Με πολλαπλά κατάγματα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Σπάρτης, ο γνωστός φωτορεπόρτερ, συνεργάτης του pna.gr και παρουσιαστής του IonianTV, Τάκης Κούρος, μετά από το ατύχημα που είχε στους αγώνες. 

Επιστολή του Πρόεδρου του Επιμελητηρίου κ. Παναρίτη στην Υπουργό Παιδείας σχετικά με την αναστολή έναρξης λειτουργίας νέων Πανεπιστημιακών Σχολών.

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ)παρουσιάζει,τηΔευτέρα18Νοεμβρίου (ώρα 20:00),τη μουσικοαφηγηματική παράσταση«Το Φάντασμα της Όπερας»,με την Ομάδα Θεάτρου «Μαλαματένια Λόγια», στο Μουσείο Ελιάς και Ελληνικού Λαδιού, στη Σπάρτη.

-Ζωντανή σύνδεση της Σπάρτης με 5 «Σπάρτες» των Η.Π.Α. με τη δύναμη των οπτικών ινών
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε για 16η χρονιά η Γιορτή του Κάστανου, στην Άρνα της Λακωνίας.
Από τη Μονεμβασιά ξεκίνησε σήμερα η υπογραφή των συμβάσεων υλοποίησης των έργων δημοσίου χαρακτήρα στο πλαίσιο του Τοπικού Προγράμματος LEADER/CLLD 2014-2020 «Ανατολική Πελοπόννησος. 
Το Scouting Opening Show(S.O.S.) ανοίγει τις πύλες του για τους λάτρεις της ανδρεναλίνης και της ταχύτητας σε ασφαλές περιβάλλον και μακριά από τους δρόμους.
Το Spartan Race και κάθε χρόνο διοργανώνει περισσότερους από 200 αγώνες σε 42 χώρες μετρώντας περισσότερους από 1.000.000 συμμετέχοντες. Οι αγώνες του απευθύνεται σε όλα τα επίπεδα αθλητών, από αρχάριους που θέλουν να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στους αγώνες με…

Την περασμένη εβδομάδα μια μαθητική ταινία σχολείου της Λακωνίας συμμετείχε και βραβεύτηκε σε μια σειρά από διεθνή Φεστιβάλ Κινηματογράφου σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Η αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου για την παιδεία και τον πολιτισμό, Αθηνά Κόρκα επισκέφθηκε τη Σπάρτη όπου είχε συναντήσεις με τον αντιπεριφειάρχη Λακωνίας Θεόδωρο Βερούτη, το δήμαρχο Σπάρτης Πέτρο Δούκα, την εντεταλμένη σύμβουλο Μαργαρίτα Σπυριδάκου καθώς και την προϊσταμένη της εφορίας αρχαιοτήτων…
Σελίδα 1 από 62

logofootermedia