Οι αδερφές από τον Πύργο θα συνεχίσουν μαζί και ως φοιτήτριες στην Αθήνα

Αυγούστου 25, 2017
Γεννήθηκαν με λίγα δευτερόλεπτα διαφορά. Δεν χωρίστηκαν ούτε για μια στιγμή στη ζωή τους και δεν θα το κάνουν ούτε τώρα, αφού οι τετράδυμες Αιμιλία, Μαριάνα, Νικολία και Χριστίνα Καρυανού, φοιτήτριες από χθες το πρωί, θα σπουδάσουν μεν σε διαφορετικές σχολές, αλλά θα είναι και πάλι όλες μαζί, στην Αθήνα.

Τα τέσσερα κορίτσια, μαθήτριες του 2ου Λυκείου Πύργου μέχρι πρότινος, ήταν μαζί στο νηπιαγωγείο, στο δημοτικό σχολείο, στο γυμνάσιο, στο λύκειο, στις δραστηριότητες, στις εκδρομές, στις παρέες. Δεν είναι μόνο αδελφές, αλλά και φίλες κολλητές. Τόσο πολύ που, μέχρι να δουν τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών, είχαν το άγχος μην τυχόν και κάποια από τις τέσσερις περάσει σε διαφορετική πόλη.

Τελικά, οι τετράδυμες θα συνεχίζουν μαζί, έστω κι αν η Μαριάνα, θα λείπει συχνά, αφού πέτυχε την εισαγωγή της στη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού (ΣΜΥΝ). Αν και η πρώτη της επιλογή ήταν η Αεροπορία, ωστόσο είναι ιδιαίτερα χαρούμενη για την επιτυχία της, αφού είναι αποτέλεσμα δύσκολης προσπάθειες, με κόπους και θυσίες.

«Ας μην ξαναέρθει αυτός ο χρόνος, γιατί ήταν πολύ δύσκολος. Τελειώνει όμως με θετικά. Από τη μια η επιτυχία και από την άλλη το γεγονός ότι αυτή η περίοδος μας βοήθησε να δεθούμε ακόμα περισσότερο και η μια βοηθούσε και στήριζε την άλλη», είπε η Μαριάνα, μιλώντας στην εφημερίδα «Πατρίς».

Η Αιμιλία, φοιτήτρια πια στο τμήμα Κοινωνιολογίας της Παντείου, ήταν αυτή που είχε το περισσότερο -ίσως- άγχος, μήπως και δεν πετύχει τη σχολή της Αθήνας και χρειαστεί να σπουδάσει στην Κρήτη. Τελικά, το άγχος έφυγε με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και αυτό που επικράτησε ήταν η απόλυτη χαρά, αφού πέτυχε τη σχολή της πρώτης της προτίμησης, ενώ δεν έκρυψε τη χαρά της που θα συνεχίσει να είναι μαζί με τις αδελφές της και στη φοιτητική ζωή.

Η Νικολία, ήταν ίσως η πιο σίγουρη από όλες, αφού λόγω του ειδικού μαθήματος που έδωσε, ήξερε πως τα μόρια που έχει συγκεντρώσει της εξασφαλίζουν το εισιτήριο για την εισαγωγή της στη σχολή της πρώτης της προτίμησης. Έτσι, από χθες είναι φοιτήτρια στο τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Και εδώ όμως, οι τρεις αδελφές της έπαιξαν το ρόλο τους, αφού ήταν αυτές που της μετέφεραν την ευχάριστη είδηση και «πέταξε» και αυτή από τη χαρά της.

Τέλος, η Χριστίνα πέτυχε την εισαγωγή της στη Σχολή Εκπαιδευτικών Ηλεκτρονικών Μηχανικών (ΑΣΠΑΙΤΕ) και δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά της, όχι μόνο για την επιτυχία, αλλά και για το γεγονός ότι δεν θα χωριστούν ούτε στις σπουδές. Γιατί, έστω και αν έχουν και τις ξεχωριστές παρέες τους, πάντα απολαμβάνουν η μια την παρέα της άλλης.

Τα τέσσερα κορίτσια δεν ξέχασαν και τους ανθρώπους που βρέθηκαν δίπλα τους σε όλη αυτήν την προσπάθεια. Είπαν ένα μεγάλο ευχαριστώ στους καθηγητές τους στο σχολείο και στο φροντιστήριο και ένα τεράστιο «ευχαριστώ» στους αγαπημένους τους γονείς, Νίκο και Μαρία, που είναι και θα οι στυλοβάτες τους σε κάθε επίπεδο.

greek-inews.gr

Τελευταία τροποποίηση στις 25 Αυγούστου 2017 %14:%Αυγ

Προσθήκη σχολίου

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ

 • 21 Ιαν

  ΑΓΓΕΛΑΚΟΥ ΑΓΓΙΩΑΝΝΑΣ

  ΤΡΙΠΟΛΗ | Σεχιώτη Τάσου 22

  08:30 - 08:30 (Επόμ.), τηλ.: 2710223636

 • 21 Ιαν

  ΠΑΠΑΦΙΛΗ ΜΑΡΙΑ

  ΚΟΡΙΝΘΟΣ | Εθνικής Αντιστάσεως 81

  08:00 - 14:00 & 17:30 - 08:00 (Επ.) τηλ.: 2741080680

 • 21 Ιαν

  ΖΟΥΖΙΑΣ ΑΡΓΥΡΙΟΣ

  ΝΑΥΠΛΙΟ | Πλατεία Συντάγματος 2

  08:00 - 08:00 (Επ.), τηλ.: 2752027445

 • 21 Ιαν

  ΚΟΥΤΣΟΓΕΩΡΓΑ Α. - ΒΟΓΙΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Α.

  ΣΠΑΡΤΗ | Γκορτσολόγου 78

  08:00 - 08:00 (Επ.), τηλ.: 2731021155

 • 21 Ιαν

  ΚΑΡΝΟΥΣΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

  ΚΑΛΑΜΑΤΑ | Αρτέμιδος 103

  08:00 - 14:00 17:30 - 08:00  (Επ.), τηλ.: 2721021460

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia