Δήμος Τρίπολης | Διοίκηση και εργαζόμενοι έκοψαν την πίτα τους (video – pics)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σε κλίμα χαράς και με πολλές ευχές, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 10/01/2019 η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Διοίκησης και των εργαζομένων του Δήμου Τρίπολης.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/Z7HM13RdhX8″ frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen ]

Στην κοπή της πίτας, που πραγματοποιήθηκε στο ισόγειο του Δημαρχείου Τρίπολης, παρευρέθη η πλειοψηφία των εργαζομένων του Δήμου Τρίπολης, μέλη της Δημοτικής Αρχής, οι αρχηγοί των παρατάξεων και δημοτικοί σύμβουλοι.

Μετά τον καθιερωμένο αγιασμό και την κοπή της πίτας από τον Δήμαρχο και τον Πρόεδρο του Συλλόγου εργαζομένων, τον λόγο πήρε ο Δήμαρχος Τρίπολης δίνοντας τις ευχές του για υγεία και για μια καλύτερη χρονιά σε όλους, ευχαριστώντας παράλληλα τους υπαλλήλους του Δήμου Τρίπολης για τις υπηρεσίες τους.

Ακολούθησε χαιρετισμός του πρόεδρου του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Αρκαδίας κ. Αγησίλαου Μαρίνη.

Στην συνέχεια οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων Γιάννης Σμυρνιώτης, Σωτηρης Παπαδημητρίου (εκπρόσωπος του κ Δημήτρη Παυλή), Νικόλαος Τσιαμούλος, Κώστας Κατσαφάνας και Βαγγέλης Γούργαρης έδωσαν με τη σειρά τους τις ευχές τους για μια δημιουργική χρονιά και ένα καλύτερο 2020 στο προσωπικό του Δήμου και όλους τους Δημότες.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι
00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ «ακριβά»;

«Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ ακριβά;» από...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο