Περικλής Μαντάς: Δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή κάποιο σχέδιο για τη μετατροπή του στρατοπέδου Καλαμάτας σε κέντρο μεταναστών

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Καλαμάτας ο Βουλευτής Μεσσηνίας της ΝΔ κ Μαντάς ενημέρωσε μεταξύ άλλων το κ Θ. Βασιλόπουλο ότι «δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή κάποιο σχέδιο για τη μετατροπή του στρατοπέδου Καλαμάτας σε κέντρο μεταναστών».

Το Δημαρχείο επισκέφθηκε, την Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2019, ο Βουλευτής Μεσσηνίας της Νέας Δημοκρατίας Περικλής Μαντάς, ο οποίος συναντήθηκε με το Δήμαρχο Καλαμάτας. Ο Βουλευτής ευχήθηκε στο Δήμαρχο να έχει καλή και γόνιμη θητεία και ο Δήμαρχος τον ευχαρίστησε θερμά για τις ευχές του.

Πέραν αυτού, τη συνάντηση απασχόλησαν σοβαρά ζητήματα που αφορούν το Δήμο Καλαμάτας, τα οποία έθεσε ο Δήμαρχος (στρατόπεδο Παπαφλέσσα, δρόμος Καλαμάτας – Ριζομύλου, master plan λιμένα Καλαμάτας, έργα ΕΣΠΑ και προγράμματος Φιλόδημος, λειτουργία Δημοτικού Συμβουλίου).

Ο Π. Μαντάς υποσχέθηκε πως θα σταθεί αρωγός και συμπαραστάτης του Δήμου Καλαμάτας και ενημέρωσε το Θ. Βασιλόπουλο για τις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει. Επιπλέον, γνωστοποίησε – απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου -ότι «δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή κάποιο σχέδιο για τη μετατροπή του στρατοπέδου Καλαμάτας σε κέντρο μεταναστών».

Δείτε περισσότερα εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Λευτέρης Πετρούνιας: Πρωταθλητής Ευρώπης για έβδομη φορά στους κρίκους

Ο «χρυσός» Έλληνας Ολυμπιονίκης Λευτέρης Πετρούνιας, απόψε (Παρασκευή 26/4)...

Πασχαλινό Φιλανθρωπικό Παζάρι από την Μονή Καλτεζών

Μετά χαράς ανακοινώνεται ότι η Ιερά μας Μονή θα...

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για το περιστατικό με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών

Σχετικά με δημοσιεύματα που αναφέρονται σε περιστατικό με τον...

Πρόγραμμα λειτουργίας μουσείων Λεωνιδίου και Κοσμά κατά τις ημέρες του Πάσχα

Πρόγραμμα λειτουργίας μουσείων Λεωνιδίου και Κοσμά κατά τις ημέρες...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο