KALAMATA: 21 – Μια Βεντάλια για το Καλοκαίρι

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Να πάρω και εγώ μια βεντάλια;» Αυτή ακριβώς η φράση ήταν αρκετή για να επικυρώσει την επιτυχία του νέου διαφημιστικού που μηχανεύτηκε το team του KALAMATA: 21 με σκοπό να δώσει μια αίσθηση δροσιάς στην πόλη. Ο λόγος για την φανταχτερή «Βεντάλια» που κυκλοφορεί στις πολιτιστικές γωνιές της Καλαμάτας (και όχι μόνο) και έχει ενθουσιάσει το εγχώριο κοινό.

 

Το έξυπνο flyer έφτασε, μετά του περιτυλίγματός του, μόλις στις αρχές Αυγούστου στα γραφεία του K:21  και, λίγο το design του, λίγο η ανεβασμένη θερμοκρασία, προμήνυαν την θετική του απήχηση. Φτιαγμένο από ανθεκτικό αλλά ελαφρύ υλικό, χρηστικό και σε medium μέγεθος ταιριάζει γάντι στο καλοκαίρι.

Τo επίσημο ντεμπούτο του έγινε στο  Κάστρο Καλαμάτας, όπου ομάδα εθελοντών μοίρασε στους θεατές «Βεντάλιες» κατά την είσοδό τους και, σύμφωνα με το feedback, το δροσιστικό flyer «χειροκροτήθηκε» θερμά αποσπώντας καλά σχόλια. Από την αρχή ως το τέλος των κερκίδων, οι βεντάλιες φτερούγιζαν διακριτικά και αθόρυβα προσφέροντας ταυτόχρονα μια ωραία εικόνα που γράφει τέλεια στο φακό.

Αναγράφοντας “cool your mind!” στην μια πλευρά της η βεντάλια,  είναι ίσως κάτι παραπάνω από ένα διαφημιστικό μια και δηλώνει ανοιχτά την πρόθεση του Γραφείου Υποψηφιότητας για μια πνοή δροσιάς στην πόλη με πολιτιστικές προεκτάσεις.

Το cool flyer πάντως θα ακολουθεί κατά πόδας το Πολιτιστικό Καλοκαίρι Καλαμάτας, ενώ έτσι για την αλλαγή, βρέθηκε πριν μέρες και σε εκδήλωση στο θέατρο του Κωνσταντίνος Καζάκος στη Μάνη όπου και εκεί το κοινό ανταποκρίθηκε ζεστά. Η «Βεντάλια» του ΚALAMATA: 21 θα συνεχίσει να είναι διαθέσιμη, όσο η θερμοκρασία παραμένει υψηλή μια και το καλοκαίρι στην Καλαμάτα είναι μακρύ!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δωρεάν Δερματολογικός Έλεγχος έναντι του Καρκίνου του Δέρματος από τους Ιατρικούς Συλλόγους, υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου 

Η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Πελοποννήσου, με αφορμή τη καθιέρωση του Μάϊου ως μήνας ευαισθητοποίησης για το Μελάνωμα, διοργανώνει σε συνεργασία με την Ελληνική Δερματολογική και Αφροδισιολογική Εταιρεία και τους κατά τόπους Ιατρικούς Συλλόγους  δράση προληπτικής δερματολογικής εξέτασης με στόχο την ευαισθητοποίηση και την ενημέρωση του κοινού για τη νόσο, τα μέτρα πρόληψης και

Αποτελέσματα 6ου Αγώνα Δρόμου Ειρήνης «Γρηγόρης Λαμπράκης»

Τα αποτελέσματα του 6ου Αγώνα Δρόμου Ειρήνης «ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ» 21km Δείτε τα αποτελέσματα...

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας στη Γενική Συνέλευση της ΚΕΕΕ στην Κεφαλονιά

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της Γενικής Συνέλευσης της Κεντρικής Ένωσης...

Δημοσιά διαβούλευση για την Στρατηγική Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης των Δήμων Κορίνθιων και Λουτρακίου 2021-2027

Οι Δήμοι Κορινθίων και Λουτρακίου, Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων διοργανώνουν ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ ΚΑΙ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ 2021-2027 την Πέμπτη 23/05/2024 και ώρα 14:00 Η Διαβούλευση είναι μια ανοιχτή εκδήλωση, στην οποία πολίτες και φορείς θα έχουν τη δυνατότητα να καταθέσουν προτάσεις και ιδέες στο πλαίσιο της εκπόνησης  

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο