ΑΣΤΕΡΑΣ: Βόλτα στο Πολεμικό Μουσείο Τρίπολης! (pics – video)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μια όμορφη βόλτα με εκπαιδευτικό χαρακτήρα πραγματοποίησαν οι ποδοσφαιριστές του ΑΣΤΕΡΑ μετά το τέλος της προπόνησης της Παρασκευής (07/04). 

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/VIUgpD9FmvA” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Ολοι οι ποδοσφαιριστές μαζί με το τεχνικό επιτελείο, τον πρόεδρο της ΠΑΕ Γιώργο Μποροβήλο και τον αντιπρόεδρο Δημήτρη Μποροβήλο, βρέθηκαν στο Πολεμικό Μουσείο στην πλατεία Αγίου Βασιλείου στο κέντρο της Τρίπολης.

Το Πολεμικό Μουσείο στην πόλη μας εγκαινιάστηκε στις 23 Ιανουαρίου 2000 και στεγάζεται σε κτίριο του Μαλλιαροπούλειου κληροδοτήματος.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας απόλαυσαν ένα πανόραμα της ελληνικής ιστορίας από την Ελληνική Επανάσταση του 1821 έως και την απελευθέρωση της χώρας από τα στρατεύματα κατοχής το 1944. Στο Πολεμικό Μουσείο δίνεται έμφαση και προβολή στη συμμετοχή των Τριπολιτσιωτών κατά τη διάρκεια της Επανάστασης του 1821.

Σε αυτό το σημείο να ευχαριστήσουμε θερμά τους ανθρώπους μου μας υποδέχθηκαν στο Μουσείο και μας ξενάγησαν στα εκθέματα.

{gallery}asteras_polemiko_mouseio{/gallery}

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συλλήψεις σε Αρκαδία και Κορινθία για κροτίδες και αυτοσχέδια πυροτεχνήματα

Στη σύλληψη τριών ατόμων προχώρησε η αστυνομία σε Αρκαδία...

Εκτίμηση κόστους πασχαλινού τραπεζιού 2024 και σύγκριση με το αντίστοιχο περσινό

Το Ινστιτούτο Εμπορίου και Υπηρεσιών της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου...

Τα κάλαντα του Λαζάρου έψαλλαν στον Δήμαρχο Πύλου-Νέστορος Παναγιώτη Καρβέλα μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Πύλου

Λίγες ημέρες πριν την έλευση της Μεγάλης Εβδομάδας, μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Πύλου, συνοδευόμενα από εκπαιδευτικούς του Σχολείου, επισκέφθηκαν το Δημαρχείο στην Πύλο και έψαλλαν στον Δήμαρχο και στα μέλη της Δημοτικής Αρχής τα Κάλαντα της Ανάστασης του Λαζάρου, αναβιώνοντας το έθιμο. Ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος κ. Παναγιώτης Καρβέλας ευχαρίστησε όλα τα παιδιά που επισκέφθηκαν το Δημαρχείο και

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο