Νοεμβρίου 30, 2020

Δ. Βόσνος: Άστοχος ο χαρακτηρισμός «αθλιότητα» του κ Σμυρνιώτη

Ιουνίου 02, 2016

O αντιδήμαρχος Τρίπολης,κ. Δημήτρης Βόσνος απάντησε στον κ. Σμυρνιώτη και σε όσα ακούστηκα για την ανακοίνωση του Δήμου Τρίπολης για την εύρεση χώρου φιλοξενίας των προσφύγων στην Τρίπολη.

Σε Συνέντευξη τύπου που παραχώρησε την Πέμπτη 2 Ιουνίου ο αντιδήμαρχος Τρίπολης,κ. Δημήτρης Βόσνος απαντώντας στον κ. Σμυρνιώτη και σε όσα ακούστηκα για την ανακοίνωση του Δήμου Τρίπολης για την εύρεση χώρου φιλοξενίας των προσφύγων στην Τρίπολη, είπε πώς ο Δήμος δεν θα βρει το χώρο ,άλλοι είναι οι αρμόδιοι όπως οι επιτροπές των συναρμόδιων Υπουργείων Εσωτερικών και Εθνικής Άμυνας,ο Δήμος απλά θέλει να συμβάλλει σε αυτό".
Ο Δήμος θέλησε να δείξει ότι είναι παρών και δεν λείπει η Αυτοδιοίκηση, δεν κρύβεται και έκανε ένα βήμα παραπάνω με μια πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για να κατατεθούν προτάσεις.
Ως ενδεικτικό κριτήριο μπήκαν τα 8 στρέμματα λόγω της πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Στην συνέχεια ο κ. Βόσνος ανέφερε πως δεν καταλαβαίνει τον χαρακτηρισμό του κ. Σμυρνιώτη "αθλιότητα" και τον χαρακτήρισε ως άστοχο.

Ο αντιδήμαρχος τόνισε ότι είχε πρόθεση να σταλεί το κείμενο και να επιβεβαιωθεί και από τους αρχηγούς όλων των παρατάξεων αλλά λόγω του επείγοντος αναρτήθηκε το κείμενο.
«Εμείς θέλουμε προτάσεις για να τις προωθήσουμε και να συμβάλουμε σε αυτή την προσπάθεια με τη θετική μας πλευρά για να βρεθεί χώρος».

Προσθήκη σχολίου

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia