Ναύπλιο: Στην τελική ευθεία η ανάπλαση της οδού Αιγίου

Απριλίου 29, 2020
Η ανάπλαση της οδού Αιγίου μπήκε στην τελική ευθεία με την άδεια δημοπράτησης η οποία και δόθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Επιχειρησιακού Προγράμματος.

Το εν λόγω έργο ανάπλασης αφορά από το ύψος της οδού Σιδηράς Μεραρχίας έως και την περιοχή Κούρτη και είναι συνολικού προϋπολογισμού 2.517.200 ευρώ.
Οι προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής, οι προσωπικές ενέργειες και η σκληρή δουλειά του Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος είχαν ως αποτέλεσμα ένα έργο ιδιαίτερης σημασίας για την πόλη του Ναυπλίου, ένα έργο το οποίο θα δώσει πνοή και θα συμβάλλει στη λειτουργική ενοποίηση της παλαιάς και της νέας πόλης του Ναυπλίου να βρίσκεται προ των πυλών της πραγμάτωσης του.

aigiou2

Εν μέσω της πανδημίας του νέου κορωνοϊού, ο προγραμματισμός του Δήμου μας δεν έχει σταματήσει λεπτό με την υλοποίηση των έργων προχωρά απρόσκοπτα.

Μετά και την τελευταία εξέλιξη με την άδεια δημοπράτησης της οδού Αιγίου, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος τόνισε:
«Το όραμα για την αναβάθμιση μιας τόσο σημαντικής περιοχής, εξαιρετικά πυκνοκατοικημένης, παίρνει σάρκα και οστά μετά από σκληρό αγώνα, επιμονή και υπομονή για να είμαστε σήμερα εδώ με την άδεια πλέον να δημοπρατήσουμε την ανάπλαση μιας απ’ τις κεντρικότερες αρτηρίες της πόλης του Ναυπλίου. Η υπόσχεση γίνεται πράξη και ο προγραμματισμός υλοποιείται. Σε μια πολύ δύσκολη εποχή, κάνουμε αυτό που ξέρουμε να κάνουμε καλύτερα, να δουλεύουμε σκληρά για να φέρουμε αποτέλεσμα».

Προσθήκη σχολίου

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia