Συγχαρητήρια Επιστολή Προέδρου Επιμελητηρίου Λακωνίας για τη βράβευση του ελαιόλαδου «Majestic»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συγχαρητήρια Επιστολή απέστειλε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λακωνίας για τη βράβευση του ελαιόλαδου της επιχείρησης «Majestic» που κατέκτησε, μεταξύ άλλων βραβείων, και την 1η θέση παγκοσμίως στην κατηγορία Condimento – Flavored Olive Oil 2018 στην λίστα του διεθνούς αναγνωρισμένου World Ranking of EVOO (extra virgin olive oil World).

Αναλυτικά, η επιστολή του Προέδρου:

Αγαπητό μέλος,

Με χαρά και υπερηφάνεια πληροφορηθήκαμε τη βράβευση του ελαιόλαδου της επιχείρησή σας «Majestic» που κατέκτησε, μεταξύ άλλων βραβείων, και την 1η θέση παγκοσμίως στην κατηγορία Condimento – Flavored Olive Oil 2018 στην λίστα του διεθνούς αναγνωρισμένου World Ranking of EVOO (extra virgin olive oil World).

Η συνεχής επιτυχημένη πορεία σας, με αποκορύφωμα τη διάκριση αυτή, προσθέτει κύρος τόσο στο λακωνικό ελαιόλαδο, όσο και στη χώρα μας γενικότερα, μιας και την θέτει στην 1η θέση σε παγκόσμια κατάταξη.

Τέτοιες διακρίσεις είναι απόδειξη ότι η ποιότητα των λακωνικών προϊόντων σε συνδυασμό με το μεράκι και τη συνεχή και στοχευμένη επιχειρηματικότητα μπορούν να πετύχουν αυτό, που στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, φαντάζει δύσκολο ή ακατόρθωτο.

Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου κι εγώ προσωπικά, σας εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια και τις ευχές μας για συνέχιση της επιτυχημένης πορείας σας.

Με εκτίμηση

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΡΙΤΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Με κατάνυξη και ευλάβεια η περιφορά του Επιταφίου στην Πύλο

Σε κατανυκτική ατμόσφαιρα τελέστηκε την Μεγάλη Παρασκευή 3 Μαΐου η Ακολουθία του Επιταφίου Θρήνου, στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Πύλο, με την παρουσία του πρώην Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά, του Δημάρχου Πύλου – Νέστορος κ. Παναγιώτη Καρβέλα, του Περιφερειακού Συμβούλου κ. Τάσου Σαρδέλη, του Προέδρoυ του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πύλου κ. Γεωργίου Κουφόγιωργα

Την Κυριακή 5 Μαΐου “βαρκαρόλα τη βραδιά των ευχών” στο λιμάνι της Κορώνης

Την Κυριακή του Πάσχα 5 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί η “Βαρκαρόλα τη βραδιά των ευχών” στην προκυμαία της Κορώνης, που θα ξεκινήσει στις 20:00. Οι βάρκες των ιδιωτών και των επαγγελματιών ψαράδων θα ξεκινήσουν στις 20:00 να δέχονται επισκέπτες για βαρκάδα εντός του λιμανιού της Κορώνης, με σημείο συνάντησης μπροστά από το πρώην Δημαρχείο. Οι συμμετέχοντες

Ξεκινά τη Δευτέρα του Πάσχα η 10η Γιορτή λουλουδιών

Επικοινωνία με το Δήμο Επικοινωνήστε με το Δήμο στα παρακάτω στοιχεία Ελευθερολακώνων 1, Τ.Κ. 23200 dimarxos@1315.syzefxis.gov.gr 2733360300
00:08:02

Πλήθος πιστών και κατάνυξη στην περιφορά του Επιταφίου στο Δερβένι Κορινθίας

Σε κλίμα συγκίνησης και κατάνυξης τελέσθηκε το βράδυ της...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο