Αργολικές ειδήσεις
Η ομιλία του Δημάρχου Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσου στο συλλαλητήριο στην πλατεία Συντάγματος.

Οι πρόσφατες βροχοπτώσεις αλλά και η άνοδος της θερμοκρασίας είχε ως αποτέλεσμα να λιώσουν τα χιόνια και η πηγή του Κεφαλαρίου να αναβλύζει μεγάλες ποσότητες νερού.

Τέσσερα καινούργια υπερσύγχρονα απορριμματοφόρα απέκτησε ο Δήμος Ναυπλιέων ανανεώνοντας έτσι το στόλο των οχημάτων που διαθέτει για την αποκομιδή των απορριμμάτων σε όλο τον Δήμο.
Σε μια ξεχωριστή τελετή, την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος και εκπρόσωποι της Ο.Ε του Μαραθωνίου Ναυπλίου παρέδωσαν στην πρόεδρο του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ - Σύλλογος Φίλων Παιδιών με Καρκίνο» κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη την επιταγή με…
Τα Μέλη της Λέσχης Ανάγνωσης της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κρανιδίου του Δήμου Ερμιονίδας σας προσκαλούν στη συνάντησή τους, την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 18:00μ.μ.στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κρανιδίου, όπου θα πραγματοποιηθεί και η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας τους.
Ακόμα επτά υποψηφίους, που θα στελεχώσουν τον δημοτικό συνδυασμό ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ ΞΑΝΑ, ανακοινώνει ο Υποψήφιος Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών Τάσσος Χειβιδόπουλος. 
Ένα από τα σημαντικότερα μνημεία του Νομού και της παγκόσμιας κληρονομιάς, ο αρχαιολογικός χώρος της αρχαίας Τίρυνθας απολαμβάνει τη φροντίδα και το ενδιαφέρον του Δήμου Ναυπλιέων. Ανακοινώθηκε η απόφαση χρηματοδότησης των εργασιών από το ΕΣΠΑ και το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΠΤΑ) συνολικού…

Ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας από την Πελοπόννησο απέτρεψαν τα γενικευμένα επεισόδια που απειλήθηκαν κατά την επίσκεψη του Γ. Γ. της Χρυσής Αυγής στο Άργος.

Ο Σύλλογος Χειμερινών κολυμβητών Ναυπλίου "Η Αρβανιτιά" έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του στην παραλία της Αρβανιτιάς στο Ναύπλιο την Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019.

Χωρίς ρεύμα Φρουσούνα και Σκοτεινή

Σάββατο, 12 Ιανουαρίου 2019

Από την Φρουσούνα στην Αργολίδα, όλα τα χωριά στο κάμπο της Εξοχής αλλά και την Σκοτεινή σύμφωνα με πληροφορίες των Αργολικών Ειδήσεων, υπάρχει εκτεταμένη διακοπή ρεύματος το βράδυ του Σαββάτου 12 Ιανουαρίου.

Σελίδα 1 από 105

logofootermedia