ΛΑΚΩΝΙΑΔήμος Μονεμβασίας

Δήμος Μονεμβασίας

Φωτιά στη Μονεμβασιά – Επιχειρούν επίγεια και εναέρια μέσα

Πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική έκταση στην περιοχή Άγιος Ελισσαίος του δήμου Μονεμβασίας Λακωνίας. Για την...

Μονεμβασία: Φωτιά στον Άγιο Στέφανο

Φωτιά έχει ξεσπάσει σε αγροτοδασική έκταση στον Άγιο Στέφανο,...

Δημοπρατείται η εγκατάσταση αναβατορίου ατόμων στο Κάστρο Μονεμβασίας

Ο Δήμος Μονεμβασίας ανακοινώνει τη δημοπράτηση του έργου   «Προμήθεια και εγκατάσταση αναβατορίου ατόμων για το κάστρο της Μονεμβασίας» του ενταγμένου στο Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» έργου «Προμήθεια και Εγκατάσταση Αναβατορίου ατόμων για το Κάστρο της Μονεμβασιάς και συνοδά έργα» συνολικού προϋπολογισμού 6.800.360,00 €, με τη χρηματοδότηση του Υπουργείου Πολιτισμού μέσω εξασφαλισμένων πόρων από το Ταμείο Ανάκαμψης.

Το Monemvasia Run Challenge πλησιάζει

Την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2023, θα πραγματοποιηθεί ο 4ος αγώνας δρόμου, παρέχοντας την ευκαιρία σε δρομείς να τρέξουν σε μια από τις πιο ιδιαίτερες και όμορφες περιοχές στην χώρα μας, την Μονεμβασιά. Ας απολαύσουμε τις στιγμές!!!

Ροή Ειδήσεων

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗΣ: ΟΡΙΣΜΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Ο Δήμος Γορτυνίας στα πλαίσια των πολυσχιδών δράσεων του για την ανάδειξη και προβολή της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, διοργανώνει το Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024, ώρα 20:00, στα Λαγκάδια, τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Δημοτικού Τραγουδιού και Μουσικής 2024,τονμακροβιότερο ετήσιο διαγωνισμό δημοτικού τραγουδιού, που πρώτος οραματίστηκε, οργάνωσε και καθιέρωσε πριν 51 χρόνια, ο αείμνηστος Λαγκαδινός λογοτέχνης Χρήστος Γ.

Έρευνα για την Κοινωνική Οικονομία από την Περιφέρεια Πελοποννήσου με τη δική σας συμμετοχή

Στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων προσπαθειών μας να κατανοήσουμε και να ενισχύσουμε την κοινωνική οικονομία στην περιοχή μας, διεξάγουμε μια ολοκληρωμένη έρευνα με στόχο να συγκεντρώσουμε πληροφορίες από ένα ευρύ φάσμα ενδιαφερόμενων φορέων που εμπλέκονται ή υποστηρίζουν τον τομέα της κοινωνικής οικονομίας. Η μοναδική σας προοπτική και εμπειρογνωμοσύνη είναι ανεκτίμητη για εμάς, καθιστώντας τη συμμετοχή σας

Πολύ υψηλός κίνδυνος δασικής πυρκαγιάς σε όλους τους νομούς της Περιφέρειας Πελοποννήσου την Πέμπτη 18 Ιουλίου

Σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς, τον οποίο εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας για την Πέμπτη 18 Ιουλίου προβλέπεται πολύ υψηλός κίνδυνος δασικής πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4) στους Νομούς Αρκαδίας, Αργολίδας, Κορινθίας, Λακωνίας, Μεσσηνίας. Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας συνιστά στους πολίτες και στους επαγγελματίες να

Σε εξέλιξη η πυρκαγιά που ξέσπασε στο δάσος της Σολυγείας

Σε εξέλιξη είναι μέχρι αυτή την ώρα η δασική πυρκαγιά που εκδηλώθηκε λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι στο Σοφικό και συγκεκριμένα  στη θέση “Λαρίσι”. Λόγω των καιρικών συνθηκών που ευνοούν το ξέσπασμα πυρκαγιών και χαρακτηρίζονται από πολύ υψηλές θερμοκρασίες και δυνατούς ανέμους, η φωτιά επεκτάθηκε γρήγορα. Σύμφωνα με τους αξιωματικούς της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας είναι

Νεάπολη: Εγκαίνια Πινακοθήκης-Βιβλιοθήκης «Αχιλλέας Βαρβαρέσος»

Την Τετάρτη 23 Αυγούστου, και ώρα 20.30 εγκαινιάζεται η Πινακοθήκη-Βιβλιοθήκη «Αχιλλέας Βαρβαρέσος», στη Νεάπολη Λακωνίας (Ακτή Βοιών 48) από το Νομικό Πρόσωπο Κοινωνικής Προστασίας, Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Μονεμβασίας.

Την εκδήλωση θα πλαισιώσει ο Πάνος Μπούσαλης και η Ευήνα Ηλιοπούλου

Πρόσληψη 12 ατόμων με δίμηνη σύμβαση στο Δήμο Μονεμβασίας

Ο Δήμος Μονεμβασίας ανακοινώνει την πρόσληψη 12 ατόμων Κλάδου ΥΕ Προσωπικό Καθαριότητας Εξωτερικών Χώρων/Ειδικότητα ΥΕ Συνοδών Απορριμματοφόρων με δίμηνη σύμβαση για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών ή εποχικών ή εκτάκτων αναγκών στο Δήμο Μονεμβασίας.

Μονεμβασιά | Σε δις ισόβια καταδικάστηκε ο 53χρονος για τον θάνατο δύο ηλικιωμένων σε τροχαίο

Σε ποινή κάθειρξης δις ισόβια καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Τρίπολης ο 53χρονος ο οποίος το Μάιο του 2022 στη Μονεμβασία, σκόρπισε το θάνατο, παρασύροντας με το αυτοκίνητο του δυο 77χρονους συντοπίτες του στη Μονεμβασιά.

Δήμος Μονεμβασίας | Malvasia Φεστιβάλ

Malvasia Festival Monemvasia. Ένας τριήμερος εορτασμός που σηματοδοτεί την επιστροφή και την αναβίωση του φημισμένου κρασιού της ιστορίας.

Μετάβαση στο περιεχόμενο