Ναύπλιο: Παγκόσμια ημέρα Βιοποικιλότητας & Πάρκων

Ο Δήμος Ναυπλιέων και ο ΔΟΠΠΑΤ, μέσα από το ολοκληρωμένο ετήσιο πρόγραμμα περιβαλλοντικών δράσεων & παρεμβάσεων, τιμά τόσο την Παγκόσμια ημέρα Βιοποικιλότητας (22/05/15) όσο και την Παγκόσμια ημέρα Πάρκων (24/05/15) με μια συμβολική φύτευση στον Φάρο της παραλίας Ναυπλίου.

Οι πρόσκοποι Ναυπλίου οι οποίοι θα συμμετέχουν μαζί με τον επικεφαλής τους, θα έχουν την δυνατότητα να γνωρίσουν μέσα και από έντυπο υλικό που θα τους δοθεί, τα ενδημικά και σπάνια είδη Χλωρίδας και Πανίδας που φιλοξενεί το κάστρο της Ακροναυπλίας.
Στην συνέχεια θα κατευθυνθούν προς τα μεγάλα πάρκα της Πόλης μας όπου και θα ενημερωθούν, τόσο για την ιστορία της δημιουργίας τους, όσο και για την πολύτιμη συνεισφορά τους στο μικρο-κλίμα των πόλεων. Προσκαλούμε, όλους τους δημότες, να τιμήσουν την δράση αυτή με την παρουσίαση τους και την συμμετοχή τους, το Σαββάτο 23 Μαΐου και ώρα 11 το πρωί, στην περιοχή «Φάρος».

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Προμήθεια φρέσκου γάλακτος

Διακήρυξη ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια φρέσκου γάλακτος από τον Δήμο Τρίπολης. Διαβάστε τα σχετικά αρχεία, εδώ.

Η Rita Habermann εκθέτει στο Ιστορικό Αρχείο – Μουσείο Ύδρας

Η γνωστή Γερμανίδα γλύπτρια έρχεται στην Ύδρα για μία...

Live – Βουλή: Σε εξέλιξη οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών για την πρόταση δυσπιστίας

Με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών, αυτή την ώρα,...

Η Ολυμπιακή φλόγα στην Πελοπόννησο – Πρόγραμμα λαμπαδηδρομίας

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, στην Ελλάδα, εν’...
Μετάβαση στο περιεχόμενο