Β.Νανόπουλος: Με σύμμαχο την «Βιώσιμη Πόλη» υλοποιούμε σημαντικά έργα για το δήμο

Ιουνίου 23, 2020
Βασίλης Νανόπουλος - Δημήτρης Καφαντάρης Βασίλης Νανόπουλος - Δημήτρης Καφαντάρης
Με την υπογραφή δυο σημαντικότατων προγραμματικών συμβάσεων ξεκίνησε σήμερα η συνεργασία του Δήμου Κορινθίων με το Δίκτυο Πόλεων «ΒΙΩΣΙΜΗ ΠΟΛΗ.»

Ο Δήμαρχος Βασίλης Νανόπουλος υποδέχτηκε το πρωί στο γραφείο του τον Πρόεδρο του Δικτύου Δημήτρη Καφαντάρη προκειμένου να μπουν οι υπογραφές που θα επιτρέψουν την υλοποίηση έργων που έχει ανάγκη η τοπική κοινωνία, έργων που για χρόνια παρέμεναν στάσιμα.

Η μελέτη για την ανέγερση νέου σχολικού συγκροτήματος για το Μουσικό Σχολείο Κορίνθου , την Πράξη Εφαρμογής της Αγίας Άννας και η Πράξη αναλογισμού του Ξηριά είναι τα έργα που υπεγράφησαν σε πρώτη φάση, θ ακολουθήσουν οι υπογραφές των συμβάσεων για τα ΣΧΟΑΠ Τενέας και Άσσου - Λεχαίου.

«Η Βιώσιμη Πόλη είναι ένας εξαιρετικός συνεργάτης! Μας βοηθά με την οργάνωση, την τεχνογνωσία και την εμπειρία της να προχωρήσουμε γρήγορα σε έργα που για χρόνια είχαν μείνει στάσιμα.

Σήμερα υπογράφουμε την σύμβαση για την μελέτη ανέγερσης νέου σύγχρονου σχολικού συγκροτήματος για το Μουσικό σχολείο της Κορίνθου δίπλα από το πολυδύναμο νηπιαγωγείο, την ολοκλήρωση του χωροταξικού της Αγίας Άννας και την Πράξη αναλογισμού ένθεν και ένθεν του ρέματος Ξηριά από την οδό Γ. Παπανδρέου έως και την οδό Πατρών.

Χθες στο Δημοτικό Συμβούλιο ψηφίσαμε δυο ακόμα συμβάσεις που αφορούν τα χωροταξικά της Τενέας και του Άσσου – Λεχαίου. Ως δημοτική αρχή λειτουργούμε με διαφορετική φιλοσοφία και γρήγορους ρυθμούς και σ αυτήν μας την προσπάθεια επαναλαμβάνω το δίκτυο «Βιώσιμη Πόλη» είναι ένας εξαιρετικός συνεργάτης» σημείωσε ο Δήμαρχος Βασίλης Νανόπουλος.

Προσθήκη σχολίου

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia