Εξωστρέφεια και στην παιδεία στο Δήμο Νότιας Κυνουρίας (pics)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Δήμος Νότιας Κυνουρίας σε αυτήν την μεγάλη προσπάθεια που κάνει ώστε όλες οι Δημοτικές και Τοπικές του Κοινότητες να αποτελέσουν σημεία αναφοράς για ντόπιους και επισκέπτες, προχώρησε στην υλοποίηση μιας καινοτόμου ιδέας σε συνεργασία με το Δημοτικό Σχολείο Λεωνιδίου. 

Οι μικροί και μεγάλοι μαθητές του Σχολείου είχαν την ευκαιρία με τη συνοδεία των εκπαιδευτικών τους και την υποστήριξη του Δήμου Νότιας Κυνουρίας, να επισκεφθούν τα χωριά του Δήμου μας που κρύβουν τόσες ομορφιές, να γνωρίσουν τη ζεστή φιλοξενία τους και να μάθουν την ιστορία τους.

Πιο συγκεκριμένα, στόχος του εκπαιδευτικού προγράμματος που ονομάζεται “Γνωρίζω τον τόπο μου” είναι να γνωρίσουν οι μαθητές μας τον Πολιτισμό, την Ιστορία, την Εκπαίδευση, το περιβάλλον, την Αρχιτεκτονική , τις ασχολίες των κατοίκων, τα ήθη και έθιμα των Τοπικών Διαμερισμάτων του Δήμου μας και να έρθουν σε επαφή και αλληλεπίδραση με τους μαθητές και τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής μας

{gallery}sxoleia_notia_kynoyria{/gallery}

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε χθες, Πέμπτη...

Πασχαλινή Εορταγορά Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Τ.Τ.Τρίπολης

Το Τοπικό Τμήμα Τρίπολης του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού-ΣΕΟ, διοργανώνει...

Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 23/4/2024

Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Download [162.00 B] The post Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 23/4/2024 appeared first on .

Συνελήφθησαν 19 άτομα σε στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε στη Μεσσηνία

Στο πλαίσιο της πρόληψης και της καταστολής εγκληματικών ενεργειών,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο