Εκλογή πενταμελούς Συντονιστικής Επιτροπής Κέντρου Ανοικτής Εξυπηρέτησης Ηλικιωμένων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας

Έχοντας υπόψη:

Τον Εσωτερικό Κανονισμό Λειτουργίας του «ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ (Κ.Α.Ε.Η.) του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας.

Κ Α Λ Ε Ι

Τα μέλη του «ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ»               (Κ.Α.Ε.Η.) του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024  και ώρα 17:00 – 20:00 με σκοπό την εκλογή της πενταμελούς Συντονιστικής Επιτροπής των μελών του για την τριετία 2024-2026.

Η εκλογική διαδικασία θα πραγματοποιηθεί στο κτίριο του Κ.Α.Ε.Η. στο Άστρος.  

Οι υποψηφιότητες για την πενταμελή Συντονιστική Επιτροπή θα υποβάλλονται στα γραφεία του Κ.Α.Ε.Η (υπεύθυνη κα Γαλάνη Δήμητρα) ή στον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας (υπεύθυνος κ. Δημήτρης Κουρμπέλης) μέχρι την προηγούμενη ημέρα (20-2-2024) και ώρα 12:00. 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στον αρμόδιο υπάλληλο του Δήμου μας κ. Δημήτριο Κουρμπέλη στο τηλέφωνο 2755 3 60131 τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Ο  Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας

Γεώργιος Δ. Καμπύλης  

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΦΕΤ: Ανάκληση παρτίδας καπνιστής πέστροφας

Στην ανάκληση παρτίδας καπνιστής πέστροφας προχώρησε ο ΕΦΕΤ, μετά...

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τον Πρόεδρο της ΕΟΚ Βαγγέλη Λιόλιο

Τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Βαγγέλη Λιόλιο, υποδέχτηκε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, την Δευτέρα 22 Απριλίου. Κοινές δράσεις, αναπτυξιακά προγράμματα και αθλητικές υποδομές ήταν τα κυριότερα σημεία της συζήτησης, στην οποία συμμετείχαν και στελέχη της Ομοσπονδίας και της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ. Με διάθεση συνεργασίας για την προβολή, την ανάδειξη

Κέντρο Κοινότητας | Το πρόγραμμα Μάϊου 2024 για την Κινητή Μονάδα

Ο Δήμος Τρίπολης ανακοινώνει το πρόγραμμα της Κινητής Μονάδας του Κέντρου Κοινότητας για τον Μάιο 2024. Διαβάστε το αρχείο, ΕΔΩ.

Λειτουργίες Ελλήνων Συνθετών

Αναμένοντας την Ανάσταση του Κυρίου, θα γευτούμε το κατανυκτικό κλίμα της Σαρακοστής μέσα από επιλεγμένες Λειτουργίες Ελλήνων συνθετών (Αυγουστίνος Ρούσσος, Γιάννης Δροσίτης, Γεώργιος Πονηρίδης), ενώ το Requiem του Γιάννη Ρούσσου θα εντείνει το θρησκευτικό συναίσθημα. Μία περιήγηση στην ελληνική έντεχνη μουσική για φωνή και όργανο εναρμονισμένη με το πνεύμα των Παθών του Κυρίου. Ερμηνεύουν η

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο