Δοκιμάζει Κορεάτη από τη Μπαρτσελόνα ο Αστέρας Τρίπολης (video)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τον Κορεάτη μπακ – χαφ Γκιέολ-Χι Γιανγκ δοκιμάζει στην Τρίπολη ο Αστέρας. Ο 19χρονος προέρχεται από την ακαδημία της Μπαρτσελόνα, τη Μασία.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/mXPi4e9MEWA” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Eνα νέο πρόσωπο συμμετέχει στις προπονήσεις του Αστέρα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Αρκάδες έχουν φέρει στην Τρίπολη τον 19χρονο μπακ – χαφ Γκιέολ-Χι Γιανγκ, ο οποίος τα τελευταία χρόνια ήταν στην περίφημη ακαδημία της Μπαρτσελόνα, τη Μασία.

Ο Γιανγκ είναι από τη Νότια Κορέα, γεννημένος στις 4 Απριλίου 1998 και εκτός από αριστερό μπακ μπορεί να παίξει και ως εξτρέμ. Έχει παίξει με την Κ17 της χώρας του, έχει ύψος 1.75 και εκτός από τη Μασία έχει περάσει και από την Pohang Steelers, ομάδα της πατρίδας του.

Μάλιστα με τη Μπαρτσελόνα συμμετείχε την περασμένη σεζόν στο UEFA Youth League. Αν πείσει για την αξία του ο νεαρός Ασιάτης, τότε θα κινηθούν οι διαδικασίες για την απόκτησή του.

sport24.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Την Κυριακή 5 Μαΐου “βαρκαρόλα τη βραδιά των ευχών” στο λιμάνι της Κορώνης

Την Κυριακή του Πάσχα 5 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί η “Βαρκαρόλα τη βραδιά των ευχών” στην προκυμαία της Κορώνης, που θα ξεκινήσει στις 20:00. Οι βάρκες των ιδιωτών και των επαγγελματιών ψαράδων θα ξεκινήσουν στις 20:00 να δέχονται επισκέπτες για βαρκάδα εντός του λιμανιού της Κορώνης, με σημείο συνάντησης μπροστά από το πρώην Δημαρχείο. Οι συμμετέχοντες

Ξεκινά τη Δευτέρα του Πάσχα η 10η Γιορτή λουλουδιών

Επικοινωνία με το Δήμο Επικοινωνήστε με το Δήμο στα παρακάτω στοιχεία Ελευθερολακώνων 1, Τ.Κ. 23200 dimarxos@1315.syzefxis.gov.gr 2733360300
00:08:02

Πλήθος πιστών και κατάνυξη στην περιφορά του Επιταφίου στο Δερβένι Κορινθίας

Σε κλίμα συγκίνησης και κατάνυξης τελέσθηκε το βράδυ της...
00:00:00

Πάσχα στο Λεωνίδιο 2024 – Η περιφορά των Επιταφίων στο Λεωνίδιο

Πάσχα στο Λεωνίδιο 2024 - Η περιφορά των Επιταφίων...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο