Σημάδια διάλυσης στην Σπάρτη, τσουνάμι προσφυγών – στον «αέρα» το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Προσφυγές κατέθεσαν έντεκα παίκτες της Σπάρτης, έπειτα από τις εξελίξεις της Παρασκευής (12/5), και την μη καταβολή των χρημάτων που τους οφείλονταν. Στον «αέρα» το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό.

Καζάνι που βράζει θυμίζει, μετά τις χτεσινές εξελίξεις η Σπάρτη.

Μετά τα όσα έλαβαν χτες χώρα στα γραφεία της ομάδας με τους παίκτες, οι οποίοι ούτε και χτες πήραν τα χρήματα που τους οφείλονταν, οι παίκτες αποφάσισαν να μεταβούν στις Σέρρες για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Πανσερραϊκό.

Ωστόσο σύμφωνα με την εφημερίδα «Live Sport» έντεκα παίκτες αποφασίστηκε χτες το βράδυ να προχωρήσουν στην κατάθεση προσφυγών.

Πιο συγκεκριμένα οι Ροβίθης, Αναστασόπουλος, Κοτσαρίδης, Γκαλίτσιος, Σιώπης, Κραβαρίτης, Αναστασάκος, Μπουντόπουλος, Καρτσαμπάς, Φράγκος και Λώττας, αποφάσισαν να ακολουθήσουν την νομική οδό, προκειμένου να διασφαλίσουν τα δεδουλευμένα τους.

Όσον αφορά το προσεχές παιχνίδι της Κυριακής (14/5) με τον Πανσερραϊκό εκτός έδρας αυτό είναι στον «αέρα», καθώς το δυναμικό των Λακώνων έχει όλους κι όλους είκοσι παίκτες, με το ταξίδι στην πόλη της Ανατολικής Μακεδονίας να μοιάζει απίθανο. 

sdna.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Με κατάνυξη και ευλάβεια η περιφορά του Επιταφίου στην Πύλο

Σε κατανυκτική ατμόσφαιρα τελέστηκε την Μεγάλη Παρασκευή 3 Μαΐου η Ακολουθία του Επιταφίου Θρήνου, στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Πύλο, με την παρουσία του πρώην Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά, του Δημάρχου Πύλου – Νέστορος κ. Παναγιώτη Καρβέλα, του Περιφερειακού Συμβούλου κ. Τάσου Σαρδέλη, του Προέδρoυ του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πύλου κ. Γεωργίου Κουφόγιωργα

Την Κυριακή 5 Μαΐου “βαρκαρόλα τη βραδιά των ευχών” στο λιμάνι της Κορώνης

Την Κυριακή του Πάσχα 5 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί η “Βαρκαρόλα τη βραδιά των ευχών” στην προκυμαία της Κορώνης, που θα ξεκινήσει στις 20:00. Οι βάρκες των ιδιωτών και των επαγγελματιών ψαράδων θα ξεκινήσουν στις 20:00 να δέχονται επισκέπτες για βαρκάδα εντός του λιμανιού της Κορώνης, με σημείο συνάντησης μπροστά από το πρώην Δημαρχείο. Οι συμμετέχοντες

Ξεκινά τη Δευτέρα του Πάσχα η 10η Γιορτή λουλουδιών

Επικοινωνία με το Δήμο Επικοινωνήστε με το Δήμο στα παρακάτω στοιχεία Ελευθερολακώνων 1, Τ.Κ. 23200 dimarxos@1315.syzefxis.gov.gr 2733360300
00:08:02

Πλήθος πιστών και κατάνυξη στην περιφορά του Επιταφίου στο Δερβένι Κορινθίας

Σε κλίμα συγκίνησης και κατάνυξης τελέσθηκε το βράδυ της...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο