ΛΑΚΩΝΙΑΔήμος Μονεμβασίας

Δήμος Μονεμβασίας

Δημοπρατείται η εγκατάσταση αναβατορίου ατόμων στο Κάστρο Μονεμβασίας

Ο Δήμος Μονεμβασίας ανακοινώνει τη δημοπράτηση του έργου   «Προμήθεια και εγκατάσταση αναβατορίου ατόμων για το κάστρο της Μονεμβασίας» του ενταγμένου στο Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» έργου «Προμήθεια και Εγκατάσταση Αναβατορίου ατόμων για το Κάστρο της Μονεμβασιάς και συνοδά έργα» συνολικού προϋπολογισμού 6.800.360,00 €, με τη χρηματοδότηση του Υπουργείου Πολιτισμού μέσω εξασφαλισμένων πόρων από το Ταμείο Ανάκαμψης.

Το Monemvasia Run Challenge πλησιάζει

Την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2023, θα πραγματοποιηθεί ο 4ος αγώνας δρόμου, παρέχοντας την ευκαιρία σε δρομείς να τρέξουν σε μια από τις πιο ιδιαίτερες και όμορφες περιοχές στην χώρα μας, την Μονεμβασιά. Ας απολαύσουμε τις στιγμές!!!

Νεάπολη: Εγκαίνια Πινακοθήκης-Βιβλιοθήκης «Αχιλλέας Βαρβαρέσος»

Την Τετάρτη 23 Αυγούστου, και ώρα 20.30 εγκαινιάζεται η Πινακοθήκη-Βιβλιοθήκη «Αχιλλέας Βαρβαρέσος», στη Νεάπολη Λακωνίας (Ακτή Βοιών 48) από το Νομικό Πρόσωπο Κοινωνικής Προστασίας, Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Μονεμβασίας.

Την εκδήλωση θα πλαισιώσει ο Πάνος Μπούσαλης και η Ευήνα Ηλιοπούλου

Πρόσληψη 12 ατόμων με δίμηνη σύμβαση στο Δήμο Μονεμβασίας

Ο Δήμος Μονεμβασίας ανακοινώνει την πρόσληψη 12 ατόμων Κλάδου ΥΕ Προσωπικό Καθαριότητας Εξωτερικών Χώρων/Ειδικότητα ΥΕ Συνοδών Απορριμματοφόρων με δίμηνη σύμβαση για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών ή εποχικών ή εκτάκτων αναγκών στο Δήμο Μονεμβασίας.

Ροή Ειδήσεων

Απαγόρευση καύσης στην Περιφέρεια Πελοποννήσου από τις 15 Απριλίου

Απαγόρευση χρήσης πυρός στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν το τελευταίο διάστημα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία να κάνει έκκληση στους πολίτες να τηρήσουν τα σχετικά με την απαγόρευση, «για την πρόληψη και αποφυγή εκδήλωσης πυρκαγιών σε δασικές, αγροτικές εκτάσεις και οικοπεδικούς χώρους». TI ANAΦΕΡΕΙ Η ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ Μετά από σχετικές εισηγήσεις των

Εκδήλωση με θέμα «Δημοσιογραφία και Πολίτες» στην έκθεση «Πελοπόννησος EXPO 2024»

Ο ενημερωτικός ιστότοπος anagnostis.org και η Παναρκαδική Ομοσπονδία Ελλάδος...

13-14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024 – Arcadia Classic Tour 2024 με 81 Συμμετοχές

Όλα έτοιμα για την αφετηρία του 10ο Επετειακού Arcadia Classic Tour 2024, μια συνδιοργάνωση των σωματείων  Off Road Team και ΤΡΙΣΚΕΛΙΟΝ και την υποστήριξη των ΑΡ.Σ.Ο.Ε. και Ε.Λ.Ι.Α. Το αγαπημένο «μικρό» όλων, το ACT,  είναι ένα διήμερο απόδρασης με το ιστορικό όχημα, συνυφασμένο μέσα στις ορεινές διαδρομές και την ιδιαιτερότητα της Πελοποννησιακής μικρογεωγραφίας που επιτρέπει την άμεση

Μονεμβασιά | Σε δις ισόβια καταδικάστηκε ο 53χρονος για τον θάνατο δύο ηλικιωμένων σε τροχαίο

Σε ποινή κάθειρξης δις ισόβια καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Τρίπολης ο 53χρονος ο οποίος το Μάιο του 2022 στη Μονεμβασία, σκόρπισε το θάνατο, παρασύροντας με το αυτοκίνητο του δυο 77χρονους συντοπίτες του στη Μονεμβασιά.

Δήμος Μονεμβασίας | Malvasia Φεστιβάλ

Malvasia Festival Monemvasia. Ένας τριήμερος εορτασμός που σηματοδοτεί την επιστροφή και την αναβίωση του φημισμένου κρασιού της ιστορίας.

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στην Εμποροπανήγυρη της Κοιν. Νεάπολης Δήμου Μονεμβασίας για το έτος 2023

Ο Δήμος Μονεμβασίας ανακοινώνει τη διεξαγωγή εμποροπανήγυρης της Κοιν. Νεάπολης για το έτος 2023, κατά το χρονικό διάστημα 21-25 Ιουνίου, στο χώρο που έχει καθοριστεί με την υπ’ αριθ. 95/2022 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου «Περί λειτουργίας Εμποροπανηγύρεων»,

Συνδιοργανωτής η Περιφέρεια στην διεθνή εκδήλωση “Φεστιβάλ Malvasia”, στον Δήμο Μονεμβασίας

Συνδιοργανωτής στο 1ο “Φεστιβάλ Malvasia” του Δήμου Μονεμβασίας, το τριήμερο 9 με 11 Ιουνίου, θα είναι η Περιφέρεια Πελοποννήσου, όπως δήλωσε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, στη συνάντηση που είχε σήμερα Παρασκευή 12 Μαΐου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, με τον αντιδήμαρχο Μονεμβασίας Σταύρο Χριστάκο.

Μετάβαση στο περιεχόμενο