Φεβρουαρίου 20, 2019

Επίσκεψη του Γ.Γ. Υποδομών κ. Δέδε στον Δήμο Επιδαύρου

Με την ευκαιρία της πρόσφατης απόφασης του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, για την χρηματοδότηση ποσού ενός εκατομμυρίου εκατό χιλιάδων ευρώ (1.100.000€) για την υλοποίηση του έργου «Αποκατάσταση ζημιών των οδικών υποδομών και των συνοδών τους υδραυλικών έργων του Δήμου Επιδαύρου, Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας, που επλήγη από τη φυσική καταστροφή της 29ης και 30ης Σεπτεμβρίου 2018», επισκέφθηκε ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών, κος Γεώργιος Δέδες το Δημαρχείο του Δήμου Επιδαύρου.

"Στην συνάντηση ήταν παρόντες, ο Δήμαρχος κος Γκάτζιος Κωνσταντίνος, ο Βουλευτής Αργολίδας κος Γκιόλας Ιωάννης, οι Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου.

Στην εν λόγω συνάντηση έγινε αναφορά, από τον Δήμαρχο και τους παρευρισκομένους, για το προγραμματισμό του Δήμου σε έργα υποδομών και τις ανάγκες γενικότερα της περιοχής.

gatzios dedes dimarxeio

Τέλος, διαπιστώθηκε από όλες τις πλευρές, η καλή συνεργασία και συνεννόηση του Δήμου και της Κεντρικής Κυβέρνησης και εκφράστηκε η ικανοποίηση από την πλευρά του Δήμου, στην αντιμετώπιση των δυσκολιών που προέκυψαν".

Ο Δήμαρχος

Κωνσταντίνος Π. Γκάτζιος                                                   

Προσθήκη σχολίου

Make sure you enter the (*) required information where indicated.Basic HTML code is allowed.

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia