Στις εργασίες του 8ου Σχολείου Τουρισμού παρευρέθη ο Δήμαρχος Καλαμάτας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Την Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2018, ο Δήμαρχος Καλαλάτας Π. Νίκας, παρευρέθη στις εργασίες του 8ου Σχολείου Τουρισμού, ο οποίος στον εναρκτήριο χαιρετισμό του, ανέφερε ότι για τον τουρισμό καταβάλλεται μεγάλη εθνική προσπάθεια.

Τόνισε δε πως ένας κύριος παράγων για την προσέλκυση επισκεπτών είναι το ανθρώπινο δυναμικό και για το λόγο αυτό ο Π. Νίκας εξέφρασε ευχαριστίες για τη διοργάνωση του Σχολείου Τουρισμού, καθώς αυτό αποσκοπεί στη βελτίωση του επιπέδου των εργαζομένων στον τομέα αυτό.

Ο Δήμαρχος τόνισε ότι αποστολή των Δήμων είναι να φροντίζουν για την καθαριότητα των πόλεων, το πράσινο, την ασφάλεια του αστικού οδικού δικτύου, την επίβλεψη της λειτουργίας των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος και την προβολή του πολιτισμού.

O Π. Νίκας επεσήμανε ότι η Καλαμάτα καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια για την τουριστική της προβολή και έχει γίνει προορισμός, με αποτέλεσμα να την επισκεφθούν πέρυσι τουρίστες από 50 χώρες, ενώ από τα δύο κέντρα τουριστικής προβολής που έχει δημιουργήσει ο Δήμος, πέρασαν περισσότερα από 5.000 άτομα για να ενημερωθούν.

Ο Δήμαρχος συνεχάρη τους διοργανωτές του Σχολείου Τουρισμού καθώς και τους χορηγούς για τη συμβολή τους στη διοργάνωσή του.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σε πλήρη λειτουργία τη Μεγάλη Εβδομάδα το Κοινωνικό Μαγειρείο του Δήμου Άργους Μυκηνών

Ο Δήμος Άργους Μυκηνών ενημερώνει τους ωφελούμενους του Κοινωνικού...

Συνεργασία Άννας Μαστοράκου – Θ. Βασιλόπουλου για την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών στον τομέα της υγείας

Σε ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας...

Πρωταθλητής ο Παναργειακός και άνοδος στη Super League 2 μετά από 27 χρόνια

Πρωταθλητής του 3ου ομίλου της Γ΄Εθνικής για την περίοδο...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο