Παραχώρηση απλής χρήσης χώρων στους αιγιαλούς και παραλίες του Δήμου Ναυπλιέων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τι ισχύει για την παραχώρηση της απλής χρήσης χώρων στους αιγιαλούς και παραλίες.

Ο Δήμος Ναυπλιέων ενημερώνοντας όσους ενδιαφέρονται για την παραχώρηση της απλής χρήσης χώρων στους αιγιαλούς και παραλίες, ανακοινώνει τα εξής:
Λόγω της υπάρχουσας κατάστασης εξαιτίας του κορωνοϊού και κατόπιν επικοινωνίας με την Κτηματική Υπηρεσία του Δημοσίου, ο Δήμος είναι υποχρεωμένος να αναμένει την έκδοση υπουργικής απόφασης ή εγκυκλίου προκειμένου να ξεκινήσει τη διαδικασία παραχώρησης της απλής χρήσης των ως άνω χώρων αιγιαλού και παραλιών.
Η εν λόγω υπουργική απόφαση ή εγκύκλιος θα καθορίζει τους δικαιούχους διαχείρισης των χωρών αυτών, τον τρόπο δημοπρασίας, την έκταση που θα καλύπτει κάθε θέση, την απόσταση της μιας θέσης από την άλλη, την παραχώρηση σε όμορες εκμεταλλεύσεις, τον τρόπο καταβολής του ανταλλάγματος, τους χώρους που εξαιρούνται από την παραχώρηση, τη διάρκεια των μισθώσεων κτλ.

Ο Δήμος μας παρακολουθεί το σημαντικό αυτό θέμα σε συνεργασία με την Κτηματική Υπηρεσία του Δημοσίου και αμέσως μετά την έκδοση της υπουργικής απόφασης ή της εγκυκλίου και στην περίπτωση που είναι δικαιούχος της απλής χρήσης αιγιαλού και παραλίας, θα ξεκινήσει άμεσα τη διαδικασία δημοπρασιών για την παραχώρηση της απλής χρήσης των χωρών αυτών.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συλλήψεις σε Αρκαδία και Κορινθία για κροτίδες και αυτοσχέδια πυροτεχνήματα

Στη σύλληψη τριών ατόμων προχώρησε η αστυνομία σε Αρκαδία...

Εκτίμηση κόστους πασχαλινού τραπεζιού 2024 και σύγκριση με το αντίστοιχο περσινό

Το Ινστιτούτο Εμπορίου και Υπηρεσιών της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου...

Τα κάλαντα του Λαζάρου έψαλλαν στον Δήμαρχο Πύλου-Νέστορος Παναγιώτη Καρβέλα μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Πύλου

Λίγες ημέρες πριν την έλευση της Μεγάλης Εβδομάδας, μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Πύλου, συνοδευόμενα από εκπαιδευτικούς του Σχολείου, επισκέφθηκαν το Δημαρχείο στην Πύλο και έψαλλαν στον Δήμαρχο και στα μέλη της Δημοτικής Αρχής τα Κάλαντα της Ανάστασης του Λαζάρου, αναβιώνοντας το έθιμο. Ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος κ. Παναγιώτης Καρβέλας ευχαρίστησε όλα τα παιδιά που επισκέφθηκαν το Δημαρχείο και

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο