Η Ελένη Τσαλιγοπούλου το Σάββατο 29 Ιουλίου το βράδυ στον Πύργο

Ν. Κοροβέσης: Η “Φλόγα Πολιτισμού 2023” διοργανώνει μια ακόμα μουσική συναρπαστική βραδιά” – Η Ελένη Τσαλιγοπούλου το Σάββατο το βράδυ στον Πύργο.

Μια ξεχωριστή μουσική βραδιά με τραγούδια λαϊκά, ρεμπέτικα, νησιώτικα και παραδοσιακά, τραγούδια σπουδαίων Ελλήνων συνθετών κλασικά και νεότερα, όλα εκείνα που αγαπήσαμε με την φωνή της Ελένης Τσαλιγοπούλου, διοργανώνει το Σάββατο 29 Ιουλίου στις 9.30 το βράδυ στην πλατεία δικαστηρίων Πύργου, ο τομέας Πολιτισμού της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στο πλαίσιο του προγράμματος “ Φλόγα Πολιτισμού 2023”.

 ΑΦΙΣΑ

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια, ύστερα από μία πορεία που μετρά πια 30 χρόνια ιδιαίτερα επιτυχημένης παρουσίας στην ελληνική μουσική σκηνή, έρχεται στον Πύργο και επιλέγει να παρουσιάσει τις πιο ξεχωριστές στιγμές της σε μία συναρπαστική συναυλία, δίνοντας έμφαση στις μουσικές εκείνες με τις οποίες μεγάλωσε και την καθόρισαν: Η σπουδαία ελληνική μουσική παράδοση, από τα δημοτικά της Νάουσας μέχρι τα διαχρονικά νησιώτικα, συνδυάζεται με κορυφαία λαϊκά, ρεμπέτικα και σμυρναίικα τραγούδια των μεγαλύτερων συνθετών μας, φτάνοντας μέχρι το δισκογραφικό της παρόν και τις σύγχρονες διασκευές των τραγουδιών του Απόστολου Καλδάρα από τον τελευταίο δίσκο της, που είναι αφιερωμένος στον μεγάλο συνθέτη. Φυσικά δεν θα λείψουν και τα τραγούδια που αγαπήσαμε από τη φωνή της σε πρώτη εκτέλεση. Η τέχνη, η γνώση, το ταλέντο και το πάθος της Ελένης Τσαλιγοπούλου ως ερμηνεύτριας, καθώς και η ευρηματικότητα και η δεξιοτεχνία των εξαιρετικών μουσικών που τη συνοδεύουν και συν-δημιουργούν μαζί της επί σκηνής, υπόσχονται μία μοναδική συναυλία, γεμάτη τραγούδια που άντεξαν και αντέχουν στο χρόνο. 

Όπως αναφέρει ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Τουρισμού Νίκος Κοροβέσης “ Η Φλόγα Πολιτισμού 2023 ταξιδεύοντας ανά την Ηλεία, έρχεται κοντά μας για μια ακόμα συναρπαστική βραδιά, αυτή τη φορά στην πλατεία Δικαστηρίων στον Πύργο, με την μοναδική Ελένη Τσαλιγοπούλου, με ελεύθερη όπως πάντα είσοδο για το κοινό. Είμαστε σίγουροι ότι και πάλι τα μαγαζιά θα είναι γεμάτα, στηρίζουμε με τον τρόπο αυτό την τοπική οικονομία και η πόλη θα ζωντανέψει. Σας περιμένουμε για μια βραδιά γεμάτη τραγούδια και κέφι”

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Περί Πρωτοκόλλου και Εθιμοτυπίας στο Λεβίδι στον Παναρκαδικό και στην Expo

Παρατηρώντας τις διάφορες εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα στον τόπο...

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού και παρουσία του Υπουργού Βασίλη Κικίλια η συνεδρίαση της ΕΝΠΕ

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού και παρουσία του Υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Βασίλη Κικίλια, πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος, την Δευτέρα 15 Απριλίου. Η προετοιμασία για την επικείμενη αντιπυρική περίοδο ήταν το βασικό ζήτημα που απασχόλησε τη συνεδρίαση, με τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας να αναλύει

Ο Αποστόλης Στρέμπας πρώτος σκόρερ στην Α’ κατηγορία Αρκαδίας

Ο Αποστόλης Στρέμπας είναι ο πρώτος σκόρερ με 27...

Κώστας Τζιούμης: «Απρέπεια και απρεπείς»

Σε δήλωση του Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης αναφέρεται...
Μετάβαση στο περιεχόμενο