Νοεμβρίου 30, 2020

Συνέντευξη τύπου για τις δράσεις του Δήμου Τρίπολης για την παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος

Ιουνίου 02, 2016

Συνέντευξη τύπου παραχώρησαν την Πέμπτη,2 Ιουνίου σχετικά με τις περιβαντολλογικές δράσεις που θα κάνει ο Δήμος Τρίπολης μαζί με φορείς - οργανώσεις της Τρίπολης

Ο αντιδήμαρχος καθαριότητας ,κ. Ηλίας Τότσης κάλεσε όλο τον κόσμο με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος να συμμετέχουν στις περιβαλλοντικές δράσεις που θα γίνουν στην Πλατεία Πετρινού όπου οι δημότες θα μάθουν για την ανακύκλωση.

Ακόμα ο Δήμος Τρίπολης έχει καθορίσει μαζί με τους προσκόπους και τα παιδιά από τα σχολεία να καθαρίσουν τα πάρκα. Οι δράσεις θα ξεκινήσουν από 10 το πρωί έως αργά το απόγευμα.

Την προσπάθεια του Δήμου Τρίπολης στηρίζει o Σύλλογος ΑΜΕΑ Αρκαδίας, ο Φιλοτεχνικός Όμιλος Τρίπολης, ο Ε.Ο.Σ Τρίπολης, ο ΣΑΟΟ, το Επιμελητήριο Αρκαδίας, ο Δικηγορικός Σύλλογος, ο ΣΕΒΙΠΕΤ, ο Εμπορικός Σύλλογος, το Εργατικό Κέντρο και ο ΟΕΒΑ.

Το πρόγραμμα του Δήμου Τρίπολης έχει ως εξής:

• ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3/6/2016: Ενημέρωση νηπιαγωγείων και δημοτικών σχολείων για το περιβάλλον, το πράσινο, τα περιαστικά άλση και δάση του Δ. Τρίπολης από αρμόδιους υπαλλήλους του δήμου.
• ΚΥΡΙΑΚΗ 5/6/2016 Φυτεύσεις λουλουδιών, δενδροφυτεύσεις στα πάρκα και στις πλατείες της Τρίπολης, καθαρισμός από φύλλα, αγριόχορτα και σκουπίδια καθώς και βάψιμο υποδομών. Στη δράση αυτή θα συμμετάσχουν παιδικές ομάδες προσκόπων και οδηγών του Δ. Τρίπολης. Ώρα 09.30 π.μ Σημείο συνάντησης και εκκίνησης δράσεων στο Άγαλμα της Μάνας (Πλ. Άρεως).
• ΤΕΤΑΡΤΗ 8/5/2016: Καθαρισμός του περιαστικού Άλσους του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης, από συνεργεία του Δ. Τρίπολης και ομάδα του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Τρίπολης (Ε.Ο.Σ).

Προσθήκη σχολίου

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia