Δράσεις του Τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών στην Τρίπολη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Την Τετάρτη 24 Απριλίου 2024, μεταξύ 9:30 και 14:30, θα φιλοξενήσουμε στο Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών στην Τρίπολη πάνω από 300 μαθητές και μαθήτριες από οκτώ σχολεία των Περιφερειών Πελοποννήσου και Αττικής.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες που θα βρεθούν στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στην Τρίπολη θα συμμετέχουν στην εκδήλωση “Ζήσε μια μέρα σαν φοιτητής” που διοργανώνουμε για τρίτη χρονιά φέτος στο Τμήμα μας.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης, οι φιλοξενούμενοι μαθητές θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν όλα τα εργαστήρια του Τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών, να δουν και να χρησιμοποιήσουν τον εξοπλισμό μας, να γνωρίσουν το προσωπικό του τμήματος, να συνομιλήσουν με φοιτητές μας και να ζήσουν συνολικά μια ξεχωριστή εμπειρία.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πάνω από 800 φυτά κάνναβης κατασχέθηκαν στην Καλαμάτα

Οι εμπεριστατωμένες έρευνες, οδήγησαν τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης...

Διαγωνισμός για τη σύναψη δημόσιας σύμβασης παροχής της υπηρεσίας ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΑΚΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ – Ομάδα 1 της υπ΄ αριθ. 1/2024 (ορθή επανάληψη)...

Κάντε κλικ για να δείτε τα Στοιχεία Διαγωνισμού (Α/Α Συστήματος:   ) μέσω του http://www.promitheus.gov.gr/ Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Download [162.00 B] Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Download [162.00 B]     The post Διαγωνισμός για τη σύναψη δημόσιας σύμβασης παροχής της

Πανελλήνιες 2024: Πότε ξεκινούν – Όλο το πρόγραμμα των εξετάσεων

O χρόνος έχει αρχίσει να μετρά αντίστροφα για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις...

Από το Ναύπλιο η αποφυλάκιση των 9 Αιγυπτίων που κατηγορούνται για το ναυάγιο της Πύλου

Από τις δικαστικές φυλακές Ναυπλίου που μεταφέρθηκαν με αστυνομική...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο