Ιανουαρίου 10, 2020

Δήμος Τρίπολης | Διοίκηση και εργαζόμενοι έκοψαν την πίτα τους (video - pics)

Σε κλίμα χαράς και με πολλές ευχές, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 10/01/2019 η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Διοίκησης και των εργαζομένων του Δήμου Τρίπολης.

Στην κοπή της πίτας, που πραγματοποιήθηκε στο ισόγειο του Δημαρχείου Τρίπολης, παρευρέθη η πλειοψηφία των εργαζομένων του Δήμου Τρίπολης, μέλη της Δημοτικής Αρχής, οι αρχηγοί των παρατάξεων και δημοτικοί σύμβουλοι.

Μετά τον καθιερωμένο αγιασμό και την κοπή της πίτας από τον Δήμαρχο και τον Πρόεδρο του Συλλόγου εργαζομένων, τον λόγο πήρε ο Δήμαρχος Τρίπολης δίνοντας τις ευχές του για υγεία και για μια καλύτερη χρονιά σε όλους, ευχαριστώντας παράλληλα τους υπαλλήλους του Δήμου Τρίπολης για τις υπηρεσίες τους.

Ακολούθησε χαιρετισμός του πρόεδρου του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Αρκαδίας κ. Αγησίλαου Μαρίνη.

Στην συνέχεια οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων Γιάννης Σμυρνιώτης, Σωτηρης Παπαδημητρίου (εκπρόσωπος του κ Δημήτρη Παυλή), Νικόλαος Τσιαμούλος, Κώστας Κατσαφάνας και Βαγγέλης Γούργαρης έδωσαν με τη σειρά τους τις ευχές τους για μια δημιουργική χρονιά και ένα καλύτερο 2020 στο προσωπικό του Δήμου και όλους τους Δημότες.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 10 Ιανουαρίου 2020 15:07

Προσθήκη σχολίου

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia