Κώστας Τζιούμης: «Στόχος μας η Τρίπολη να γίνει κέντρο του Πανελλήνιου Φεστιβάλ Φωτογραφίας»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Έκθεση φωτογραφίας με εικόνες από παλαιότερους εορτασμούς του Πάσχα παρουσιάζεται αυτές τις ημέρες στην πόλη της Τρίπολης.
Για το λόγο αυτό, δόθηκε κοινή συνέντευξη τύπου από τον Δήμαρχο Τρίπολης κ. Κώστα Τζιούμη, τον Καλλιτέχνη κ. Νίκο Φλώρο και την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού, κυρία Ελένη Καρούντζου.
Την έκθεση επιμελείται ο κ. Φλώρος, για τον οποίο ο Δήμαρχος είπε ότι “πρόκειται για έναν εξαίρετο Τριπολίτη που μας κάνει υπερήφανους σε όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο”. Ενώ, προανήγγειλε μία νέα έκθεση φωτογραφίας στην πόλη για την καλοκαιρινή περίοδο.
«Η ανταπόκριση των συμπολιτών μας και των επισκεπτών μας ήταν εντυπωσιακή. Μπορεί η Τρίπολη να γίνει το κέντρο του φεστιβάλ φωτογραφίας» είπε ο κ. Τζιούμης.
Από την πλευρά του, ο Νίκος Φλώρος μίλησε για αυτό το project που δεν έχει γίνει πουθενά αλλού και ότι στόχος είναι να δημιουργηθεί ένας νέος θεσμός με πανελλήνιο φεστιβάλ φωτογραφίας, που θα ενισχύσει την πολιτιστική ταυτότητα της πόλης. Στη συνέχεια, είπε ότι το επόμενο φωτογραφικό project θα αφορά την ιστορία του τοπικού ποδοσφαίρου, για τρείς μήνες το καλοκαίρι.
Η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, κυρία Καρούντζου ευχαρίστησε την οικογένεια Πιτερού, τον κ. Κολλιντζογιαννάκη και το Σύλλογο από την περιοχή «Σέχι» που παραχώρησαν τις φωτογραφίες από παλαιότερους εορτασμούς του Πάσχα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δήμος Τρίπολης – Η γιορτή της Μητέρας τιμήθηκε στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο

Εκδήλωση για την εορτή της Μητέρας πραγματοποιήθηκε στο Μαλλιαροπούλειο θέατρο την Κυριακή 12 Μαΐου 2024. Ο Δήμος Τρίπολης εκφράζει θερμές ευχαριστίες: Στην κα Αθηνά Δημοπούλου, καθηγήτρια Ιστορίας του Δικαίου του ΕΚΠΑ, η οποία αποδέχθηκε την πρόσκλησή μας και μας τίμησε με την παρουσία της. Το θέμα που ανέπτυξε ήταν: "Η ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΝΑ

Κώστας Τζιούμης: « Προωθούμε κάθε συνεργασία που προάγει πολιτισμό και συμβάλει στην τουριστική ανάπτυξη της περιοχής μας»

Σε κλίμα άριστης συνεργασίας και καλής διάθεσης, πραγματοποιήθηκε, σήμερα 14 Μαΐου 2024, συνάντηση μεταξύ του Δημάρχου Τρίπολης κ. Κωνσταντίου Τζιούμη και του Πρόεδρου του Πολεμικού Μουσείου Αθηνών κ. Καραμεσίτη Κωνσταντίνο, Αντιπτεράρχου ε.α., στο Δημαρχείο Τρίπολης. Προς συζήτηση τέθηκαν θέματα που αφορούν το Πολεμικό Μουσείο Τρίπολης, με κύριο θέμα την αναβάθμιση των υπηρεσιών του, τον εκσυγχρονισμό του

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο