Προμήθεια 635 νέων tablets για τους μαθητές του Νομού Κορινθίας

Την προμήθεια νέων tablets για τους μαθητές του Νομού Κορινθίας προανήγγειλε ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Βουλευτής Κορινθίας, Χρίστος Δήμας, ύστερα από επικοινωνία που είχε με την Υπουργό Παιδείας, κα Νίκη Κεραμέως.

Οι Διευθύνσεις Α/βάθμιας και Β/βάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού Κορινθίας θα παραλάβουν 635 νέα tablets από 27/11 έως 10/12 τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για την διευκόλυνση του έργου των μαθητών αλλά και των καθηγητών. Αισίως, οι Διευθύνσεις Α/βάθμιας και Β/βάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού Κορινθίας με τις νέες προσθήκες, θα έχουν εξοπλιστεί συνολικά με 1145 tablets για την στήριξη των μαθητών που έχουν τη μεγαλύτερη ανάγκη.
  
Ο κ. Δήμας όσον αφορά την προμήθεια των νέων tablets επεσήμανε :

«Εκ των πραγμάτων η Τηλεκπαίδευση έχει μπει για τα καλά στην καθημερινότητα όλων μας. Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω πως ύστερα από επικοινωνία που είχα με την Υπουργό Παιδείας κα Νίκη Κεραμέως , με διαβεβαίωσε πως τις επόμενες ημέρες θα παραλάβουμε επιπλέον tablets για την ενίσχυση του έργου των μαθητών και των καθηγητών μας του Νομού μας. Συνολικά λοιπόν θα έχουμε παραλάβει 1145 tablets που θα αξιοποιηθούν για να προμηθεύσουμε τους μαθητές και τις οικογένειες που έχουν τη μεγαλύτερη ανάγκη.»

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΛΑΣ: Προσοχή στις τηλεφωνικές απάτες

Ενημέρωση πολιτών για την αποφυγή εξαπάτησης από επιτήδειους που...

Διακοπή Ηλεκτροδότησης στην Πιάνα Αρκαδίας

Το Σάββατο 30/03/2024 λόγω εργασιών ενίσχυσης του δικτύου του...

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, 28 Μαρτίου

Του Αποστόλου και Μάρτυρος Ηρωδίωνος επισκόπου Πατρών και του...

Κατώτατος μισθός: Αυξάνεται από 1η Απριλίου

Ζήτημα ημερών είναι πλέον η ανακοίνωση της αύξησης απολαβών που θα...
Μετάβαση στο περιεχόμενο