Παρασκευή, 11 Ιουλίου, 2025
ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ

Πέτρος Τατούλης: Αφήστε κ. Περιφερειάρχη τις πολιτικές του «τσάμπα μάγκα» και λύστε το πρόβλημα στην περιοχή της Μικρής Μαντίνειας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Παναγιώτης Νίκας σε χθεσινή συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στην Καλαμάτα, όχι μόνο δεν ζήτησε συγγνώμη από τους επιχειρηματίες και τους κατοίκους της περιοχής της Μικρής Μαντίνειας σχετικά με τις απειλές που εξαπέλυσε εναντίον τους κατά τη διάρκεια του προηγούμενου Περιφερειακού Συμβουλίου, αλλά προσπάθησε με τη γνώριμη σε αυτόν πολιτική της «προπαγάνδας» και της «συκοφαντίας» να εμπλέξει τη «Νέα Πελοπόννησο» και τον Πέτρο Τατούλη, παρουσιάζοντας τον ως υποκινητή(!) στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Αυτά αναφέρει στην ανακοίνωση της η Νέα Πελοπόννησος του Πέτρου Τατούλη και συνεχίζει:

Διαστρεβλώνοντας την πραγματικότητα, εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι ο πληρεξούσιος δικηγόρος των κατοίκων κ.Χρήστος Χρυσός, είναι σύζυγος υποψήφιας Περιφερειακής Συμβούλου της «Νέας Πελοποννήσου» και ως «μαέστρος» και «εραστής» των ύβρεων και της λάσπης, προσπάθησε να μετατρέψει το ζήτημα σε πολιτικό θέμα.

Αφήστε κ.Περιφερειάρχη τις πολιτικές του «τσάμπα μάγκα» και προχωρήστε γρήγορα στην επίλυση του πολύ σοβαρού προβλήματος που αντιμετωπίζουν κάτοικοι και επαγγελματίες της περιοχής, με κίνδυνο να χαθούν περιουσίες αλλά και ανθρώπινες ζωές.

Σταματήστε επιτέλους το χαβαλέ… και σοβαρευτείτε!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ψηφιακά η απόδοση ΑΦΜ σε ανηλίκους άνω των 12 ετών που δεν διαθέτουν ταυτότητα

Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων διευκολύνει περαιτέρω τη διαδικασία...

Πυρκαγιά στην Ερμιονίδα: Μεγάλη κινητοποίηση επίγειων και εναέριων δυνάμεων

Πυρκαγιά ξέσπασε το μεσημέρι της Πέμπτης (10/7), στην περιοχή...

Παραμένει αυξημένος ο κίνδυνος για πυρκαγιές – Ποιες είναι οι επικίνδυνες περιοχές

Αυξημένος παραμένει ο κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιάς καθώς και η...

Στην Τρίπολη η εκδήλωση «Τρεις Ποιητές Αγωνιστές της Ελευθερίας μέσα από την Μουσική του Μίκη Θεοδωράκη»

Ο Δήμος Τρίπολης ανακοινώνει την ΑΛΛΑΓΗ ΧΩΡΟΥ για τεχνικούς λόγους της εκδήλωσης «Τρεις Ποιητές Αγωνιστές της Ελευθερίας μέσα από την Μουσική του Μίκη Θεοδωράκη», όπου θα ερμηνεύουν οι κορυφαίοι Δημήτρης Μπάσης, Ρίτα Αντωνοπούλου, Παναγιώτης Πετράκης και Άγγελος Θεοδωράκης, που είχε προγραμματιστεί για το Αρχαίο Θέατρο Ορχομενού. Η εκδήλωση θα γίνει την ίδια μέρα και ώρα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ