Tο Γραφείο Υποψηφιότητας KALAMATA:21 εγκαινιάζει το πρόγραμμα ΠΑΣΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Tο Γραφείο Υποψηφιότητας KALAMATA:21 εγκαινιάζει το πρόγραμμα ΠΑΣΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Στο πλαίσιο της προώθησης της Καλαμάτας ως υποψήφιας Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης 2021 αλλά και της ουσιαστικής προετοιμασίας για τα επόμενα βήματα, το Γραφείο Υποψηφιότητας KALAMATA:21 εγκαινιάζει το πρόγραμμα ΠΑΣΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ. Το ΠΑΣΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ είναι το εργαλείο που επιτρέπει την υποστήριξη της υποψηφιότητας ως Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης 2021, αλλά ταυτόχρονα είναι και ένα εργαλείο ανάπτυξης κοινού, εφαρμογής προγράμματος επιβράβευσης πελατών, εκπαιδευτικής πολιτικής και εργαλείο βιωσιμότητας της διοργάνωσης της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης 2021.  

Το ΠΑΣΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ είναι μία κάρτα πολιτισμού, στην οποία μπορεί κανείς να εγγραφεί χωρίς οικονομικό αντίτιμο στην παρούσα φάση της υποψηφιότητας και η οποία θα παρέχει στους κατόχους της προσφορές για τα πολιτιστικά δρώμενα που θα διοργανώνονται με αφορμή την Ευρωπαϊκή Πολιτιστική Πρωτεύουσα από την ανακοίνωση της ανάθεσης του τίτλου στην πόλη μέχρι και το τέλος του 2021.

Κατά τη διάρκεια της υποψηφιότητας το Πάσο Πολιτισμού παρέχεται σε ηλεκτρονική μορφή μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας. Ο κάθε χρήστης θα έχει προσωπικό ηλεκτρονικό προφίλ, βάσει του οποίου και θα μπορεί να ενημερώνεται για την κατάσταση του λογαριασμού του, καθώς και να τον να διαχειρίζεται και να τον επεξεργάζεται. Η εγγραφή και η συμμετοχή στο πρόγραμμα παρέχει αποκλειστικά προνόμια και ειδικές εκπτώσεις στα μέλη του, τα οποία και θα είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που  η Καλαμάτα αναδειχθεί ως Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης και ενεργοποιηθούν οι δράσεις του προγράμματος.

Κατά τη διάρκεια της υποψηφιότητας εγγραφές γίνονται με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

  1. Μέσω της ειδικής ηλεκτρονικής φόρμας στο passport.kalamata21.eu
  2. Σε έντυπη μορφή:
    1. στο Γραφείο Υποψηφιότητας KALAMATA:21 (Σταθμός ΟΣΕ, 1ος όροφος, 27211 81030)
    2. κατά τη διάρκεια ενημερωτικής καμπάνιας του KALAMATA:21
    3. στα σημεία ενημέρωσης του KALAMATA:21, το Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας, τα περίπτερα ενημέρωσης του Δήμου Καλαμάτας.
  3. Αυτοπροσώπως ή μέσω τηλεφώνου στο Γραφείο Υποψηφιότητας KALAMATA:21 (Σταθμός ΟΣΕ, 1ος όροφος, 27211 81030).
  4. Συμπληρώνοντας την εκτυπώσιμη  φόρμα εγγραφής που θα βρείτε στο www.kalamata21.eu και αποστέλλοντάς τη στο info@kalamata21.eu ή παραδίδοντάς την στο Γραφείο Υποψηφιότητας (Σταθμός ΟΣΕ Καλαμάτας, 1ος όροφος, 24100)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αποτελέσματα 6ου Αγώνα Δρόμου Ειρήνης «Γρηγόρης Λαμπράκης»

Τα αποτελέσματα του 6ου Αγώνα Δρόμου Ειρήνης «ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ» 21km Δείτε τα αποτελέσματα...

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας στη Γενική Συνέλευση της ΚΕΕΕ στην Κεφαλονιά

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της Γενικής Συνέλευσης της Κεντρικής Ένωσης...

3ο Διεθνές Φεστιβάλ Ρομποτικής | Δημήτρης Πτωχός: «Ενθαρρύνουμε πρωτοβουλίες που προάγουν την εκπαίδευση, την τεχνολογία και την ανάπτυξη»

Με συνδιοργανώτρια την Περιφέρεια Πελοποννήσου, πραγματοποιήθηκε το 3 ο Διεθνές Φεστιβάλ Ρομποτικής και Ευφυών Συστημάτων, το Σάββατο 18 Μαΐου, στην Καλαμάτα. Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, είχε την ευκαιρία να συναντήσει από κοντά τους μελλοντικούς επιστήμονες, να δει τις δημιουργίες τους και να μιλήσει μαζί τους για τις πρωτότυπες ιδέες τους. «Η Περιφέρεια Πελοποννήσου στηρίζει

Ο «χάρτης» των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 24 Μαΐου

Συνολικά 72.577.679 ευρώ θα καταβληθούν σε 67.269 δικαιούχους, από...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο