήμου. 
Ένα ποικίλο πρόγραμμα εορταστικών εκδηλώσεων, με πληθώρα δραστηριοτήτων θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μικροί και μεγάλοι στο "Σπίτι του Άι Βασίλη" που θα λειτουργήσει για πρώτη φορά τα φετινά Χριστούγεννα στη Δημοτική Βιβλιοθήκη στο Λουτράκι, από τις 15 έως 29…
Επρόκειτο για την 6η εθελοντική δράση Κτηνιάτρων για την παροχή υπηρεσιών καταγραφής, ηλεκτρονικής σήμανσης, στείρωσης και εμβολιασμού σε αδέσποτα ζώα συντροφιάς, που διαβιούν στην περιοχή του Δήμου Λουτρακίου.
Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Λουτρακίου - Αγίων Θεοδώρων Περαχώρας, την 10η Δεκεμβρίου, ημέρα Δευτέρα και ώρα 5:30 μ.μ, και σας καλεί όπως προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λουτρακίου - Αγίων Θεοδώρων - Περαχώρας…
Ξεκίνησε η επανεκκίνηση του μεγάλου έργου, προϋπολογισμού 3.000.000 ευρώ, που αφορά την αξιοποίηση των νερών του βιολογικού καθαρισμού.
Στα πλαίσια λειτουργίας Δημοτικής Τράπεζας Αίματος στο Δήμο Λουτρακίου-Περαχώρας –Αγίων Θεοδώρων, πραγματοποιήθηκε η 41η αιμοδοσία, την Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2018, στο Κέντρο Υγείας Λουτρακίου.

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) διοργανώνει χριστουγεννιάτικο εργαστήρι για όλη την οικογένεια, το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου (ώρα 12:00), στο Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας.

Το ζήτημα του κλεισίματος του αρχαιολογικού χώρου και του μουσείου της Αρχαίας Νεμέας κατά τους χειμερινούς μήνες, έφερε στη Βουλή με Ερώτηση του προς το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού ο Βουλευτής Κορινθίας Χρίστος Δήμας.

Σελίδα 1 από 54

logofootermedia