Το Monemvasia Run Challenge πλησιάζει

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2023, θα πραγματοποιηθεί ο 4ος αγώνας δρόμου, παρέχοντας την ευκαιρία σε δρομείς να τρέξουν σε μια από τις πιο ιδιαίτερες και όμορφες περιοχές στην χώρα μας, την Μονεμβασιά. Ας απολαύσουμε τις στιγμές!!!

Το Monemvasia Run Challenge 2023 αναμένεται να είναι μια μοναδική αθλητική  εμπειρία που θα λάτρεψουν όλες/ οι μικροί και μεγάλοι! Την Κυριακή, 22  Οκτωβρίου 2023, θα διεξαχθούν αγώνες δρόμου σε διάφορες αποστάσεις στην  περιοχή της Μονεμβασιάς. 

Οι διαδρομές που προσφέρονται είναι: 

  • • Αγώνας 10 χιλιομέτρων: Ξεκινάει στις 10:00 π.μ. από την Πύλη του Κάστρου  Μονεμβασίας και καταλήγει στην πανέμορφη Πλάκα, στην αρχή της  γέφυρας. Η διαδρομή προσφέρει εκπληκτική θέα, καθώς, τρέχετε κοντά στη  θάλασσα με ελάχιστες υψομετρικές αλλαγές. 
  • • Αγώνας 5 χιλιομέτρων: Ξεκινάει στις 10:05 π.μ. από την Πύλη του Κάστρου  Μονεμβασίας και καταλήγει στην Πλάκα. Και αυτή η διαδρομή ακολουθεί  την παραθαλάσσια περιοχή σε ένα εξαιρετικά όμορφο τοπίο. 
  • • Αγώνας 1500 μέτρων: Για τους νεαρούς αθλητές, ο αγώνας 1500 μέτρων θα  ξεκινήσει στις 11:30 π.μ. από την πλατεία της Μονεμβασιάς. Μια ευκαιρία  για τους μικρούς μας φίλους να απολαύσουν τον αθλητισμό σε αυτό τον  όμορφο τόπο. 
  • • Αγώνας 1500 μέτρων: Επίσης, στις 11:30 π.μ., οι ενήλικες έχουν την ευκαιρία  να συνοδεύσουν τα παιδιά τους στον αγώνα των 1500 μέτρων, ξεκινώντας  από την πλατεία της Μονεμβασιάς. Μια όμορφη εμπειρία που συνδυάζει  την άσκηση και την οικογενειακή ατμόσφαιρα.

Η Μονεμβασιά είναι μια πόλη με βαθιές ιστορικές ρίζες, γνωστή για το μεσαιωνικό  της φρούριο και τον καταπληκτικό βράχο. Η εκδήλωση αυτή προσφέρει μια  

εξαιρετική ευκαιρία να αθληθείτε σε αυτό τον εκπληκτικό τόπο, απολαμβάνοντας  παράλληλα την ιστορία και τον πολιτισμό που την περιβάλλει. 

Ελπίζουμε να σας δούμε όλους εκεί και να απολαύσουμε αυτήν την υπέροχη  αθλητική εμπειρία στη Μονεμβασιά! 

Για εγγραφές, πατήστε εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Λευτέρης Πετρούνιας: Πρωταθλητής Ευρώπης για έβδομη φορά στους κρίκους

Ο «χρυσός» Έλληνας Ολυμπιονίκης Λευτέρης Πετρούνιας, απόψε (Παρασκευή 26/4)...

Πασχαλινό Φιλανθρωπικό Παζάρι από την Μονή Καλτεζών

Μετά χαράς ανακοινώνεται ότι η Ιερά μας Μονή θα...

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για το περιστατικό με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών

Σχετικά με δημοσιεύματα που αναφέρονται σε περιστατικό με τον...

Πρόγραμμα λειτουργίας μουσείων Λεωνιδίου και Κοσμά κατά τις ημέρες του Πάσχα

Πρόγραμμα λειτουργίας μουσείων Λεωνιδίου και Κοσμά κατά τις ημέρες...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο