Επιχορήγηση Επιμελητηρίου Λακωνίας για τη συμμετοχή Επιχειρήσεων-μελών του στην έκθεση «Πελοπόννησος Expo 2024»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Πελοπόννησος Expo 2024 συνδιοργανώνεται από τα επτά Επιμελητήρια της Πελοποννήσου και αποτελεί μια ακόμη δυναμική διοργάνωση με κύριο στόχο να προβάλει την καινοτομία, την παραγωγικότητα, την εξωστρέφεια και φυσικά τις δράσεις των επιχειρήσεων της Πελοποννήσου. Θα πραγματοποιηθεί από τις 10 ως τις 14 Απριλίου 2024, στις εγκαταστάσεις του κτιρίου ΓΕΑ ΑΕ στη βιομηχανική περιοχή Τρίπολης. Περισσότερες πληροφορίες για την έκθεση στην ιστοσελίδα της έκθεσης www.peloponnisosexpo.gr.
 
Το Επιμελητήριο Λακωνίας διοργανώνει τη συμμετοχή των μελών του στην έκθεση καλύπτοντας το κόστος του περιπτέρου με το ποσό των 300€ με ΦΠΑ για την κάθε επιχείρηση/μέλος. Σημειώνεται ότι λόγω περιορισμένου προϋπολογισμού θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
 
Το κόστος συμμετοχής είναι 40,00€ πλέον ΦΠΑ/τμ. Στο κόστος συμπεριλαμβάνεται: δομή από πλαίσια αλουμινίου ηλεκτροστατικής βαφής, χωρίσματα από μελαμίνη, μετόπη από τραβέρσες αλουμινίου, εκτύπωση επωνυμίας στη μετόπη του περιπτέρου, βασικός φωτισμός (1 σποτ led 100watt/3τμ), 1 μπρίζα, βασικός εξοπλισμός (1 γραφείο ή πάγκος – 2 καρέκλες και κάδος σκουπιδιών για την κάθε επιχείρηση) μοκέτα περιπτέρου, αποστολή εντύπων & ηλεκτρονικών προσκλήσεων, προβολή της συμμετοχής στον κατάλογο εκθετών, καθαριότητα χώρου, φύλαξη χώρου.
 
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν τη συνημμένη δήλωση συμμετοχής και να την αποστείλουν στο Επιμελητήριο το αργότερο έως την Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024 και ώρα 14:00 στο e-mail: info@lakoniacci.gr. Επίσης, πρέπει να εξοφληθούν οι συνδρομές προς το Επιμελητήριο έως και το έτος 2024.
 
Στην αίτηση πρέπει να αναγραφεί το σύνολο των τετραγωνικών που επιθυμεί η κάθε επιχείρηση. Η επιχορήγηση θα δοθεί απευθείας στη διοργανώτρια εταιρία για το σύνολο των μελών που θα συμμετάσχουν. Η κάθε επιχείρηση-μέλος θα εξοφλήσει το κόστος συμμετοχής που θα της αντιστοιχεί απευθείας στη διοργανώτρια εταιρία.
 
Προϋπόθεση για τη επιχορήγηση είναι η εξόφληση των συνδρομών στο Επιμελητήριο έως και το έτος 2024.
 
Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2733022279 & 2733029006 εσωτ. 5 κ. Χαλουλάκος και εσωτ. 6 κα Γκαραβέλη. 
 
Συνημμένα:
  1. Αίτηση συμμετοχής στο Επιμελητήριο (για επιχορήγηση)
Για την αίτηση πατήστε εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Workshop για τις δράσεις του Προγράμματος «Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση» 2021-2027 στο Επιμελητήριο Αρκαδίας

Η Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδος – Πελοποννήσου –...

ΕΦΕΤ: Ανάκληση παρτίδας καπνιστής πέστροφας

Στην ανάκληση παρτίδας καπνιστής πέστροφας προχώρησε ο ΕΦΕΤ, μετά...

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τον Πρόεδρο της ΕΟΚ Βαγγέλη Λιόλιο

Τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Βαγγέλη Λιόλιο, υποδέχτηκε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, την Δευτέρα 22 Απριλίου. Κοινές δράσεις, αναπτυξιακά προγράμματα και αθλητικές υποδομές ήταν τα κυριότερα σημεία της συζήτησης, στην οποία συμμετείχαν και στελέχη της Ομοσπονδίας και της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ. Με διάθεση συνεργασίας για την προβολή, την ανάδειξη

Κέντρο Κοινότητας | Το πρόγραμμα Μάϊου 2024 για την Κινητή Μονάδα

Ο Δήμος Τρίπολης ανακοινώνει το πρόγραμμα της Κινητής Μονάδας του Κέντρου Κοινότητας για τον Μάιο 2024. Διαβάστε το αρχείο, ΕΔΩ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο