Ιανουαρίου 09, 2020

Σύσκεψη του Δημάρχου Καλαμάτας με τους διευθυντές των υπηρεσιών του Δήμου

 Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο, με τη συμμετοχή του Δημάρχου Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλου, Αντιδημάρχων, της Γενικής Γραμματέως και Διευθυντών Υπηρεσιών του Δήμου.


Ο Θ. Βασιλόπουλος επεσήμανε, μεταξύ άλλων, προς τους Διευθυντές ότι προέχει η εξυπηρέτηση των πολιτών και η προαγωγή του έργου του Δήμου υπέρ του κοινωνικού συνόλου. Για το λόγο αυτό, θα πρέπει να υπάρχει συμβολική ανταμοιβή, ηθική και υλική (π.χ. υπερωριακή αμοιβή), των υπαλλήλων, που προσφέρουν επιπλέον εργασία.

Ο Δήμαρχος τόνισε πως επιδιώκει άριστη συνεργασία με τους δημοτικούς υπαλλήλους, στο πλαίσιο της συναλληλίας αιρετών και στελεχών του Δήμου, όπως έχει δείξει όλα τα χρόνια της αυτοδιοικητικής του πορείας. Δε θα διστάσει, όμως, να βρεθεί απέναντι σε όποιον δεν κάνει σωστά τη δουλειά του ή φέρνει προσκόμματα στην ομαλή λειτουργία του Δήμου. Πέραν αυτού, ο Θ. Βασιλόπουλος στάθηκε στην τήρηση του ωραρίου και στην ορθή συμπεριφορά προς τους πολίτες.
Τη σύσκεψη απασχόλησαν και άλλα θέματα λειτουργικής αναβάθμισης του Δήμου, για την οποία έγινε γόνιμη ανταλλαγή απόψεων.

Προσθήκη σχολίου

Make sure you enter the (*) required information where indicated.Basic HTML code is allowed.

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia