Συνεχίζει η διάβρωση των ακτών το καταστροφικό της έργο κατά μήκος του παραλιακού μετώπου του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συνεχίζει η διάβρωση των ακτών το καταστροφικό της έργο κατά μήκος του παραλιακού μετώπου του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης.

Η δημοτική αρχή μαζί με τις αρμόδιες υπηρεσίες επιχειρεί στην επούλωση των ζημιών, στην ανακούφιση-έστω και προσωρινά- των προβλημάτων, προστατεύοντας τη δημόσια περιουσία αλλά και την ποιότητα ζωής των πολιτών. 

Γνωρίζοντας πως αυτή η μάχη που δίνεται καθημερινά, μέχρι ώρας είναι άνιση, αφού ακόμα δεν έχει τεθεί σε εφαρμογή η συνολική μελέτη που θα αποτελέσει και οδικό χάρτη για την “αναστήλωση” της παράλιας ζώνης της περιοχής του δήμου μας, η προσπάθεια που γίνεται αφορά στην άμεση αποκατάσταση των ζημιών.  

Συνεργεία της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου μας :

– Αποκατέστησαν προσωρινά τον χώρο στον οποίο βρίσκεται η προτομή του αείμνηστου Ανδρέα Κατσικαλή στο Καμάρι, την οποία η διάβρωση απείλησε να καταστρέψει ολοκληρωτικά.

– Προχώρησαν άμεσα σε σηματοδότηση στην περιοχή που υπέστη σημαντικές βλάβες στην ΠΕΟ Κορίνθου – Πατρών στη Τ.Κ. Λυγιάς.

– Αποκατέστησαν σημεία του οδοστρώματος με καθίζηση στην ΠΕΟ Κορίνθου – Πατρών στη Τ.Κ. Πιτσών.

Η δημοτική αρχή βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της μάχης ενός αγώνα πολυεπίπεδου, σε συνεχή επαφή με την Περιφέρεια και τα αρμόδια Υπουργεία, ώστε να επιταχυνθούν οι διαδικασίες εκείνες που θα δώσουν ένα τέλος στο μεγαλύτερο πρόβλημα του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης.

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΦΕΤ: Ανάκληση παρτίδας καπνιστής πέστροφας

Στην ανάκληση παρτίδας καπνιστής πέστροφας προχώρησε ο ΕΦΕΤ, μετά...

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τον Πρόεδρο της ΕΟΚ Βαγγέλη Λιόλιο

Τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Βαγγέλη Λιόλιο, υποδέχτηκε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, την Δευτέρα 22 Απριλίου. Κοινές δράσεις, αναπτυξιακά προγράμματα και αθλητικές υποδομές ήταν τα κυριότερα σημεία της συζήτησης, στην οποία συμμετείχαν και στελέχη της Ομοσπονδίας και της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ. Με διάθεση συνεργασίας για την προβολή, την ανάδειξη

Κέντρο Κοινότητας | Το πρόγραμμα Μάϊου 2024 για την Κινητή Μονάδα

Ο Δήμος Τρίπολης ανακοινώνει το πρόγραμμα της Κινητής Μονάδας του Κέντρου Κοινότητας για τον Μάιο 2024. Διαβάστε το αρχείο, ΕΔΩ.

Λειτουργίες Ελλήνων Συνθετών

Αναμένοντας την Ανάσταση του Κυρίου, θα γευτούμε το κατανυκτικό κλίμα της Σαρακοστής μέσα από επιλεγμένες Λειτουργίες Ελλήνων συνθετών (Αυγουστίνος Ρούσσος, Γιάννης Δροσίτης, Γεώργιος Πονηρίδης), ενώ το Requiem του Γιάννη Ρούσσου θα εντείνει το θρησκευτικό συναίσθημα. Μία περιήγηση στην ελληνική έντεχνη μουσική για φωνή και όργανο εναρμονισμένη με το πνεύμα των Παθών του Κυρίου. Ερμηνεύουν η

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο