Στα εγκαίνια της έκθεσης Πελοπόννησος EXPO στην Αργολίδα παραβρέθηκαν στελέχη της Περιφέρειας Πελοποννήσου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παραβρέθηκαν χθες στα εγκαίνια της έκθεσης Πελοπόννησος EXPO που πραγματοποιήθηκε στην Αργολίδα μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Χρήστο Λαμπρόπουλο, τον εκτελεστικό γραμματέα Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Ευάγγελο Νικήτα & την γενική Δ/ντρια Εσωτερικής Λειτουργίας κα. Αγγελική Πουλοπούλου.

Σημαντική ήταν η παρουσία 140 περίπου επιχειρήσεων στην έκθεση κάτι που υποδηλώνει ότι η επιχειρηματικότητα παρά τις δυσκολίες που δημιούργησε ο κορονοϊός, ο πόλεμος & η ενεργειακή κρίση παραμένει όρθια για να αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν και ταλαιπωρούν τους πολίτες μας. Το ζητούμενο για όλους είναι η ανάπτυξη της Πελοποννήσου & της χώρας. Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε, δήλωσαν τα στελέχη της Περιφέρειας.

received 470088031887049

received 624560176116430

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Επικαιροποίηση έκτακτου δελτίου της ΕΜΥ: Καταιγίδες και άνεμοι

Θυελλώδεις άνεμοι, χαλαζοπτώσεις και ισχυρές καταιγίδες σάρωσαν τη χώρα...

1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών

Θεσμικό πλαίσιο, χωροταξικό και αλλαγές στο νόμο 4982/22 στο...

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός | «Νέες φωνές με καινοτόμες ιδέες, γεμάτες ελπίδα για το μέλλον»

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση ολοκλήρωσης της πρωτοβουλίας EUTeens4Green, που διοργανώθηκε, στις Βρυξέλλες, το διήμερο 18-19 Απριλίου, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Νεολαίας. Δεκάδες νέοι που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στον επιχειρηματικό τομέα, συμμετείχαν στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία και συνοδευόμενοι από συντονιστές και υποστηρικτές, βρέθηκαν για δύο ημέρες στις Βρυξέλλες, όπου

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο