Αργολικές ειδήσεις | pna.gr - Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων
Ο Δήμος Ναυπλιέων, ο ΔΟΠΠΑΤ και το Ναυπλιακό Ίδρυμα "Ιωάννης Καποδίστριας", διοργανώνουν στην πόλη του Ναυπλίου, το Σάββατο 1 Οκτωβρίου και την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022, τις Ετήσιες Εκδηλώσεις Μνήμης και Τιμής στον Πρώτο Κυβερνήτη της Ελλάδας, Ιωάννη Καποδίστρια.  
Η αστική ανάπλαση στην περιοχή Νέα Πόλη - Κούρτη Ναυπλίου, προχωρά με γοργούς ρυθμούς, με στόχο τη δημιουργία ενός σύγχρονου, βιώσιμου και λειτουργικού υπαίθριου χώρου αναψυχής και πρασίνου.
Το Λαογραφικό Εργαστήρι Ερμιονίδας, σας καλεί και φέτος να περπατήσετε και να διαδώσετε το μήνυμα της ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού.
Ο Δήμος Ερμιονίδας και το Νομικό Πρόσωπο Κοινωνικής Πρόνοιας, Αλληλεγγύης, Πολιτισμού και Παιδείας του Δήμου Ερμιονίδας, προσκαλούν κάθε ενδιαφερόμενο να συμμετέχει στην ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ.
Ο Δήμος Άργους-Μυκηνών προκηρύσσει, σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 233/2022 απόφαση Οικονομικής Επιτροπής, ανοιχτή διαδικασία μέσω του ΕΣΗΔΗΣ, για τη σύναψη δημόσιας σύμβασης του έργου «Οδοποιία Κοινότητας Κεφαλοβρύσου 2022», εκτιμώμενης αξίας 46.185,61 € (με ΦΠΑ). Το έργο αποτελείται από κατηγορίες…
Πέντε διαφορετικές εστίες πυρκαγιάς εντοπίστηκαν σε περιοχή της Νέας Κίου στην Αργολίδα μετά από κινητοποίηση της πυροσβεστικής του Άργους το βράδυ της Τετάρτης 28 Σεπτεμβρίου λίγο μετά τις 9.
Από το Δήμο Ναυπλιέων, ανακοινώνονται έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις διακοπής της κυκλοφορίας, πάσης φύσεως οχημάτων, καθώς και ειδικότερα την προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, για την ομαλή διεξαγωγή των Αγώνων«Tolo Swim-Run» και «Nafplio Triathlon», σε τμήματα του οδικού δικτύου, το…
Συνεχίζεται η υλοποίηση του τεχνικού προγράμματος του Δήμου Άργους Μυκηνών, για την αντιμετώπιση προβλημάτων ασφάλειας του οδοστρώματος όπως, επούλωση λάκκων, επισκευή τοπικών φθορών οδοστρώματος με ταπητίδια κ.λ.π, σε όλες τις δημοτικές ενότητες που κρίθηκε επιβεβλημένο.
Η ΔΕΥΑ Άργους – Μυκηνών προκηρύσσει Ανοικτό, Ηλεκτρονικό, Δημόσιο, Διεθνή Διαγωνισμό με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει χαμηλότερης τιμής για την ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ: “Επέκταση του υφιστάμενου συστήματος ελέγχου διαρροών στο ανανεωμένο δίκτυο του Δήμου Άργους – Μυκηνών”.
Σελίδα 1 από 264

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia