Πανελλήνιο Κύπελλο Καράτε έγχρωμων και μαύρων ζωνών στο Λουτράκι

Στις 26 και 27 Νοεμβρίου η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΡΑΤΕ διοργανώνει το επίσημο Πανελλήνιο Κύπελλο στο Κλειστό Γυμναστήριο Λουτρακίου «Γ. ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ».
Οι συμμετοχές ξεπερνάνε τις 3.000.

Οι αθλητές θα μπορούν να λάβουν μέρος και σε Κάτα και σε Κούμιτε.

Το Καράτε μέσα από πολλαπλά οφέλη (άριστη εκγύμναση-πειθαρχία-σεβασμός-αυτοάμυνα) προσφέρει προς τους αθλούμενους , μικρούς και μεγάλους τη δυνατότητα παρουσίας προς αθλητικές διοργανώσεις.

Ετοιμάζονται δυνατά για μια ακόμα μεγάλη διοργάνωση, που πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων.

REGISTRATION / ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΔΙΑΠΙΣΤEΥΣΕΩΝ

Οι σύλλογοι που εδρεύουν στην Αττική παρακαλούνται να περάσουν με τα δελτία και τις κάρτες υγείας των αθλητών τους για την διαδικασία του registration από τα γραφεία της Ομοσπονδίας την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου και ώρες από 9:30 έως 16:00.

Οι σύλλογοι από την περιφέρεια που θα είναι παρόντες από την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου στο Λουτράκι παρακαλούνται να περάσουν με τα δελτία και τις κάρτες υγείας των αθλητών τους από τις 18:00 έως τις 21:00 για την διαδικασία του registration στο χώρο του γηπέδου “Γαλανόπουλος”.

ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΩΝ

Λαμβανομένων υπόψη του μεγάλου αριθμού δηλώσεων συμμετοχών στην αγωνιστική πλατφόρμα της ΕΛ.Ο.Κ. για το Πανελλήνιο κύπελλο εγχρώμων και μαύρων ζωνών που θα διεξαχθεί στο Λουτράκι στις 26 και 27 Νοεμβρίου 2022 η Οργανωτική Επιτροπή Αγώνων αποφάσισε να παρατείνει την καταληκτική ημερομηνία δηλώσεων συμμετοχής. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί και ελεγχθεί από τον υπεύθυνο /εκπρόσωπο κάθε συλλόγου μέχρι την Κυριακή 20 Νοεμβρίου και ώρα 23:00. Μετά το πέρας της προθεσμίας δεν θα γίνεται δεκτή καμία δήλωση συμμετοχής ή διόρθωση.

ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ
Οι σύλλογοι θα πρέπει να δηλώσουν στην ηλεκτρονική πλατφόρμα αγώνων της ΕΛ.Ο.Κ. μέχρι την Κυριακή 20 Νοεμβρίου και ώρα 23:00.
α) τους Προπονητές τους με την προϋπόθεση ότι είναι προπονητές καράτε – κάτοχοι της άδειας ασκήσεως επαγγέλματος της Γ.Γ.Α.
β) τους συνοδούς ανηλίκων αθλητών με την προϋπόθεση ότι είναι ενήλικοι και να έχουν δελτίο αθλητικής ιδιότητας στο συγκεκριμένο σωματείο.
Μετά το πέρας της προθεσμίας δεν θα γίνεται δεκτή καμία δήλωση συμμετοχής ή διόρθωση.

Λαμβανομένων υπόψη των ιδιαίτερων συνθηκών που χαρακτηρίζουν τους συγκεκριμένους αγώνες της ΕΛ.Ο.Κ., έξι ταυτόχρονοι αγώνες στον αγωνιστικό χώρο, μεγάλος αριθμός ανηλίκων αθλητών, στο Πανελλήνιο κύπελλο εγχρώμων και μαύρων ζωνών που θα διεξαχθεί στο Λουτράκι στις 26 και 27 Νοεμβρίου 2022 η Οργανωτική Επιτροπή Αγώνων αποφάσισε να εκδώσει διαπιστεύσεις για τον αγωνιστικό χώρο στους κάτωθι:

Συνοδοί ανηλίκων αθλητών: Οι συνοδοί πρέπει να είναι ενήλικοι και να έχουν δελτίο αθλητικής ιδιότητας στο συγκεκριμένο σωματείο. Αρμοδιότητά τους είναι η προετοιμασία των ανήλικων αθλητών και η συνοδεία των ανηλίκων αθλητών μέχρι τον αγωνιστικό χώρο. Ανά δέκα ανήλικους αθλητές θα εκδοθεί μία διαπίστευση. Οι σύλλογοι πρέπει να δηλώσουν τους συνοδούς ανήλικων αθλητών στην αγωνιστική πλατφόρμα της ΕΛ.Ο.Κ. για τους συγκεκριμένους αγώνες. Οι επί συμβάσει προπονητές των σωματείων είναι υπεύθυνοι για τους συνοδούς των ανηλίκων αθλητών.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Εκδήλωση με θέμα «Δημοσιογραφία και Πολίτες» στην έκθεση «Πελοπόννησος EXPO 2024»

Ο ενημερωτικός ιστότοπος anagnostis.org και η Παναρκαδική Ομοσπονδία Ελλάδος...

13-14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024 – Arcadia Classic Tour 2024 με 81 Συμμετοχές

Όλα έτοιμα για την αφετηρία του 10ο Επετειακού Arcadia Classic Tour 2024, μια συνδιοργάνωση των σωματείων  Off Road Team και ΤΡΙΣΚΕΛΙΟΝ και την υποστήριξη των ΑΡ.Σ.Ο.Ε. και Ε.Λ.Ι.Α. Το αγαπημένο «μικρό» όλων, το ACT,  είναι ένα διήμερο απόδρασης με το ιστορικό όχημα, συνυφασμένο μέσα στις ορεινές διαδρομές και την ιδιαιτερότητα της Πελοποννησιακής μικρογεωγραφίας που επιτρέπει την άμεση

Πυροσβεστική: 73 αγροτοδασικές πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο στη χώρα

Συνολικά 73 αγροτοδασικές πυρκαγιές εκδηλώθηκαν το τελευταίο 24ωρο (9.30μμ Παρασκευή) σε...
Μετάβαση στο περιεχόμενο