Για τις υποθέσεις αυτές συνελήφθη ένα άτομο.

Αυτοψία στο έργο της βελτίωσης του δρόμου Σπάρτης – Συκαρακίου – Αγίου Ιωάννη – Παρορείου – Μυστρά, που υλοποιείται από την Π.Ε. Λακωνίας, στο πλαίσιο του προγράμματος συντήρησης του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου, πραγματοποίησε ο αντιπεριφερειάρχης Θεόδωρος Βερούτης, συνοδευόμενος…

Αυτοψία στο έργο της βελτίωσης του δρόμου Σπάρτης – Συκαρακίου – Αγίου Ιωάννη – Παρορείου – Μυστρά, που υλοποιείται από την Π.Ε. Λακωνίας, στο πλαίσιο του προγράμματος συντήρησης του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου, πραγματοποίησε ο αντιπεριφερειάρχης Θεόδωρος Βερούτης, συνοδευόμενος από υπηρεσιακούς παράγοντες.

Το Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, παιδείας, αθλητισμού και πολιτισμού του Δήμου Σπάρτης ενημερώνει τους δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ ότι θα πραγματοποιηθεί διανομή προϊόντων στο χώρο του ΚΑΠΗ Δήμου Σπάρτης Γκορτσολόγου 119 τη Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2020 και τη Πέμπτη 22…
Παροχή συνδρομής σε Ι/Φ σκάφος με ικανό αριθμό αλλοδαπών επιβαινόντων και σύλληψη των αλλοδαπών διακινητών τους στο Γύθειο.

Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Λακωνίας εκφράζοντας σύσσωμο τον εκπαιδευτικό κόσμο του νομού μας και όχι μόνο, αποχαιρετά σήμερα τόσο πρόωρα και τόσο απροσδόκητα την αγαπητή συνάδελφο και φίλη, Τριαντάφυλλη Οικονομοπούλου, την Φιλώ μας !

Τρίτη 20 Οκτωβρίου από τις 2:30μμ έως τις 9:30μμ θα διεξαχθούν οι εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου Σπάρτης για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου στα γραφεία του Ηλία Γκορτσολόγου 97.
Διαμαρτυρία για την αναστολή λειτουργίας του τηλεπικοινωνιακού καταστήματος του ΟΤΕ στο Γύθειο, σε εφαρμογή σχετικής απόφασης της διοίκησης του Οργανισμού, εκφράζει με ψήφισμά του ο Πολιτιστικός – Μορφωτικός Σύλλογος Γυθείου.
Οι εκπρόσωποι των μεταναστών παραπονέθηκαν για τις συνθήκες διαβίωσης τους καθώς όπως ανέφεραν έχουν έλλειψη από φαγητό και άλλα αγαθά καθαριότητας και πρώτης ανάγκης, ενώ θέλησαν να κάνουν και κατάληψη στο κτίριο των υπηρεσιών του Δήμου.
Στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Καλαμάτας.
Σελίδα 1 από 78

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia