Ιανουαρίου 26, 2021
Συνεχίστηκε την Κυριακή 24/01 η απομάκρυνση των νεκρών φοινίκων από την οδό Κ. Παλαιολόγου στο κέντρο της Σπάρτης.
Σε προσωπικό λογαριασμό στα Social η κ.Εύη Παπαγεωργίου η διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Λακωνίας ενημερώνει ότι πλέον μπαίνει σε καραντίνα για το επόμενο διάστημα και όπως επιβάλουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα πλέον θα βρίσκεται στο σπίτι.
O Δήμος Σπάρτης σε συνεργασία με την κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ ενημερώνει ότι την Τετάρτη 20/01/2021 από τις 09:00π.μ. έως 14:00 μ.μ. θα πραγματοποιήσει δωρεάν rapid test για τoν έλεγχο ανίχνευσης Covid-19 στη Σπάρτη.
Αρνητικά ήταν τα αποτελέσματα και των 15 τεστ στα οποία υποβλήθηκε το προσωπικό της Οικονομικής Υπηρεσίας, (12 στην Δ/νση Οικονομικών Υπηρεσιών και 3 στην Δ/νση Προγραμματισμού & Ανάπτυξης) μετά τον εντοπισμό θετικού κρούσματος  σε υπάλληλο της Υπηρεσίας.
"O Δήμος Σπάρτης και οι συνεργάτες του καταβάλλουν κάθε προσπάθεια για τη σωστή διαχείριση των αδέσποτων ζώων συντροφιάς" αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Δήμος απαντώντας σε δημοσιεύματα.
Στο πλαίσιο της παράτασης των έκτακτων μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας στον Δήμο Σπάρτης της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου έως τις 25/01/2021, προς αντιμετώπιση της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19», ανακοινώνεται ότι:
Αρνητικά ήταν τα αποτελέσματα και των 67 rapid test που διενεργήθηκαν σήμερα, Δευτέρα,18/01/2021, στους υπαλλήλους του Δήμου Σπάρτης, στον προαύλιο χώρο της Οικονομικής Υπηρεσίας στη Μαγούλα.

Αρνητικό ήταν το αποτέλεσμα και των 137 δειγματοληπτικών ελέγχων για την covid-19 που διενεργήθηκαν στους υπαλλήλους της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας και των άλλων φιλοξενούμενων υπηρεσιών, στο Διοικητήριο της Π.Ε., στην Σπάρτη.

Αναστάτωση έχει δημιουργηθεί στην κοινωνία της Λακωνίας μετά το άκουσμα των κρουσμάτων στο νοσοκομείο της Σπάρτης. Με ανακοίνωση της η διοικήτρια του νοσοκομείου κ.Εύη Παπαγεωργίου αναφέρει για 6 κρούσματα σε εργαζόμενους του νοσοκομείου, πληροφορίες δεν ότι είναι περισσότερα και ότι αύριο ενδέχεται να έρθει κυβερνητικό κλιμάκιο.

Ο Δήμος Σπάρτης ενημερώνει τους δημότες του, για την αναπροσαρμογή του τρόπου λειτουργίας των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών (Κ.Ε.Π.) του Δήμου.
Σελίδα 1 από 89

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia