Αργολικές ειδήσεις
Εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου 25ης Μαρτίου 1821 θα πραγματοποιηθούν στο Κρανίδι του Δήμου Εμιονίδας.
Τον Δημήτρη Πειρούνη ως υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο Άργους - Μυκηνών ανακοίνωσε ο Τάσος Χειβιδόπουλος.
Η δημοτική αρχή, πιστή στην υπόσχεσή της να προστατέψει την υγεία των πολιτών βρίσκεται σε διαρκή αγώνα για την αντιμετώπιση κάθε εστίας αύξησης των εντόμων.
Ακολουθεί το άρθρο του κ. Δημήτρη Παπανδριανού - Κεραμίδα υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου  Άργους - Μυκηνών,  #ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ ΞΑΝΑ  του Τάσσου Χειβιδόπουλου.
O Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος θα βάλει τον Θεμέλιο Λίθο για την Ανέγερση του Κτιρίου Συσσιτίων του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου, την Κυριακή 24 Μαρτίου στις 6:00 μ.μ.
H παρουσίαση του βιβλίου του Γιώργου Μουσταΐρα “Παλιές Ιστορίες (που βγάζουν γέλιο) – Συνέβησαν στην Αργολίδα”, που διοργανώθηκε από τον Προοδευτικό Σύλλογο Ναυπλίου «Ο Παλαμήδης» πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 16 Μαρτίου, σε μια γεμάτη αίθουσα, με εξαιρετικές παρουσίες.
Ο Δήμος Άργους - Μυκηνών σε συνεργασία με το Παράρτημα Αργολίδος της Ε.Α.Ε συμμετέχουν στο πρόγραμμα Δωρεάν Μαστογραφικού Ελέγχου, της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας που στηρίζεται από την Κ.Ε.Δ.Ε.
Ο Βασίλης Νίκας υποψήφιος με την "Δυνατή Πόλη Ξανά" του Τάσσου Χειβιδόπουλου
Ο Δήμαρχος Άργους - Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος, στην εβδομαδιαία εκπομπή του σε "Επικοινωνία με τον Δήμαρχο" 15 Μαρτίου Μαρτίου 2019, κατά την έναρξη της συνέντευξής του επισημαίνει πως ο προεκλογικός στίβος έχει ήδη ξεκινήσει.
Με λύπη μας αναγκαζόμαστε να επανέλθουμε στο μείζον θέμα που ταλανίζει το Δήμο Άργους - Μυκηνών και προκαλεί ανεπανόρθωτη βλάβη στο ήθος και το κύρος του Δήμου μας.
Σελίδα 1 από 115

logofootermedia