Επίσκεψη του βουλευτή Μ. Χρυσομάλλη στο Δήμαρχο Καλαμάτας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το Δήμαρχο Καλαμάτας, Θανάση Βασιλόπουλο επισκέφτηκε σήμερα, Τρίτη 9 Ιουνίου 2020 στο γραφείο του, ο Βουλευτής Μεσσηνίας Μίλτος Χρυσομάλλης. Στη διάρκεια της συνάντησης υπήρξε ενημέρωση και συζήτηση για ζητήματα που αφορούν το Δήμο.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος μετά τη συνάντηση -μεταξύ άλλων- ανέφερε:

«Ενημέρωσα το Βουλευτή για το πως ο Δήμος Καλαμάτας αντιμετώπισε την υγειονομική κρίση και ποιες ενέργειες μας οδηγούν στη νέα κανονικότητα. Πως λειτουργούν οι υπηρεσίες και πως αντιμετωπίζουμε τη λειτουργία των επιχειρήσεων, των σχολείων, των αθλητικών χώρων ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα. Επίσης συζητήσαμε για τα εμβληματικά έργα, μεγάλα έργα, που καλείται ο Δήμος Καλαμάτας να διαχειριστεί, μέσα από τις Επιτροπές Διαβούλευσης και το Δημοτικό Συμβούλιο.

Αναφέρομαι στο Καλαμάτα – Ριζόμυλος, το μεγάλο αντιπλημμυρικό και βέβαια την πρωτοβουλία που ξεκινά αύριο με την πολεοδόμηση της ανατολικής παραλίας που μέσα από αυτή θα προκύψει και η διάνοιξη της οδού Κρήτης. Ενημέρωσα τον Βουλευτή για τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη και ζήτησα και τη δική του παρέμβαση στα αρμόδια Υπουργεία ώστε να μην υπάρχουν καθυστερήσεις. Τέλος συζητήσαμε για τα ζητήματα καθημερινότητας, για το Φεστιβάλ Χορού, αλλά και τι διεκδικούμε ως Δήμος Καλαμάτας την επόμενη ημέρα».

Ο κ. Χρυσομάλλης, ευχαρίστησε το Δήμαρχο για την ενημέρωση, αναφέρθηκε σε έργα που αφορούν την περιοχή, όπως ο δρόμος Καλαμάτα – Ριζόμυλος κ.ά.

Τέλος ο Βουλευτής υπογράμμισε ότι στηρίζει τις προσπάθειες και τις διεκδικήσεις της Δημοτικής Αρχής και στην κατεύθυνση αυτή θα συμβάλει και με τις δικές του δυνάμεις.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σε πλήρη λειτουργία τη Μεγάλη Εβδομάδα το Κοινωνικό Μαγειρείο του Δήμου Άργους Μυκηνών

Ο Δήμος Άργους Μυκηνών ενημερώνει τους ωφελούμενους του Κοινωνικού...

Συνεργασία Άννας Μαστοράκου – Θ. Βασιλόπουλου για την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών στον τομέα της υγείας

Σε ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας...

Πρωταθλητής ο Παναργειακός και άνοδος στη Super League 2 μετά από 27 χρόνια

Πρωταθλητής του 3ου ομίλου της Γ΄Εθνικής για την περίοδο...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο