Νοεμβρίου 30, 2020

Από την έως τώρα έρευνα έχουν εξιχνιαστεί δεκαοκτώ περιπτώσεις, ενώ η συνολική λεία των δραστών ξεπερνά τις 400.000 ευρώ. Οι δράστες αναρριχούνταν σε διαμερίσματα πρώτου και δεύτερου ορόφου και διερρήγνυαν μπαλκονόπορτες.

Λόγω εργασιών συντήρησης του Δικτύου του ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιηθεί διακοπή ηλεκτροδότησης.

Το ιδιόχειρο αποχαιρετιστήριο σημείωμα που άφησε στη σύντροφο του, «έκρυβε» την απάντηση για τους λόγους που ο 85χρονος Αιγιώτης, έδωσε τέλος στη ζωή του χθες, πέφτοντας από αερογέφυρα της Ολυμπίας Οδού.

Η δράστιδα συστήνονταν ως μέντιουμ που λύνει μάγια και απέσπασε από γυναίκα περισσότερα από 20.000 ευρώ.

Στην ενίσχυση των επιχειρηματικών ιδεών, την ανάπτυξη καινοτόμων εργαλείων και την δημιουργία νέων ποιοτικών θέσεων εργασίας αναφέρθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας, Έρευνας και Καινοτομίας Φωκίωνας Ζαΐμης κατά τις τοποθετήσεις του στο Routelab που διεξήχθη στις 30-31 Οκτωβρίου 2020 στην Achaia Clauss…
Με εκλεκτούς συμμετέχοντες, ανθρώπους της ακαδημαϊκής ζωής, της πολιτικής και του επιχειρείν, ανθρώπους που μοιράστηκαν τις προσωπικές ιστορίες επιτυχίας τους το RouteLab έδωσε δυναμικά το στίγμα του στην πόλη της Πάτρας.
Ο δράστης πραγματοποίησε με χρεωστικές κάρτες παθόντων αγορές μέσω διαδικτύου, συνολικής αξίας περίπου (9.000) ευρώ
Μόλις λίγες ημέρες απομένουν μέχρι την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου! Το RouteLab πλησιάζει στην Πάτρα!

Ενα απίστευτο τροχαίο συνέβη λίγο πριν τα μεσάνυχτα στην οδό Ακρωτηρίου στην Πάτρα, κοντά στα ΤΕΙ.

Άνδρας χρησιμοποιώντας κυνηγετικό όπλο, πυροβόλησε τρεις φορές προς σταθμευμένο αυτοκίνητο, ενώ με την χρήση βαριοπούλας προκάλεσε φθορές στη μηχανή, στο ταμπλό και στα τζάμια του οχήματος
Σελίδα 1 από 39

logofootermedia

© 2020 pna.gr. All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr