Σε τροχιά υλοποίησης μπαίνει η ανάπλαση του Ξένια στην Σπάρτη. Οι υπογραφές έπεσαν με τον ανάδοχο του έργου που αναμένεται να αλλάξει την εικόνα του κέντρου της Λακωνικής Πρωτεύουσας
Ο Δήμος Σπάρτης αποδεικνύοντας την ευαισθησία του και τη συμπαράστασή του στους δημότες, ενημερώνει σχετικά με τον τρόπο που μπορούν να επικοινωνούν με τις δομές του ώστε να τους προσφερθεί οποιαδήποτε βοήθεια απαιτηθεί.

Aίτημα του Επιμελητηρίου Λακωνίας και των Λακώνων πολιτών για την ίδρυση Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού στη Σπάρτη.

Η εκπαιδευτική κοινότητα δεν μπορεί να συναινέσει στην επικοινωνιακή προσέγγιση της εκπαιδευτικής πράξης, στη διατάραξη της παιδαγωγικής σχέσης του εκπαιδευτικού με τους μαθητές του αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο  Σύλλογος Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπαίδευσης Λακεδαίμονος.

Σύμφωνα με την προκήρυξη 4Κ/2020 του ΑΣΕΠ, προκηρύσσονται (12) θέσεις μόνιμου προσωπικού των κάτωθι κλάδων, με σκοπό την στελέχωση της δομής «Βοήθεια στο Σπίτι» του Δήμου Σπάρτης.
Στη θάλασσα κατέληξε ΙΧ όχημα στην προβλήτα, δίπλα στο νέο λιμάνι του Γυθείου, απόψε Κυριακή (17/5) το βράδυ, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστούν τα τρία άτομα που βρίσκονταν στο εσωτερικό του.
Στη Σπάρτη σήμερα παραδίδουν στους φοιτητές συγγράμματα σε μια "κλούβα" μέσα στον ήλιο με 40ο βαθμούς και χωρίς κανένα συντονισμό, στο πόδι, χωρίς μέτρα ασφαλείας για περισσότερο από  2 ώρες.
Η απολύτως μέγιστη θερμοκρασία της ημέρας καταγράφηκε στη Σπάρτη στις 15:45 και ήταν ίση με 40.7 C.
Υπεγράφη χθες, Πέμπτη 14 Μαΐου και ώρα 13:30  στην αίθουσα συνεδριάσεων του Παλαιού Δημαρχείου, το  Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Σπάρτης και του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.
Με την αριθ. 58/20-3-2020 Απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου (ΑΔΑ 6ΕΕΖΩ1Ν-5ΜΩ) εγκρίθηκε η μείωση, σε ποσοστό 34%, των Τελών Κοινοχρήστων Χώρων και Πλατειών, για την τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων, σε όλες τις Κοινότητες του Δήμου, ως κατεπείγον μέτρο αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης…
Σελίδα 1 από 69

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia