Μία εντυπωσιακή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 9/7/21 στο λιμάνι της Καλαμάτας. Tο καλοκαιρινό φεστιβάλ Showcase 2021, έδωσε κίνητρο στα παιδιά και τους νέους της πόλης της Καλαμάτας που εκπροσωπούν το μέλλον μας, να γίνουν οι πιο σημαντικοί παράγοντες εξέλιξης δημιουργίας και προόδου!

Τον χαιρετισμό απηύθυνε ο δήμαρχος της Καλαμάτας κ. Θανάσης Βασιλόπουλος. Διοργανωτής της εκδήλωσης ήταν το Polisart Events και την παρακολούθησε πλήθος κόσμου.

Η επαφή τους με την τέχνη είναι ζωτικής σημασίας και πρέπει να κάνουμε τα πάντα να κρατάμε αυτή την επαφή ζωντανή, ιδιαίτερα μετά από τη δύσκολη περίοδο της πανδημίας που διανύσαμε!

Το Festival για άλλη μία χρονιά, λειτούργησε σαν κίνητρο για την περαιτέρω ανάπτυξη και την πνευματική τους καλλιέργεια!

Απέδειξε τι έχει να μας πει η μουσική και ο χορός ως δημιούργημα των νέων ανθρώπων μετά από μία μακρά περίοδο πνευματικής και καλλιτεχνικής στασιμότητας!

Συγχαρητήρια στα παιδιά και στην εκπαιδεύτρια Μαρία Λαδά της πόλης Dance Studio Maria Lada και Polisart Events - dancechallenge.gr.

festival kalamata1

festival kalamata2

festival kalamata3

festival kalamataa4

festival kalamata5

Τελευταία τροποποίηση στις 12 Ιουλίου 2021 %14:%Ιουλ

Προσθήκη σχολίου

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia