Ουρές σχηματίστηκαν το πρωί της Τρίτης μπροστά από τα ΑΤΜ της Πάτρας, πάρα τον κορωνοϊό.

Έκτακτα μέτρα για τον κορονοϊό ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας, λίγες ώρες μετά από την επιβεβαίωση του ένατου κρούσματος στην Ελλάδα και του πρώτου στην Ηλεία.

Με απόφαση του Δημάρχου Ήλιδας Γιάννη Λυμπέρη κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία όλου του Δήμου, όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων, την Πέμπτη 5 Μαρτίου και την Παρασκευή 6 Μαρτίου, οι Δημοτικές Υπηρεσίες πλην της Υπηρεσίας Καθαριότητας, οι δομές των Νομικών Προσώπων του Δήμου , για προληπτικούς λόγους και για να πραγματοποιηθούν επίσης προληπτικά απολυμάνσεις σε όλα τα κτίρια.

Ο ΔΕΔΔΗΕ ενημερώνει ότι την Τετάρτη 04/03/2020 λόγω εργασιών συντήρησης του δικτύου του θα πραγματοποιηθεί διακοπή ηλεκτροδότησης στα παρακάτω Τ.Δ. :

Ενημέρωση για τον κορωνοϊό και τα μέτρα πρόληψης στην έδρα της Π.Ε. Αχαΐας, παρουσία όλων των εμπλεκομένων φορέων από τη Δυτική Ελλάδα

Ο Σύλλογος παραπληγικών δε μετέχει με άρμα ή γκρουπ στο Πατρινό Καρναβάλι

Δεκαπέντε έτη συμπληρώνονται σήμερα, Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020, από την εις Επίσκοπον Χειροτονία του Σεβ. Μητροπολίτη Πατρών κ. Χρυσοστόμου.

Οι επισκέπτες από τις πρώτες ώρες της έκθεσης, έδωσαν το παρόν δοκιμάζοντας ετικέτες από 42 ελληνικά οινοποιεία από όλη την Ελλάδα, έχοντας την δυνατότητα να εξερευνήσουν οινικά σχεδόν όλες τις αμπελουργικές περιοχές της χώρας μας.
Η Μαρία Κυριακοπούλου θα είναι η Βασίλισσα της μεγάλης παρέλασης του Πατρινού Καρναβαλιού για το 2020 
Οι χιλιάδες πατρινοί που είχαν κατακλύσει την πλατεία Γεωργίου, παρακολούθησαν από κοντά το τελετουργικό της επίσημης έναρξης του καρναβαλιού, χειροκροτώντας τους καλλιτέχνες που πήραν μέρος - Δείτε βίντεο
Σελίδα 1 από 33

logofootermedia

© 2020 pna.gr. All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr