Αδιανόητη τραγωδία σημειώθηκε στην Ε.Ο Κορίνθου – Πατρών, στο ύψος της Αρχαίας Κορίνθου το πρωί της Δευτέρας.
Ο Δήμος Κορινθίων, ανακοινώνει ότι με την υπ. αριθμ. 22/251/2022 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορινθίων, αποφασίστηκε ομόφωνα η έναρξη της διαδικασίας σύνταξης τοπογραφικού διαγράμματος κύρωσης δικτύου κοινοχρήστων χώρων που έχουν παραχωρηθεί σε κοινή χρήση με συμβολαιογραφική πράξη σε τμήμα του οικισμού «Κάτω Άσσου» Δημοτικής Ενότητας…
Μια νέα εποχή στην καθαριότητα, εγκαινιάζει ο δήμος Βέλου-Βόχας, με την έναρξη του πιλοτικού προγράμματος διαλογής, στην πηγή στην Κοινότητα Μπολατίου.
Σε προτεραιότητα έθεσε από την αρχή της θητείας της η δημοτική αρχή της Κορίνθου, την αντιμετώπιση του σοβαρού ζητήματος των αδέσποτων ζώων. 
Πράσινο φως στο σχέδιο που κατέθεσε ο δήμος Κορινθίων, για τις νέες αθλητικές εγκαταστάσεις στην περιοχή του Συνοικισμού, το οικόπεδο των 26 στρεμμάτων που αγοράστηκε στην περιοχή της Καλλιθέας με στόχο την δημιουργία πρότυπου αθλητικού κέντρου, έδωσε το Τεχνικό συμβούλιο…
Με πρωτοβουλία του Δήμου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης, οι δημότες θα έχουν τη δυνατότητα να αθλούνται δωρεάν στις εγκαταστάσεις του Κλειστού Γυμναστηρίου Δερβενίου.
Σε διευκρινίσεις επί του θέματος της αποχώρησης της κ.Φάλιας Παπαγιαννοπούλου από το ΚΕΠΑΠ του δήμου Κορινθίων, θέμα που έλαβε ερμηνείες και διαστάσεις, που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, έδωσε σε συνέντευξη τύπου ο Δήμαρχος Κορινθίων, κ.Βασίλης Νανόπουλος.
Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), σε συνεργασία με τον Ερυθρό Σταυρό Κορίνθου και το Δήμο Σικυωνίων, θα διεξάγουν δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test), Covid-19.
«Είναι πολιτική μου απόφαση το σχολείο της Αρχαίας Κορίνθου να γίνει και θα γίνει» επανέλαβε για ακόμα μια φορά πριν από λίγο σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στα μέσα ενημέρωσης ο Δήμαρχος Κορινθίων, Βασίλης Νανόπουλος.
Σελίδα 1 από 181

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia