Αργολικές ειδήσεις

Ο κ. Ανδρέας Χρονόπουλος, προέβη στην ακόλουθη δήλωση που αφορά στην συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο του Κινήματος Αλλαγής στην Αργολίδα.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2018 16:39
Ο Δήμος Άργους Μυκηνών στηρίζει πολύπλευρα και στην πράξη τα ΑμΕΑ. Χωρίς να το βροντοφωνάζει προσπαθεί να δώσει λύσεις στην καθημερινότητα τους, να δημιουργήσει χώρους και προσβάσεις κατάλληλους για την μετακίνηση τους στο Άργος και σε όλες τις κοινότητες, όπως…
Φωτογραφίες της εκδήλωσης, καθώς και το βίντεο παρουσίασης του ονόματος του συνδυασμού "Δυνατή Πόλη Ξανά" του κ. Τάσσου Χειβιδόπουλου. Με μεγάλη προσέλευση κόσμου που επιφύλαξε ιδιαίτερα θερμή υποδοχή, ανακοινώθηκε χθές 12/12/2018 στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Άργους, η νέα Δημοτική Κίνηση #Δυνατή Πόλη Ξανά…
Ο Δήμος Άργους - Μυκηνών ακολουθώντας τον σχεδιασμό του Δημάρχου κ. Δημήτρη Καμπόσου για επένδυση στον τουρισμό όλο το χρόνο και σε ολόκληρο τον Δήμο Άργους Μυκηνών, διαμέσου της Αργώ - Τουριστικής Αναπτυξιακής Δημοτικής Α.Ε,  πραγματοποίησε όλες τις απαραίτητες προμήθειες…
Η Δ.Ε.Υ.Α.Ν. σύμφωνα με τις δεσμεύσεις της Δημοτικής Αρχής ολοκλήρωσε, όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο τύπου, αυτές τις ημέρες τις διαδικασίες για την υδροδότηση του Δ.Δ. Ανυφίου του Δήμου Ναυπλιέων με πόσιμο νερό από την πηγή της Λέρνης.
Ο Δήμαρχος  Άργους Μυκηνών κ. Δημήτρης Καμπόσος πραγματοποίησε σήμερα Τετάρτη 12/12/2018 την τελετή θεμελίωσης του Εργοστασίου Ενδιάμεσης Διαχείρισης Απορριμμάτων στην θέση Γκριμάρια παρουσία Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων, Προέδρων Νομικών Προσώπων και πολιτών.
Μεγάλη Χριστουγεννιάτικη γιορτή διοργανώνει ο Δήμος Ερμιονίδας, "στο χωριό του Άη Βασίλη" με πολλά κεράσματα, μελωδικά ακούσματα και σας προσκαλεί όλους στην Ερμιόνη την Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 11:00 π.μ.
Ο Ειδικός Γραμματέας του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας (Σ.ΕΠ.Ε.), Πάνος Κορφιάτης, επισκέφθηκε το Ναύπλιο και το τοπικό τμήμα της Επιθεώρησης Εργασίας, ενώ συναντήθηκε με στελέχη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αργολίδας.
Τα γιορτινά του φορά ο Δήμος Ερμιονίδας και σας προσκαλεί την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018, στην επάνω πλατεία Κρανιδίου, σε μία υπέροχη Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα που θα κάνει την έναρξή της με Χριστουγεννιάτικο Βazzar, από το πρωί της Κυριακής και ώρα 11:00π.μ.…

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας κ. Αναστάσιος Χειδιδόπουλος, σας καλεί στα εγκαίνια της έκθεσης επίλεκτων προϊόντων από τους παραγωγούς της Αργολίδας, που θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 6:00μ.μ. στο Φουγάρο.

Σελίδα 1 από 100

logofootermedia