ΚΑΛΑΜΑΤΑ | Ξέσπασε κατά του Δημάρχου ο γιος του 53χρόνου εικονολήπτη (pic)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η δήλωση του δημάρχου Καλαμάτας για «συνέχιση του εθίμου» προκάλεσε την σφοδρή αντίδραση του γιο του 53χρονου εικονολήπτη και δημοσιογράφου που έχασε τη ζωή του, χτυπημένος στο κεφάλι από αυτοσχέδια σαΐτα.

O τραγικός θάνατος του άτυχου εικονολήπτη κατά τη διάρκεια του «σαϊτοπόλεμου» στην Καλαμάτα έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία, με τον γιο του θύματος να κατακεραυνώνει τον Παναγιώτη Νίκα, Δήμαρχο της πόλης, ο οποίος σε δηλώσεις του για το συμβάν δήλωσε πως «ο σαϊτοπόλεμος είναι στο DNA των Μεσσηνίων και δύσκολα θα απαγορευτεί γιατί θα υπάρξουν αντιδράσεις».

Πιο αναλυτικά, ο  έφηβος γιος του Κώστα Θεωδορακάκη, επιτέθηκε εναντίον του κ.Νίκα αναφέροντας τα εξής:

«Κύριε Νίκα, αυτή η δήλωση δεν σας τιμά καθόλου. Οι κορδελίτσες και τα δήθεν λυπάμαι δεν τα δέχομαι ούτε εγώ προσωπικά αλλά ούτε και η οικογένειά μου. Τη μητέρα μου τη γνωρίζετε προσωπικά καθώς ήσασταν καθηγητής της στο Λύκειο αλλά και τον πατέρα μου λόγω της σπουδαίας δημοσιογραφικής κληρονομιάς που άφησε πίσω του. Παρ’ όλα αυτά επιλέξατε τον εύκολο δρόμο και τον πολιτικό λόγο. Λίγη ανθρωπιά δε βλάπτει.

Στο DNA των Μεσσηνίων είναι και η ανθρωπιά, όχι μόνο αυτά τα έθιμα. Δηλώνω δημοσίως πως θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να οδηγηθούν οι υπαίτιοι ενώπιον της Δικαιοσύνης και αυτή θα αποφασίσει από εκεί και πέρα… Εύχομαι να μη σας συμβεί τίποτε ανάλογο διότι δεν έχετε ιδέα τι πόνο και τι θλίψη προκαλούν.

Θα μπορούσαν κάλλιστα να αποφευχθούν τέτοιου είδους περιστατικά αν είχατε σχεδιασμό και πρόγραμμα, παρόλα αυτά επιλέξατε να περιοδεύετε και να μην ενδιαφερθείτε ούτε στο ελάχιστο για την ΥΓΕΙΑ και την ΑΣΦΑΛΕΙΑ του κόσμου που παρακολουθεί αυτά τα δρώμενα. Ο πατέρας μου φεύγει χαρούμενος, έχοντας αποτρέψει δύο γυναίκες να πλησιάσουν σε αυτόν και έχοντας αποτρέψει επί της ουσίας δύο ακόμη δυστυχήματα.

Καλή επιτυχία, ‘’κύριε’’ δήμαρχε, στις προσεχείς εκλογές. Με λύπη για τις δηλώσεις σας και τη στάση σας, ο υιός του αδικοχαμένου αυτού ανθρώπου».

23765E63 B0B0 490B 8065 152EB4F7E9FC 150x150

ioniantv.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Λευτέρης Πετρούνιας: Πρωταθλητής Ευρώπης για έβδομη φορά στους κρίκους

Ο «χρυσός» Έλληνας Ολυμπιονίκης Λευτέρης Πετρούνιας, απόψε (Παρασκευή 26/4)...

Πασχαλινό Φιλανθρωπικό Παζάρι από την Μονή Καλτεζών

Μετά χαράς ανακοινώνεται ότι η Ιερά μας Μονή θα...

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για το περιστατικό με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών

Σχετικά με δημοσιεύματα που αναφέρονται σε περιστατικό με τον...

Πρόγραμμα λειτουργίας μουσείων Λεωνιδίου και Κοσμά κατά τις ημέρες του Πάσχα

Πρόγραμμα λειτουργίας μουσείων Λεωνιδίου και Κοσμά κατά τις ημέρες...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο